Tuesday, June 21, 2016

Juhannus.

Jaahas. Se on sitten juhannus viikonloppuna nain yhtakkia. Ja mun fammun muistotilaisuus torstaina. Nyt on tiistai, pitais kovaa vauhtia lahetella muistopuhetta isalle ettat se kerkeaa perille ajoissa. Ihan vaan sahkopostilla tosin olin ajatellut sen laittaa, ettei tarvi panikoida sen enempaa.

Joka vuosi mietin miten kiva ois viettaa juhannusta, ja oon kavereillekki sanonu ja niita kiinnostais kans, kun taallahan sita ei vieteta. Nii ois jotain uutta ja kivaa niille, tai ainaki syy kokoontua ja hengailla ja juoda kaljaa ja herkutella. Mut taas kavi niin etten tajunnu etta sehan on nyt ihan just se juhannus, ja sitapaitsi oon toissa koko viikonlopun. Mika on tietysti kiva juttu! Mutta niin ois myos ollut pussikaljat Balboa Parkissa kavereitten kans, tai vaikka pienenmuotoiset tarjoilut kotona. Meilla on Robertin kans joku minigrilli jota ei oo viela edes otettu laatikosta ulos, siihen ois voinnu heittaa jotain syotavaa tms. Mut nyt on taas vaihteeks nain. Nain kay joka vuosi :D En edes Ruotsin talon juhannusohjelmaan paase tana vuonna. Robertilla on lauantaina vapaapaiva, niin se vois kylla menna mutta tuskinpa tuo ilman mua lahtee :D Niinpa teen tanaan vaan lattyja, siis ihan niita Suomalaismallisia lattyja. Ohuita ja rasvasia! Ilman hilloa, mutta sokerilla. En oo koskaan tykanny hillosta. Ja jaakaapista loytyy kaljaa niin etta onpahan ainakin juhannusjuomaa :P Rommiaki olis mutta juotiin ne siihen sekotettavat mehut eilen ruokajuomaks. Oho. Vai pitaiskohan pitaa jotkut myohaset kekkerit ehka? Niinkun etta kun tuun toista niin mennaan kaljalle puistoon? Jaa'a.

Ei, kylla se on varmaan parempi etta tyydyn lattyihin ja viikonloppuna juon kaljan tai toisen ja iloitsen siita etta rahaa tulee (ja menee sit melkeen heti, vuokraan koko paska.) Sellasta.

Oon paattanyt etta nyt kesalla ostan sellasen lasten uima-altaan jos sellanen mahtuu tuonne kaappiin varastoitavaks. Koska sit sen voi tayttaa ja menna tohon kadunpuoleiselle nurmikolle lollimaan altaaseen kaljan kera kuumina paivina. Mutta se kylla edellyttaa just sita etta sen saa sitten pois jonnekkin ettei se oo esilla ja edessa koko vuoden :S

Tallasta tanaan. Juhannusjuttuja.

No comments:

Post a Comment