Saturday, June 4, 2016

Salaisesti lihaksikas.

Kello on 8 aamulla. En oo hetkeen noussu samaan aikaan ku Robert. Se meni jo toihin ja herasin siis siina seittemalta kun sekin heras. Ei edes kauheesti vasyttany ja mun kasivartta sarkee ihan kauheesti.

Sarkee, koska ma vahan siirtelin huonekaluja eilen, ou jee. Olin jo jonkun aikaa lupaillut makuuhuoneen siivousta, mutten kylla ihan heti arvannu etta siitakin muuntautuis kunnon projekti jonka hoidin ihan itse ilman mitaan apua :D Ma en oo siis tunnettu lihaksistani (ehka ennemmin painvastoin) mutta no problem, sanky, patja (joka on korkea ja painava, t. joku joka melkeen jumitti ittensa makuuhuoneeseen siirtamalla patjan oven eteen,) lipasto ja tietokonepoyta siirty melko helposti ihan omin voimin. Ensin piti vaan imuroida sielta sangyn alta ja ottaa kaikki ylimaaraset pois sielta alta, mutta oho. Yhtakkia oliki sanky eri paikassa ja kaikki muutki. Oli kiva naha Robertin naama kun se tuli kotiin toista :D En ollu edes taysin valmis sillon. Nyt on tosin olohuone vahan kyseenalaisessa kunnossa seurauksena eilisesta, mutta ei mitaan sellasta minka korjaamiseen menis koko paiva. Robert on lupautunu "muuttoavuks" tassa joku paiva, niin saadaan tuo mun erikoisuuksien hyllykin siirrettya tahan olohuoneeseen nakyville. Ei oo mitaan jarkee pitaa sita tuolla ruokailuhuoneen puolella kun ei sita kukaan koskaan nae. Meidan makuuhuone on sitapaitsi jotenki aikuistuneemman nakynen nyt. Johtuukohan yopoydista tai siita etta siella on kerranki siistia? :P Mulla ei oo ollu yopoytaa vuosiin, joten on ihanaa kun on joku paikka mihin laittaa kirja illalla, ja yopoydan alaosassa on pieni hylly mihin mahtuu tuo mun jattimainen vesipullo yolla :D Ja muutenki, on kiva kun lamppu on nyt sangyn vieressa, ettei tarvi ryomia sangysta sammuttamaan lamppua. Ei enaa kay niin etta nukahdan valot paalla kirjan kanssa kun en oo vaan jaksanu nousta sangysta kun on vasyttanyt liikaa.

Robertin sisko tulee tanaan kaymaan. Se tuo meille jotain kaljaa joka jai yli joistain sen pippaloista ja kun se ei pysty allergioidensa takia juoda kaljaa niin se antaakin ne meille. Onpa "hyva" etta sen perheesta loytyy tallasia kaljasieppoja niin ei tarvi ihan hukkaankaan heittaa niita ;D Mulla on myos noita ylimaarasia vaatteita niin se aatteli kattoo niitakin. Eilen joku kirjotti yhdesta laukusta minka laitoin Craigslistiin ja halus ostaa sen! Nahdaan varmaan tana iltana. Jee, 5 dollaria :P Sentaan joku menee kaupaks :P Kun kerran mikaan muu ei tunnu kelpaavan tuolla Craigslistissa niin toivon etta Robertin sisko ottaa mukaansa muutaman vaatekappaleen. Muuten taytyy marssia tuonne elitistikirpparille ja toivoa etta ne ottaa ne. Jos ei sitten niin, niin sitten alan valikoimaan sielta etta mista saa hyvia riippumattoja/alustoja rotille, ja loput menee sit varmaan jonnekki kierratykseen tms. Ois kiva antaa ne jonnekki hyvaan kayttoon, niinkun vaikka kodittomille LGBT+ teineille tai jotain sellasta.

Nyt, koska oon nain aikasin hereilla, taidan kattoa leffaa. Pitais pesta rottien hakkeja, ja oishan se tietty kiva saada se tehtya ennen ku Robertin sisko tulee kaymaan, mutta mita valia silla on jos teen sen silla valin kun se on taalla? Ei se nyt kuitenkaan oo taalla sita 20 minuuttia pidempaan :P Kunhan se varoo askeliaan. Vituttaa se ku ihmiset tietaa etta meilla on rottia ja etta joskus ne on vapaana ja silti ei voida kattoa lattialle ollenkaan. Tuntuu jotenki epakunnioittavalta. Etta mennaan jonkun toisen kotiin eika oteta huomioon jotain tollasta mita siella toisen kodissa voi tapahtua. Blaaa.

Tallasta tanaan. Suussa maistuu muoville. Se on ilmeisesti mun uus krapula-suu-maku. Parempi se ku paska. Kait. Juhlistin tietenkin siis makuuhuonevoittoani muutamalla olpalla mutta kun en syonny mitaan illallista nii sit ne muutamatki tuntuu tanaan ikavasti. Hoh.

No comments:

Post a Comment