Tuesday, April 12, 2016

Bored to Death.

Heipa hei.

Aloin tassa kattoon sellasta sarjaa ku Bored to Death. Paatahtena tietenki Jason Schwartzman (jonka takia oon jattany veckans bejbin valiin nyt kaks viikkoa perakkain koska veckans bejb on edelleenki Jason Schwartzman. Thank heavens for guys with bushy eyebrows and green/brown eyes ;____;)
Taa on tosi hauska sarja, ja tykkaan jopa Zach Galifianakisin roolista tassa. Yleensa en kauheesti valita sen esittamista hahmoista ku ne on aina sellasia ei-hauskoja-weirdoseja mut tassa sarjassa se on tosi hauska! Aika lyhyt sarja on kylla, vaan 3 kautta ja jokaisella kaudella vaan 8 jaksoa ja neki on alle puoli tuntia. Mut oon ilonen etta loysin tan, taa on hyva :D Ja tassa on aika paljo tuttuja vierailijoitaki.

Huomenna meilla on 3 vuotishaapaiva! Kaveri ottaa meista kuvia. Paivitettyja haakuvia, niin vois sanoa. Ma kun en tykkaa yhtaan meidan haakuvista, musta ne on tosi surkeita eika me alunperin edes haluttu etta kukaan ottaa mitaan kuvia :D Muistan kun nain ne kuvat haitten jalkeen ja aattelin etta naita kuvia joudun kattoon loppuelamani ja esitella nama meidan haakuvina. Kaveri on vaivannu mua melkeen vuoden tasta etta annettais sen ottaa uusia kuvia. Haapaivan kunniakshan se sopii oikeen hyvin!

Eilen oli yhen paskapresidenttikandidaatin joku sellanen rally tms. Mina, Robert ja taa samainen valokuvaajakaveri mentiin sinne kattoon etta mista on oikeen kyse. Enimmakseen hengattiin kylla siina protestoijien puolella, mut niitaki oli kahenlaisia :D Ne Trumpfanit oli kylla just niin hirveita ku mita nakee tv:ssa jne. Hirveen inhottavia ihmisia, ja ymmarran etta miten joku Trump nayttaa hyvalta niille, koska ne osaa varmasti samaistua siihen ku ne on ite just samanalaisia kauheita tyyppeja. Ilkeita, tosi hyokkaavia, todella pikkumaisia. Mut hyvia kuvia sai kaveri ainaki :D Meita saattaa nakya uutisissaki, koska vahingossa kaveltiin aika moneen kuvaan :D Pitaapa tanaan muuten vaha googlettaa ja laitan linkkia jos loydan uutisia mista saattaa loytya tuttu naama!

Joo'o. Nyt lisaa Bored to Deathia. Ja ehka ma tanaan muistan kattoo Salkkaritki. En muuten eilen muistanu ku oli parempaaki katottavaa :D

2 comments:

  1. Onnea ja hyvää hääpäivää<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos <3 se ei sitten lopulta ollutkaan niin kiva paiva, mutta aina ei voi voittaa.

      Delete