Friday, June 24, 2016

Juontaja Jenny.

Hei hilpea juhannusten viettajat. Sellasta vaan etta arvaatkaas kuka juontaa parin viikon paasta tiistai trivian? No mina ja laski paani tietenki! Kuinka siistia? Oltiin eilen triviassa ja kaveri, eli tama kuka yleensa juontaa sano etta tarvii pyytaa yhta meian kaveria juontamaan heinakuun viides paiva ja Robert molaytti etta JENNY KYLLA JUONTAA MIELELLAAN! Ja mikas siina :D Viiskymppia kateen ja ilmaset juomat, en valita :D Saa nahda miten suoriudun tehtavasta. Ens viikon tiistaina pitaa menna triviaan tsekkaileen etta mites naa hommat toimii ja sita seuraavana tiistaina astunkin sitten juontajan puikkoihin. Ainoa mika tassa jannittaa on pisteiden laskeminen. Ainakin nyt toistaseks. Mahan en oo mitenkaan matemaattisesti lahjakas. Mutta tuskinpa siitakaan tarvii huolehtia. Toivon vaan etta vastaanotto on hyva, tai edes apaattinen (apaattinenhan on parempi kun vihamielinen tai pahan henkinen :D) vahintaan. Jannaa! Eniten tassa tietenki houkuttelee ne viiskyt dollaria siita etta luen kysymyksia kannisille pari tuntia :D JEEE!

2 comments:

  1. tosi kivaa ja hyvin se varmasti menee :) muistan ite kerran kun lähipubissa oli aina pe-la karaoke ja sit yks juhannus ei ollu ollenkaan karaokejuontajaa ni mä sain mennä sinne säätelee :) ei kyl ollu paljoo muita laulajia ku meidän porukka mut hyvin se meni :) voit varmaan pyytää pistelaskuun apua jos ei meinaa päässälaskut onnistua ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. toivon niin! Robert mainitsi etta se on onneks itsenaisyyspaivan jalkeinen paiva nii voi olla ettei siella oo edes kauheesti porukkaa paikalla! uuh, toiki oli varmaan kivaa :D Ma juonnan aina meidan karaokeillat mutta ne on vaan kavereiden keskeiset hommat jonku luona :D Joo, aattelinki pyytaa Robertia vaha auttaan, se ei kuitenkaan meinaa pelata jos se kerran auttaa tekemaan kysymyksia. Silta hoituu nuo matemaattisemmat hommat!

      Delete