Friday, June 17, 2016

Jaardhaus.

Keskiverto home makeover senkun jatkuu. Tanaan siirretaan kaappia olohuoneeseen, ou jee. Tassa kovaa kyytia imuroin loput olkkarista. En oikeen vaan tiia etta mitas sitten tekis kun on se homma hoidettu. Hyva pitaa vahan datailu paussia ja miettia sita asiaa.

Eilen oli kaverin synttarit. Oli oikeastaan ihan mukava nahda kavereita. Mentiin Yardhouse'iin. Sielta saa aika paljo kasvissyojaystavallistaki ruokaa. Mulla ei ollu rahaa, mutta koska aika monet niista alkupaloista ja happy hour ruoista on tarkotettu jaettavaks, niin sain makin vahan maistella. Maistoin jotain tosi kuumaa (kieli paljo ja juustot meinas jaada kitalakeen kiinni kun poltteli niin) juustodippia missa oli ihanan ruskistunut nahka paalla :D AAAHH. Ja toinen kaveri tilas wingseja, siis kasvissyojavaihtoehto sellasia. En ollu ennen maistanu, mutta oli hyvia. Jos ite tilaisin niin ottaisin kylla ihan perus buffalokastikkeella, mutta oli nuokin hyvia. Sit joku toinen anto mun maistaa pinaattidippia joka oli hyvaa ja palan margherita pizzaa. Se riitti, koska olin jarkevasti syonny kotona jo ennen lahtoa, ettei vaan alkais harmittaa kun muut syo :D Ja synttarisankari tarjos mulle limsan, etta se oli aika kivasti tehty :D Mentiin sen jalkeen pelaamaan triviaa ja tultiin toiseks. Belching Beaverissa oli paljo uusia oluita mita en oo maistanu viela. Kokeilin maistiaislasin verran jotain vanilija-appelsiini IPA:a, mika oli ihan ok, mutta ehka liian makeaa, ettei viittis kylla kokonaista tuoppia juoda. Oli myos joku pink peppercorn saison mika kuulosti hyvalta, ja oisin maistanu kaverin lasista jos ei mua ois hirvittany sen huulessa komeileva patti joka oli varmasti jotain huuli herpeksen aiheuttamaa :D Ja vaikka meilla kaikillahan on todennakoisesti huuli herpes, niin ei sita nyt ihan viitti alkaa litkiin samoista laiseista jos toisella on puhjennu tolleen oikeen nayttavasti :D En tieda onko tama nyt ikavasti sanottu, mutta en odottais kenenkaan muunkaan maistelevan mun lasista jos nayttaisin huuli herpes voidemainoksen mallilta.

Ikavista sanomista tulikin sellanen asia mieleen, etta eras lukija on hieman ottanut etaisyytta juuri minuun. Tai nain oon huomannut. Kun kommentoin niin on vastaanotto hiemaan viileaa verrattuna muiden juttuihin, ja eipa sita taallakaan (siis omassa blogissani) kauheasti enaa nay, niin mietin etta oonkohan tehnyt jotain mika on loukannut? Tai ehka ennemminkin sanonut jotain sellasta mika on saattanut pahoittaa henkilon mielen? Jos niin, niin se ei todellakaan ollut tahallista. Tassahan sita tosiaankin mietitaan nyt etta mita on sattunut kun on yhtakkisesti asiat muuttuneet. Mutta jos tunnistat itsesi taksi henkiloksi, niin otathan yhteytta niin selvitetaan asia :) Hirveen kurjaa kun huomaa miten kivasti jutellaan muille mutta sitten tulee sellainen ulkopuolinen olo kun ei enaa saa samanlaista palautetta ja ei tieda etta mista se johtuu. Niin etta kerrothan jos torppoilin niin voin ainakin pyytaa anteeksi jos ei muuta!

Sellasta. Ulkona on ihanan lamminta tanaan, ja tien toisella puolella ruokkii isa ja aiti varikset pikkuisiaan :D Ja oon tosi innoissani siita, koska pikkuvarikset on ihania <3 Ja tiesin heti etta siella on pikkuvariksia kun kuulin niiden syovan! Niista lahtee niin hauska kurlausaani kun ne syo. Sitten katsoin vahan tarkemmin ja koko varisperhehan nakyi tanne meidan puolellekkin! Ja kun on ikkunat auki niin saa kuunnella varisten huutoa :D Joillekki se on tosi arsyttava aani, mutta ma ilahdun aina kun kuulen varisten huutavan :D Tykkaan niista tosi paljon. Maailman siisteimpia lintuja, ja oon tuolla Project Wildlifella syottanyt kasin niita poikasia monesti :) Ihanaa! Tervetuloa nyt sitten vaan, kesa.

No comments:

Post a Comment