Friday, November 11, 2016

Parempia asioita.

Meilla taalla kotona ei oo aikaa itkuihin. Tuntuu etta kaikkea kivaa sen kun tapahtuu. Eilinen oli yks sellanen juttu just. Tapasin vanhaa kaveria, Hannaa! Hannan kanssa ollaan samasta kaupungista lahtosin, ja just siella kaupungissa ollaan viimeks nahty. Siitakin oli kerennyt vierahtaa jo 6 vuotta. Molemmat meista muutti maailmalle samoihin aikoihin, joten Suomenreissut on ollut aina vahan eri aikoihin, ja muutaman vuoden en edes kaynnyt Suomessa kun perhetta loyty viela Ruotsista. Mutta nyt Hannan tiet johti viikoks San Diegoon, ja pakkohan se oli nahda! Ja oli kylla tosi mukava naha pitkasta aikaa! Ja vaihdella kuulumisia ja tietenki aina on jotenki erityisen ihanaa puhua jonkun toisen ulkosuomalaisen kans, mutta viela kivempaa kun se on joku kenen kans on hengaillu ennenki. Hanna tarjos mainion illallisen Sipz-vegaaniravintolassa, joka oli erittain tayttavaa. Siita jatkettiin viela Belching Beaveriin yhelle, koska Robert ja yks kaveri oli siella pelaamassa triviaa. Oli siis kaikinpuolin hauska ilta, ja uskon etta kaikki oli sen tarpeessa! Robertki sano etta oli paskan tyopaivan jalkeen oottanu sita etta paasee vahan hengailemaan ja juomaan pari.

Talle illalla tulikin sitten kutsu grillijuhliin mun ruosalaisen kaverin luo! Se sano just sita etta tarvitaan nyt jotain kivaa ajateltavaa paskan viikon paalle. Toivottavasti Robert suostuu lahtemaan, musta ois tosi kiva kayda joskus niilla ja nyt kun kerran tuli oikeen kutsukin. Sitapaitsi me ostettiin eilen kaljaa, niin ois edes jotain mukaan otettavaa.

Veljea ei olla viela nahty, se lahetti eilen viestia ja pahoitteli sita kun ei olla keretty naha. Mutta se on ihan ymmarrettavaa, se on taalla hautajaissyista, eli silla on varmasti kiireita. Sanoin etta ilmottelee sitten kun on hyva hetki, kyllahan me aina aikaa sille jarjestetaan!

Toissapaivanaki oli ihan kelpo paiva! Robertilla oli vapaata, Fester piti kayttaa elainlaakarissa ja ihan jo se reissu oli miellyttava koska liikenne ohjattiin jonku rakennushomman takia lahden viereiselle tielle, ja maisemat oli mita kauneimmat. Festerki oli niin kiltti poika laakarissa, etta siitaki tuli hymy suulle. Sit kotona juotiin kaljat ja kaytiin Toronadon terassille yksilla, koska oli niin ihana paiva. Ulkona oli yli 30 astetta lamminta, kuten oli myos eilenki. Kotiin kun tultiin niin ma sain vaikka mita aikaseks, tuli pyykit ja hakit pestya ja ruokaa tehtya ja vaikka mita hommaa. Kylla kelpas olla.

Robert ehdotti etta mentais maanantaina leffaan. Sekin ois kivaa. Etta katotaan. Parempi vaan keskittya omiin kivoihin juttuihin. Ei tuu paha mieli kenellekkaan silleen.

No comments:

Post a Comment