Saturday, June 11, 2016

Kiitos kaikesta.

Toissapaivainen peli-ilta oli todella onnistunut. Tarjoiltavana oli kolmea eri dippia (ranch, french onion ja mun tuoma creamy pepper), hummusta, pretzeleita, (juu kylla, nyt meinaan luetella kaikki tarjottavat) vihanneksia dipattavaksi, viitta eri vuohenjuustoa (basilika, aurinkokuivattu tomaatti, valkosipuli & yrtti, neljan pippurin ja tavallinen), cupcakes, eri suolakekseja mille lapioida sita vuohenjuustoa, neljaa eri siivutettua juustoa (colby jack, pepper jack, swiss ja cheddar), oliiveja, viinirypaleita, mustikoita, levitettavaa brie-juustoa jjjjaaaa siina ne kait oliki. Eli kuten nakyy, oli taas panostettu tarjoiluun. Lisaks kaveri teki oikeen tulisia bloody maryja. Maistu hyvalle. Kerettiin kahta eri pelia pelata, sit oliki jo aika mun ja Robertin lahtee kotiin. Ihan selvinpain tuli tallusteltua kotia kohti.

Eilen oli tavallaan vahan huvittava paiva, koska mun oli tarkotus rottien leikkiajan jalkeen siivota, mutta aloin juttelemaan Jessicalle, ja me molemmat otettiin pari kaljaa siina ja skypetettiinki 3,5 tuntia. Mutta oli hyvat juttuhetket. Hassua, etta puhuttiin perheesta ja kaikesta tarkeasta, silla myohemmin yolla sain huonoja uutisia. Ei siis Jessicaa koskien kuitenkaan. Kun Robert tuli kotiin kerkesin tehda nopeasti ruokaa ja laittaa meikit paalle ja kayda suihkussa, ja sitten haettiin kaveri ja suunnattiin kohti Balboa Parkia. En tienny etta siina urun vastapaata sai juoda kaljaa, mika on kiva tietaa koska onko mitaan parempaa kun puistokaljat. Suurella porukalla juotiin muutamat siina kunnes oli aika meidan kaverin esityksen. Sen saveltama kappale oli kaikista paras niista mitka soitettiin ja siita kuuli just sita mita se halus silla valittaa. Hieno suoritus silta. Oon tosi ylpea.

Se hyva olo ei sitten saannut kestaa kovin pitkaan. Isalta tuli viesti etta mun fammu oli nukkunut pois. En oo siita viitsinyt kirjotella tanne (han siis meni saattohoitoon 3 viikkoa sitte) koska en ollut oikeen kasitellyt asiaa. Nyt on sitten pakko kasitella. En halua siita sanoa just nyt mitaan enempaa, halusin oikeastaan vaan kirjottaa viikon kivoista tekemisista, koska niita on ollut paljon. Fammulle tulee ihan oma teksti jossain vaiheessa. Sanon vaan sen etta toivottavasti, missa ikina fammu onkaan, on hanella taas kirkas mieli.

3 comments:

  1. osanotot täältä ja jaksamista :( munkin vaari just kuoli, hautajaiset parin viikon päästä. vielä en oo itkenyt mut eiköhän ne hanat aukea viimestään siellä sitten.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos <3 ja sulla myos. makin mietein ensin etta mitakohan tastaki tulee mutta nyt on eilinen ja tama paiva vietetty aika itkusissa tunnelmissa etta saa nahda minkalainen paiva huomenna on. voimia hautajaisiin <3

      Delete