Thursday, April 28, 2016

Klontti.

Minka takia tanne on yhtakkia ihan hirveen vaikea kirjottaa yhtaan mitaan? Ajatus ei selvastikkaan kulje, ja kun kulkee oon ihan liian laiska naputtelemaan yhtaan mitaan koska se kuitenkin kuulostaa talta:

  • katoin elokuvia koko paivan
  • rotat tuli ulos, ne voi hyvin, ehka joku yks hassu rotta-tarina mita joku niista teki
  • kaytiin *insert joku paikka jossa kaydaan aina* kaljalla
  • tein ruokaa 
Tai sitten joku enemman ajateltu thought piece, ja sellasia en nyt jaksa miettia ollenkaan :D

Mut sellasta etta huomenna vihdoinki otetaan niita hemmetin kuvia, ja kysyin mun pomolta etta oisko mahdollista teha vahan ylimaarasia vuoroja nyt ja ens kuun 15 paivan valilla koska 15 paiva tulee Coloradon vieraat ja ois kiva saada saastettya rahaa siihen. Passia tuskin kerkeen uusimaan ennen sita, mutta kait ma parjaan. Kunhan nyt kesalla sais sen uusittua, se ois aika tarkee juttu, kun ei voi oikeen teha mitaan ilman sita. No, paitsi kayda tutuissa baareissa.

Triviaa tanaan ja sellasta. Katoin myos huonon Jason Schwartzman elokuvan. Siis Jason oli tietenki upee, mut leffa oli aika perseesta.

Tassa tallanen epainspiroiva kuva epainspiroituneesta tyypista kenen tukasta roikkuu tollasia vahinko rastoja, kuten kuvasta saattaa huomata. Musta on ihan kiva etta naa nayttaa tosi hulluilta naa hiukset, mutta valilla kylla vahan vituttaa se niitten muoto. "Klontti" ei tietaakseni ole mikaan kampaus...

2 comments: