Thursday, June 9, 2016

The gray goose.

Eilen oli ilmeisesti joku national best friend's day. Tuntuu etta taalla on joka paiva joku tollanen epavirallinen, tai vahemman virallinen paiva. Joko joku vohvelipaiva, lemmikkien paiva, sisarusten paiva, jne. Onneks tuli kuitenki eilinen vietettya parhaan ystavan, eli oman ukkoni Robertin kanssa :D

Tiistaina pelattiin triviaa, se oli muuten ainoa kerta talla viikolla kun oon juonnut enemman kun 2 olutta. Aikuispisteita mulle :P Ja sekin oli ihan vaan sen takia koska voitettiin ja Robertilla oli seuraava paivaa vapaata. Jee!

Oltiin aateltu etta keskiviikkona ostetaan paivaliput ja mennaan ihan huvikseen ajelemaan trolleylla. Niin me sitten tehtiin! Bussilla SDSU:lle ja sielta trolleyn kyytiin kohta east countya. Ensimmainen pysakki oli mun ostoskeskusessa. Kaytiin moikkaamassa pomoa ja kattelemassa mita kaikkia mulle tuttuja herkkuja myytiin World Marketissa. Harmittaa etten ostanu mitaan Kinder patukoita :( Sit Robert ehdotti etta mennaan Hooley'siin, mutta tehtiin se virhe etta Robert tilas ensin, ja sit kun se nainen katto mun henkkareita niin se katto ne tosi tarkkaan ja hoksas etta ne on eraantyneet ja oli jo kerenny kaataa Robertille oluen. Hoh. Jouduin sitte terassilla kattoa ku toinen juo kaljan. Ei se mitaan.  Noustiinpa sen jalkeen taas trolleyn kyytiin ja jatkettiin paatepysakille, eli Santeen kaupunkiin. Se paatepysakki on ostoskeskusessa, joka oli aika hiljanen koska kello oli jotain 7. Kaytiin elainkaupassa ihastelemassa liskoja ja jyrsijoita ja kirjakaupassa selaamassa sarjakuvia. Sit oli jo vahan nalka ja meidan suureksi yllatykseksi Santeesta loytyy Phil's BBQ. Phil's on sellanen aika suosittu paikka San Diegossa, alkuperaisen ravintolan edessa on aina tosi pitka jono, ja ne on nyt viimesen ehka kahden vuoden aikana avannu lisaa ravintoloita San Diegon laanissa. Koska Santeen Phil'sissa ei ollu jonoa nii sehan sattu aika hyvin. Niitten vegeburgeri oli giganttinen ja ihanasti savustettu. Ruoka siis maistui! Meidan trolley kerkes lahtea siina kun oltiin just tultu syomasta, niin piti vahan hengailla viela siella. Kaytiin hakeen Gamestopista uus virtahomma tohon xboxiin niin saa sitaki harrastettua taas. Tulihan se toinen trolley vihdoinki ja sit ei muuta ku suoraan SDSU:lle ja bussiin. Bussikuski oli tays kusipaa, ja joku kiva nainen otti oikeen muistiin etta mika bussi se oli ja mihin aikaan, ilmeisesti aiko valittaa. Ei ollut pelkastaan mulle tosi torkee, vaan yhdelle toiselle naiselle (kenelle Robert oli kiva ja anto muutaman kolikon etta silla on varaa bussiin.) Se nainen viitsi oikeen kutsuakki tata kuskia kusipaaks ja haistattaa vitut. Ma en viittiny vaikka mieli tekis, koska ois ollu tosi kurja jos se ois lyonny bussin ovet kiinni tai kaskeny ulos bussista. Ei nimittain huvittanu oottaa puolta tuntia etta seuraava bussi tulee. Kotona ei tehty mitaan muuta kun hengailtiin koneella ja sit nukkumaan. Meni koko paiva matkustellessa ympari laania :D Oli tosi kivaa pitkasta aikaa kayda jossain muualla ja nahda vahan paikkoja ja sellasta!

Tanaan on peli- ja juustoilta, mista oonkin taalla puhunut, ja huomenna urkukonsertti. En viitti teha mitaan kunnon ruokaa edes tanaan, koska siella tulee kuitenki syotya ihan hirveesti kaikkea. Ei yleensa teha mitaan ruokaa ennen sen luo menemista :D Mutta jotain kevytta lounasta vois tietenki syoda. Tasta tulee varmasti tosi kiva ilta :) Nyt pitaa syottaa rotat ja katon vihdoinki loput tasta Runaways leffasta jota aloin kattoa toissapaivana.

No comments:

Post a Comment