Monday, June 27, 2016

It's a good thing, Brian Wilson, it's a good thing we've got you around.

Kolmen paivan tyoviikonloppu takana! Kaikki kakskymppiset meni jemmaan etta on vahan antaa vuokraan, lopuilla tuli ostettua lounasta ja sellasta toissa, koska en kerenny missaan valissa kaymaan kaupassa enka muistanu pyytaa Robertiakaan tuomaan mitaan :( Hoh. Koska oon vaha vip niin sain ilmasta pastasalaattia pizzapaikasta jossa kayn joskus hakemassa lounasta :D Ou jee. Kokeilin myos ensimmaista kertaa sen yhen kreikkalaisluukun falafelia. Oli yllattavan hyvaa. Nyt maistuis falafel. Perjantaina tuli myytya ahkerasti, lauantaina enimmakseen pikkujuttuja, mutta asiakkaita riitti kuitenki, ja eilen oli aika hiljasta ja myin vaan yhen esiliinan. Boris, eli tama venalainen seta kuka tykkaa pistaytya ja nyt varsinkin kun oon alkanu juttelemaan sille venajaks, toi mulle keksin eilen. En tosin syonnyt sita, koska aitini on opettanut mut tavoille ettei tuntemattomilta oteta herkkuja ja se patee viela melkeen kolmekymppisena :D No ei vaan, eikohan ne sen herkut oo ihan ok, pomo on syonny niita sen tuomia ennen ja viereisen liikkeen pojat saa kans osuutensa Borisin hyvatahtoisuudesta. Musta vaan se keksi nyt ei ollu kauheen houkutteleva, mutten halunnu olla epakohtelias. Sinne sai jai servettiin kaarittyna oottelemaan etta joku menee toihin huomenna (koska putiikki on kiinni maanantaisin.)

Huomenna meen opettelemaan trivianjuontamisen saloja! Ollaan Robertin kans mietitty vahan kysymyksia. Pitais varmaan alkaa kirjottelemaan niita ylos. Jannaa. Aion tietenki tehda tasta ison spektaakkelin ja pyytaa kaikkia tuttuja pistaytymaan :P Why the hell not? Robert onneks tajus muistuttaa etta se on 5 heinakuuta, eli paiva itsenaisyyspaivan jalkeen, ja todennakosesti monet on liian darrasia tulemaan triviaan, etta siella ei varmaan oo ihan hirvee ryysis. Mika sopii mulle :D

Torstaina mennaan vihdoinki markkinoilla ja ma paasen nakemaan Brian Wilsonin!!!!!!! Tama Beach Boysin entinen lauluntekija/laulaja. UUUH. Rakastan Beach Boysia. Nyt on muutenki Pet Sounds albumin joku 50 vuotis (onks siita oikeesti muka noin kauan?!) juhlavuosi niin se soittelee paljo biiseja silta levylta. Ihanaa! Toivottavasti on hyvat kelit sina paivana ja etta muistan laittaa aurinkorasvaa koska yhtena vuonna kun mentiin, niin kavi vahan silleen etta palo selka niin pahasti etta sattu laittaa paita paalle ja selka oli ihan rakoilla :s Meni kivasti pullo aloe veraa aika nopeesti. Mut jee! Mini donitseja! Kauppahalli! Herkkuja! Elaimia! Brian vitun Wilson!!!!! Yks vuosi siella oli Star Trek nayttely ja se oli maailman siistein juttu. Harmi ettei oo tana vuonna.

Koska eilen oli sunnuntai, oli se myos mun lemppari paiva koska Preacher! Ja taytyy taas sanoa etta ei jattany kylmaks. Ens viikolle on luvattu actionia. En malta oottaa! Mietinpa vaan etta millon sita Herr Starria nakyy taas....

Ai juu, ja viikonloppuna mennaan ehka treffaamaan Rae-rotan kanssa muutamaa uutta kaveriehdokasta. Ei ollu tarkotus, mutta ku tuo on oikeesti tosi tosi masentunu, niin etta alkaa huolestuttaa sen terveyden puolesta oikeen, niin se on nyt sitte pakko hankkia sille seuraa. En halua etta sen viimeset kuukaudet (se tayttaa 2 elokuussa, mutta jos sen terveys alkaa nyt karsia niin ei tieda etta kauanko se on taalla meidan keskuudessa) on tosi kurjat ja surulliset :( Parempi vaan suck it up ja piristaa neitia. Inhottaa vaan kun yritettiin vaha downsize, ettei olla Fredrickin jalkeen hankittu mitaan uusia rottia, ja sit Corneliaki kuoli ja musta kolme oli ihan hyva, ja Samki varmaan lahtee tassa taman vuoden aikana ja Rae myos. Inhottaa just ton landlordipaskan takia. Mutta minkas teet. Kylla se on niitten hyvinvointi tarkeaa. Ja jos ne asuu samassa hakissa ku Rae nii eihan siita oo mitaan ekstraa ollenkaan.  Tarkotushan on saattaa ne yhteen asumaan. Ja sit jos ne on pari, niin ne todennakosesti elaa saman verran niin ei sit tarvi murehtia kaverin hankkimisesta. Jos nyt menee nain etta ensin menee Rae/Sam nii sit on enaa uudet rotat (2) ja Fester, ja ehka Fester voi menna niitten kans asumaan hetkeks, mutta siina vaiheessa Festerki on jo aika vanha nii sit on ehka vaan uudet rotat tai Fez jaljella. En tiia kuin vanhoja naa nyt on mita mennaan kattoon, mutta sehan jaa nahtavaksi. Sellasta.

No comments:

Post a Comment