Friday, April 8, 2016

Salapoliisit taidegalleriassa.

No ei sitte. Mina ja suuri suuni kyseltiin Robertilta kuivaustelineesta. Ihan hamillaan oli koko tyyppi ja joutu oikeen ite menemaan Amazontililleen katteleen etta mitapas helvettia taalla tapahtuu. Ellei tama oo joku osa sen "yllaria" tms, koska tama mies osaa esittaa tarpeen tullen :D No, ihan sama. Kahdenkympin kuivaustelinehan se vaan on, eika mitkaan satasen gunnariliput tms :P

Eilen oli se puzzle room juttu! Me skipattiin siskon pojan 9-vuotiskekkerit :P Mut vaihtoehdot oli siis etta menna pojan kemuille myohaan ja saapua kylmaan poytaan, tai sit ajoissa tuonne escape hommaan. Pojan synttarit alko 5.30 ja Robert tuli kotiin 7.00 ja toi homma alko 8.30 mut meidan piti olla siella 20 minuuttia aikasemmin. Valinta oli siis selkea. Sitapaitsi taa homma oli ilmanen ja ei tiedeta etta millon paasee taas kokeilemaan jotain tollasta :D Sitapaitsi mulle riittaa yhet lastenkemut talla viikolla, meen huomenna toisen siskon tyton 5-vuotisjuhliin :P Tulee muuten kiintio tayteen heti..

Oltiin niinki ajoissa, etta kerettiin loytaa parkkipaikka just lahelta eika tarvinu ees kavella ku kadun yli nii oli paikalla. Kaytiin Peet's coffeessa ennen koko hommaa ja kun tultiin paikalle oli loputki porukasta jo siina. Kaikki oli ajoissa, kaikki oli loytany parkkipaikan ihan lahelta ettei tarvinu kavella edes pitkasti. Mika on hyvin harvinaista Hillcrestin kaupunginosassa. ERITTAIN harvinaista. Alunperin oltiin ajateltu parkkeerata yhen ostoskeskuksen parkkipaikalle, koska se on ilmanen mut siita ois ollu 20 minuutin kavelymatka tuonne paikkaan ja ulkona oli sitapaitsi satanu koko paivan.

Homman nimi oli se, etta oltiin muka niinkun taidegalleriassa, ja joku mysteerihenkilo oli kutsunu meidat sinne. Kivaa oli se, etta jokainen niista taidekappaleista siella galleriassa, oli osa sita mysteeria. Tai niista jokaisesta sai jonkun nakosen vihjeen tai liitty johonki vihjeeseen. Me ei oltu edes mitenkaan kauheen organisoituja, etta kaikki juoksi vahan paattomana ympariinsa etsien eri vihjeita :D Ja se meni silleen et tarvi vihjeen taideteoksesta etta saa laatikon auki, ja jos saa laatikon auki, saa vihjeen joka liittyy taideteokseen, josta saa vihjeen lukkoon etta saa laatikon auki, josta saa vihjeen...jne jne. Aikaa oli 60 minuuttia. Saatiin kylla melkeen kaikki laatikot auki, paitsi kaks. Sita viimesta en ois ite ainakaan keksiny miten se avataan, mut ilmeisesti siita toiseks viimesesta ois saannu siihenki laatikkoon jonkunlaisen vihjeen ja mekanismin miten se avataan. Sit oli yks laatikko joka sammutti valot kun se avas, ja koko huoneen valaisi UV valot :D Se oli aika siistia. Me muut vaan juostiin valojen sammuessa ympari tutkien kaikkee ja yhtakkia naky valo huoneen peralta ja kaikki oli ihan ihmeissaan ku Robert seiso siella taskulamput kadessa. Ei oltu maltettu kattoa sinne latikkoon :P Oli niin kiire selvittaa muut mysteerit. Homman alussa vedettiin jokainen yks kortti pakasta, ja se kenella oli assa oli joukkueen Agent Death, eli tyyppi, joka joutuu selvittaa yksin osan tehtavasta. Se olin siis mina :D Mut ei paasty niin pitkalle, koska just siina ku yritettiin toisiks viimesta laatikkoa avata, loppu aika ja valot tuli paalle. Meille kerrottiin sit mita ois ollu jaljella tehda. Ilmeisesti yks seinista ois auennu viela ja sielta ois paljastunu portaat mita pitkin vaan ma oisin saannu menna, hakemaan jonkun salkun ja sit ois pitany vastata puhelimeen ja avata toinen salaovi ja kaikkee ihan hurjaa :D Ollaan suunniteltu etta mennaan takas joku kerta ku se on 24 dollaria per nuppi, mika nyt ei oo ees niin hirvee hinta ku aattelee etta baarissa saattaa illassa menna 24 dollaria per juoppo :P On jotain muuta tekemista sentaan! Mut et ei mentais tohon samaan huoneeseen, vaan otettais se ullakkomysteeri, mika kuulostaa jannemmalta! Robert oli meidan MVP mun mielesta, koska se selvitti kaikki matemaattiset vihjeet koska se osaa noi tollaset hommat :D Ma toimein enimmakseen lukkomestarina ja tarkkanakoisena tyyppina, koska huomasin sellasia pienia katossa olevia juttuja esim.

