Saturday, April 23, 2016

Eletaan vaarallisesti!

No nyt on taas kuulkaas eletty vaarallisesti! Palokunnan sedat kavi vaha vierailemassa tassa asken, tosin pikavisiitilla, mika on aina hyva merkki jos punaset pojat joutuu tulemaan kotikaynnille. Hakamittari tai mika nyt onkaan piippaili siihen malliin etta alko paniikki iskea. Googlasin etta mihin pitaa soitella. Missaan ei vastattu niin hatanumeroonhan sita sitten tuli soitettua. Kun oon tallanen nysvo ja megakohtelias niin sanoin heti etta "Sorry if this wastes your time" mutta eipa mitaan, heti sanottiin etta juu, laitan sut palokunnalle. Ei tarvinu ku osote antaa ja vaha specify etta missa kohti on koti ja kertoa etta mita taalla tapahtuu. Sit vaan rotat kantohakkeihin ja pihalle oottelemaan etta ukot tuli paikalle. Ei ollu mitaan hataa KOSKA MEIAN VITUN PASKA LANDLORDI OLI TUNKENU NE SAATANAN VANHAT PATTERIT TAKAS SIIHEN TOOSAAN VIIME KUUSSA KU SE KAVI TARKASTAMASSA NUO LAITTEET. Mutta etta kesti nainki kauan ennen ku tuo halytin alko valittaa asiasta. Ma oisin itekki voinnu keksia tan asian ilman mitaan palomiehia, mutta enpa keksiny. Nain kavi joulukuussa ku meilla oli niita vieraita ja sillon aattelin ilmeisesti loogisemmin koska kello oli 5 aamulla ja vitutti (ja autto varmaan etta Robert oli kotona ja oli samaa mielta) ja revein patterit ulos koko hokottimesta. Kerroin siita sille landlordipaskalle ja nyt sitte kavi siis ilmi etta samat helvetin patterit ne oli. Nyt olin yksin kotona ja alko kauhee jannitys. Otin yhessa vaiheessa kylla patterit ulos siita mut sit laitoin ne takas koska yritin olla jarkeva, ja seurauksena olin siis niinkin jarkeva etta kutsuin henkselipojat kylaan :D Ne tais vahan ilkkuu ku mulla roikku kantohakit taynna rottia kasista. Joku kehtas kysyy jotain niinkin typeraa etta onks naa lemmikkeja vai otanko ma niita kiinni luonnosta. Anteeks mita? :D Ja toiseks niin ootko ikina nahny mustavalkosta rottaa luonnossa? Et, koska ne on aina yhen varisia. Siita tietaa eron lemmikkirotista ja villirotista.

Oi voi. Jos siis olisin tienny etta kyseessa oli vanhat patterit, oisin tietenki ite ottanu ne pois sielta ja olisin saastyny paniikilta. Tietaakseni toi meidan mittari kuulostaa samalta sillon ku se halyyttaa ja sillon ku siina on patterit lopussa, mutta toisaalta, ei oo ikina ollu mitaan oikeeta tilannetta, niin saattaahan olla etta se oikea halytys onki ihan erilainen! Ja nyt tavallaan toivonki niin :P

Ja nain soitin siis hatanumeroon jo toisen kerran elamassani. Onneks talla kertaa vahan vahemman pelottavissa merkeissa.

Enpa oo kirjotellu kauheesti kun ei oo ollu mitaan sanottavaa. Joka paiva on ollu vaha samanlainen: katon tv:ta, paastan rotat ulos, Robert tulee kotiin, juodaan kaljaa, syon huonosti, nukun huonosti, heraan ja REPEAT. Etta silleen. On vaha tallanen paska meininki siis toisin sanoen :D Mut huomenna toihin ja sellasta. Kaytiin myos eilen elaintarhassa ja In n Out'issa syomassa, ja sit myohemmin Belching Beaverissa kaljalla, missa on hauska kayda just viikonloppuna sen takia koska toiset ne vaan menee jonon ohi eika tarvi leimaa kasiin ja ihmiset ihmettelee ku kaks tallasta lukiolaisen nakosta tappia marssii suoraan tiskille heittamaan ylafemmoja tyontekijoitten kans :D En tiia, on kait se vaha surullista olla VIP jossain baarissa but I'll take it! :D Taytyyhan sita jossain olla. Tosin ollaan kylla myos tuolla rottakodissa vaha sillee VIP status. Tai sanoisinko VIA- very important adopter :)

Nyt meen vetaan vahan sita pelottavaa hakaa keuhkoihini rauhottavan tupakan muodossa :P Sita kylla tarvitaan taman kokemuksen jalkeen. Jalat tutisee viela vahan ja paassa tuntuu kummalliselta. Ei siis haka-kuolema-tulee-kummalliselta, vaan paniikki-adrenaliini-kummalliselta. En oo kylla ikina saannu meidan rottia noin nopsaa niitten kantohakkeihin, ja sehan on kiitollinen asia nii sit jos on oikee emergency nii oon valmistautunu :D

No comments:

Post a Comment