Monday, November 7, 2016

Duck and cover.

GAAAAAAAAAAAAHH. Tanaan saa nimenomaan duck and cover, tai ainaki hunker down ja sulkeutua johonki toiseen huoneeseen, koska yllariii, jotkut ei oo saannu sita hemmetin vuokraa vielakaan maksettua. Jos tuo Robertin pankki nyt yrittais edes vahan tehda yhteistyota niin ei tarvis murehtia. Soitin kylla sille landlordille ja jatin viestin, mutta eihan sita koskaan tiia millon se ilmestyy ovelle. Nousin siks heti Robertin mennessa toihin etta kerkeaisin tassa vahan aikaa edes nauttia olohuoneessa ja koneella olemisesta, koska paatin etta paastan rotat ulos tuolla makuuhuoneen puolella tanaan ja leikin olevani jossain ihan muualla. Samalla vois muuten kattoo jotain leffaa, on tehny mieli kattoo Inglorious Basterdsia vaikka kuinka pitkaan.

Eilen olin toissa, ja siella oli yllattavan hidas meininki. Mut ihan normaali maara myytya tavaraa. Oon tan yhden naisen ennenki tavannu, mut siita on jo jonku aikaa, mut se tuli kahden KANAN kans ostoskeskukseen ja sit juteltiin hetki :D Ja sain silittaa sen kanoja! Mulla oli mun I <3 Rats paita paalla (yks niista kahdesta, t. hullu rottatyyppi) ja se tykkas etta oli kiva paita. Kanat on ihania <3 Sit joskus ku meilla on sellanen jonkunlainen pieni talo jossa on piha, niin hankitaan citykanoja <3 Muniaki voi sitten syoda ihan hyvalla omatunnolla. Tai, voihan niita nytki, mut ei vaan oo varaa sellaseen. Mut jos ois omat kanat nii sit ois ihan ilmasta! Huomenna on taas toita, ja tiistait on vaha blaaa. Taytyypa muistaa ottaa laturi mukaan toihin, koska tyopaiva oli aika hidas sen jalkeen ku ei pystyny enaa kayttaan puhelinta netin selailuun.

Huomenna on myos ne vaalit. Voi voi voi. En oo vielakaan tehny sita postausta loppuun, enka tiia kerkeanko edes ennen sita. Mutta voihan sen kylla teha senki jalkeen. Vaikka etta miten OISIN aanestany, ja miten Robert aanesti. Tai jotain.

Eilen oli aika rento meininki kotona. Ku tulin toista join 2 tollasta halpiskaljaa, ja sit katottiin vaan tv:ta. Robert teki meille munakokkelia ja alettiin kattoon Back to the Future'a. Mut se kylla jai kesken koska alko vasyttaa. Siitahan vois kattoa sitte loput tana iltana sen jalkeen ku on kayty nailla stressaavilla asioilla.

Jaa'a. Eletaan hiuksia harmaantavia aikoja.

No comments:

Post a Comment