Selvittiin siella viela team spirit mukanamme, mika on hieno homma, eika kukaan ollu mitenkaan megastressaava. Musta me toimittiin ihan hyvin tiimina. MUTTA, ja tottakai tassa on ainaki yks mutta, koska se yks human stress ball oli mukana, NIIN vahan kylla vitutti ku aikaa oli jaljella enaa minuutti ja taa tyyppi alkaa inisemaan etta "luovutetaan jo, ei kannata" sellasella paska-aanella, ihan kun se paattais koko tiimin puolesta millon luovutetaan. Kukaan muu ei ollu valmis luovuttamaan, me muut viela availtiin lukkoja ja luettiin vihjekortteja. Saatiin se ylipuhuttua viela yhden viimesen vihjeen pyytamiseen, mut se valitteli siitaki, ettei kannata, ettei meilla muka oo vihjetta jaljella jne (oli viela yks jaljella. Muut piti nimittain laskuja, kuten myos mina. Taa tyyppi ilmeisesti ei :D) Me muut oltais sitapaitsi haluttu ensimmainen vihje paljon aikasemmin, mutta HAN paatti koko ryhman puolesta etta otetaan vihje vasta myohemmin. Tosin en ma nyt tiia oltaisko me edes tarvittu vihjetta yhtaan sen aikasemmin, mutta kuitenki. Se etta tarkotus on olla tiimi ja yks vaan tolleen alkaa paatteleen muitten puolesta on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin rasittavaa, ja nyt muistan miks taa tyyppi on mun mielesta raastava :D Mut onneks toi oli vasta ihan viime minuuteilla, ettei se asia hairitse ku vasta nyt nain jalkikateen :D Kukaan muu meista ei oo mitenkaan kilpailuhenkinen, toisin kun se, ja me muut pidetaan vaan hauskaa. Se on sellanen mokottaja jos se haviaa. Ei voi peli-iltaakaan viettaa ilman etta se mokottais. Ainaki jos se on selvinpain :P

No joo. Siita huolimatta etta yks ihminen vituttaa tanaan, oli se musta tosi hauska kokemus, ja ihan mielellani menisin sinne ullakkohommaan jos ollaan oikeesti menossa, ja ihan mielellani meen jopa tuon ihmisen kanssa, koska nyt ainaki voi keskustella vahan strategiasta niin ehkei se sit yrita jyrata kaikkee :D Ja sellasta.


Vasytti kylla ihan hirveesti ku tultiin kotiin. Tein ruokaa ja katottiin jotain youtubesta ja mentiin nukkuun. Herasin jopa aikasin tanaan, 7.20 aamulla :P Tosin oon valilla sammunu tahan sohvalle ku oon kattonu jotain. Vasyttaa vielaki ja tekis mieli jotain piristavaa mut ei oo rahaa. Toista ei oo kuulunu mitaan, mut en uskalla mainita asiasta. Toivon ettei se vaan unohda mua kokonaan :s Bloo.

Mut sellasta. Nyt tassa on vahan akuutimpaakin kun blogin kirjottelu, niinpa mina lahden tasta muualle.

1 comment: