Saturday, November 5, 2016

Hej helvetet!

Taas eletaan naita jannittavia aikoja; miten saadaan vuokra hoidettua? Miten kay? Stay tuned, jne. Siis, eilen yritettiin. Ei onnistunu, tana aamuna uudestaan eika vielakaan. Mitakohan helvettia? Nyt tulee sitte taas sellanen lappu etta ollaan myohassa. Toivon etta se on jo kaynny laittaan sen lapun tohon oveen, koska as usual, pelkaan etta silla on jotain koputtelemisen aihetta. Yleensa se kylla kay tuossa ovella tosi hiljaa, melkeen niinku se ei haluais etta kukaan huomaa etta se kay vaha teippailemassa tuossa oven takana. Voihan helvetin helvetti. Robertillakaan ei oo nyt tuota meian kannykkaa mukana nii en voi viestitella sen kans facebook messengerissa ja miettia ratkaisuja. Pieru. Ainahan sille voi soittaa sinne toihin, mut se ei kylla kauheesti viitti puhua puhelimessa tyoajalla, mika on ihan ymmarrettavaa. En jaksa. Eiko vois olla jo tan kuun loppu? Sillon on oikeesti varaa maksaa vuokra eika tarvi kinuta apurahaa keneltakaan eika vetaa tileja miinuksille ja jannittaa etta onnistuuko taa. Alkaa kyllastyttaa. Siis ainahan taa on vaha tallasta ehhh menoa, mutta nyt on jo kolmas kuukausi ku on talleen viime minuutissa. Huohhhh.

Mut nain muuten on kivaa. Tiistaina juonsin triviaa. Se oli ihan kivaa. Siella tosin oli joku royhkea mimmi kuka valitti koko ajan kovaan aaneen, mika musta ei ollu yhtaan kivaa. Eiks tollaset kuuluis tulla sanomaan juontajalle, nimenomaan kun on sanottu etta jos on kysyttavaa, voi tulla tanne kysymaan? No ihan sama. Sanoin sille vaha rumasti. Se tuli valittamaan siita. Pyysin anteeks, mutta mita enemman oon asiaa miettiny niin sita enemman arsyttaa se etta se edes valitti yhtaan mitaan. Ensin nolotti, nyt vituttaa. Vedan talleen hiljaisuudessa ja nain jalkikateen anteekspyyntoni. Kaikilla muilla oli hauskaa tosin, etta sehan on paaasia! Olin myos toissa ennen sita. Seki oli mukavaa, vaikka oliki tosi hiljasta. Huomenna taas ja tiistaina uudestaan. Se keta oon tuurannu tiistaisin on ollu YHEN tiistain toissa viimeset 5 tai 6 viikkoa. Just joo.

Keskiviikkona aletaan kaverin kans tyostaan projektia. Tai, sitahan on nyt tyostetty mut se oli sellanen pre-production vaihe, ja nyt alkaa production vaihe :D Keskiviikkona siis. Saa naha mita tastaki tulee...No, toivotaan ainaki etta meilla on hauskaa. Ei kait sita kaikkien muitten mielipiteita tarvi miettia.

En tiia sanoinko tasta jo, mutta arvelen etten sanonu viela, mutta muhun otti yhteytta yks vanha tuttu tassa pari viikkoa sitte. En ollu ihan hetkeen jutellu tan tyypin kans eika me olla oltu facebook kavereita vahaan aikaan. Mutta han on tulossa tanne tyomatkalle ja ihmetteli etta tekisko mieli tavata pitkasta aikaa vaikka illallisen merkeissa. No sehan kuulosti tietenki hauskalta, niin suostuin. Torstaina sit ois aika nahda pitkasta aikaa. Just sopivasti ku oon saannu vaha rahaa tiistaina. Jannaa! Vaha jotain erilaista taas.

Palataampa viela tuohon tulevaan tiistaihin; VAALIT. Jannittavaa/pelottavaa. Mua ei oikeen niinkaan jaksa kiinnostaa nuo presidentin vaalit, mua kiinnostaa enemmanki osavaltiovaalit ja paikalliset jutut. Ja en oo vielakaan saannu sita miten-mina-aanestaisin-juttua-valmiiks. Robert mietti etta jos sen sijaan etta aanestais jotain 3rd party ehdokasta kirjottais Bernie Sandersin nimen siihen lappuun. Kuulemma Kaliforniassa on joku movement meneillaan, etta monet meinaa teha niin. Toivottavasti se vihainen mataneva kurpitsa tekee jotain typeraa ennen tiistaita joka haittaa sen kampanjaa. Huoh.

Meenpa tasta vahan kuolemaan jonnekki. On taa tallasta taas. Haluaisin vaan menna Robertin vanhempien sohvalle kattomaan Food Networkia koko paivaks.

No comments:

Post a Comment