Sunday, June 19, 2016

37+.

Weehaa! Taalla, ainakin La Mesassa missa oon toissa, on 37 astetta lamminta! On AC unit ja tuuletin paalla, mutta tuota ovea pitais varmaan laittaa enemman kiinni etta tuntuis se AC:ki jonku verran. Vituttaa vaan ku se vuotaa niin pitaa aina kayda tunnin valein kaatamassa amparillinen vetta kukkapenkkiin. Meilla kotona on joku 31 astetta. Vahan kylla hirvittaa rottien puolesta, mutta ne parjas eilenki ihan mainiosti, eika kenellakaan nayttany olevan liian kuuma, niin ehka ne parjaa tanaanki. Laitoin varmuudenvuoks tuulettimen paalle niille. Pitais varmaan alkaa pakastamaan vesipulloja niille taas, on sen verran lammin! Tosin mulle tuli kylma viime yona kun nukuttiin ikkunat auki ja tuuletin paalla ja piti sammuttaa tuuletin ja laittaa toinen peitto paalle. Sellasta.

Robertilla oli vapaata eilen, herattiin aikasin ja teki sen takia mieli menna jonnekki. Oli niin kiva paivaki. Kaytiin kirpparilla. Yritin vieda vaatteita sinne (koska kukaan ei ostanu niita Craig's Listista. Oishan se pitany arvata kylla) mutta ne otti vaan YHEN PAIDAN. Kaikista niista jutuista niin vaan YKS paita kelpas. Kauheeta snobeilua :D Nyt pitaa sitten keksia etta mita teen lopuille. Siella on kuitenki ihan kivoja mekkoja ja sellasta, ja hyvakuntosia vaatteita sitapaitsi. Muutaman blaa-paidan otin rotille kaytettavaks. Robertin sisko vei jotain vaatteita, pari mekkoa ja hameen ja jonku paidan. Sain store creditia niin nyt voin ostaa shortsit! JEE! Jos vaan loydan jotkut kivat. Niilla oli liikaa sellasia pyllymallisia sinisia farkkushortseja, ja vaikka lyhyet onki ihan jees, niin en halua niita sellasia mitka kaareilee niin etta persposket tipahtaa sielta "lahkeista." Haluan sellaset ehka kaarityt, ja mielellaan mustat tai harmaat.

Kaytiin myos Luna Games'issa kattelemassa oisko siella mitaan kivoja peleja ostettavaks. Ei oikeen ollu, meilla on jo kaikki ne mitka siella kiinnosti, ja pleikka kakkosta ei oo asennettu viela niin ei viitti siihenkaan ostella mitaan peleja. Mutta oli ihan kiva kayda valilla vaha muuallaki. Kaytiinpa sitten kylla samoissa paikoissa as usual, koska mentiin myohemmin iltapaivalla Belching Beaveriin kaljalle, ja sit Fat Boys'ista hakemaan vaha sandwichia.

Illemmalla oli kavereitten tuparit. Aateltiin etta juodaan yhet ja lahetaan aikasin. No, siella oliki oikeesti kivaa ja juteltiin kaikkien puolituttujen kans, joittenka kans ollaan nyt sitten varmaan enemmanki tuttuja kun puolituttuja. Mukavaa porukkaa. Kaverit asuu maailman pienimmassa paritalossa :D Mutta se oli kiva kuitenki. En tiia mahduttaisko me asumaan tollaseen, ku meilla on nii hirveesti huonekaluja ja sit rottien hakit viela kaikenlisaks. Niitten piha oli melkeen saman kokonen kun se itse kamppa. Tai talo, mika nyt onkaan. Oltiin kotona vasta yhelta, ja sekos vitutti, koska piti aamulla nousta aikasin. Vitutti myos se, etta Robert sai paahansa juoda tequila shotteja ja sit sain suunnilleen raahata sita perassa kotiin. Arsyttavaa. Nain sitapaitsi painajaista viime yona missa olin kidnapattu pari paivaa eika mun perhe ollu viittiny edes ettia mua, niin etta nailla on hyva alottaa paiva :D

Aamupalaa sain syotya ennen toihin lahtoa, mika on hyvin harvinaista. Ja pesin rottien hakit. Piti vaihtaa riippumatot muttei oo tarpeeks puhtaita niin se saa nyt odottaa. Bussiinki kerkesin hyvissa ajoin ja katoin jopa vaha Bored to Deathia. JA TANAAN TULEE PREACHER!!!! Sunnuntait on hyvia. Tulispa joku ostaan jotain nyt, koska en jaksa olla koneella enaa.

4 comments:

  1. Just luin uutisista että teillä päin tarkenee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, ei tarvi kylla yhtaan liikaa laittaa vaatetta paalle :D Mut ihan normaalia taa on, ehkei viela tahan aikaan kesasta, mutta ens heina-elokuut on aina vaha tallasia :D

      Delete
  2. meilläpä sato just neljä päivää putkeen vettä o_O No, perus-Suomen-kesä, heh. Kai tää tästä taas lämpenee, onneks ei kai noin kuuma tuu ku teillä, en ehkä kestäis !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaveri Helsingista just eilen sano samaa, ja ajattelin etta no niinpa tietysti, ku ensin teilla oli kivat kesakelit siella ja taalla oli vaan harmaata koko ajan ja nyt sitte nainpain :D Taalla on ihan perus etta on reippaasti yli 30 astetta kesalla.

      Delete