Tuesday, April 26, 2016

It's pate, you stoner philistine!

Heipa hei.

Tuli eilen kerranki syotya oikeen kunnolla :P Istuskeltiin melkeen koko paiva vaan tassa sohvalla ja kateltiin videoita. Syotiin jopa lounasta; juustoraviolia valkosipuli alfredokastikkeella. Raviolit tuli tietenki pakastealtaalta ja soosi purkista :P Paivallistaki tuli vedettya, koska Robert oli tuonnu sita tofua ja sit oli joku nuudeli/stir fry pussi pakastimessa. Ois pitany marinoida tofut taas. Kylla niita soi, ja ei ollu mitenkaan pahaa ku tuli heitettya taas joku kilo pippuria sekaan, mutta kylla noihin pitais jotain muutaki laittaa etta tulee vahan makua enemman. Koko paiva meni Watchmojo-listojen ja Angry Video Game Nerdin katteluun melkeenpa. Rotatki kavi tassa leikkimassa sillavalin ku Robert nukku paivaunet. Samilla oli kakkaset tassut ja joutu kylpyyn :D Rae kayttayty oikeen hyvin, mika oli yllattavaa :D Koska se aina tekee pahuuksia ja menee kovaa. Ei poltettu yhtaan tupakkaa paivalla, Robert meinas jo muutama paiva sitte etta nyt loppu, ja se oliki ihan vahingossa ostanu tuon askin ja oli vasta kioskilta lahtiessa tajunnu etta eihan sen pitany ostaa enaa. Mutta kuinka ollakkaan - illemmalla oli lahto triviaan koska kaveri oli juontajana, ja kioskin kauttahan sita tuli kaytya. Kyselin etta eiko tuon pitany olla viimenen aski, tuon vahinkoaskin, ja se sano etta no se nyt vaan on niin vaikeaa lopettaa tuosta noin vaan, etta on parempi vaan ensin rajottaa vahasen. Mun mielesta rajottaminen on perseesta, koska siita on niin helppo lahtea ihan vaaraan suuntaan, mutta kait se toimii joillain. Sanoin etta on varmaan parempi jos meilla on vaan yks aski kerallaan yhteisena. En ite pyytany Robertia jattamaan mulle tupakkaa talle paivalle, niin ainakin oma iltapaiva menee savuttomasti. Robertki on poltellu vahemman toissa, eika juurikaan polta kotona, ellei me olla otettu vahan kaljaa. Etta eikohan tama tasta. Triviassaki rajotetiin, ettei menty jatkuvasti tupakkatauolle, vaan vasta sitten kun oli oikea tauko. Ja sit tietty syotiin viela vaha Jack in the Boxia kotiin tullessa :D Se on hyva etta Robert polttaa vahemman koska sille maistuu ruoka paremmin ja se on laihtunu aika paljon viimesen vuoden aikana. Mulle maistuu ruoka taysin riippumatta siita poltanko vai ei :D

Tanaan ois taas triviaa tiedossa. Robertilla on huomenna taas vapaapaiva niin sen takia ois kiva menna. Yritan keksia huomiselle jotain kivaa tekemista ja kekseinki jotain mutta oon jo kerenny unohtaa. Hoh.

Paatin sittenki jatkaa Bored to Deathin kattomista, koska Robertia ei ikina kiinnosta ku ehdotan tata sarjaa. Vaikka ensin se oli ihan etta joo, vois kattoo! Ja sit hermostu jos katoin sita ilman sita. Ja kylla ma tan nyt voin uusiks kattoo ihan helposti :D Siis sitten kun sita miesta alkaa kiinnostaa. Kun naita nyt on vaan 3 kautta ja jokaisessa pelkastaan 8 jaksoa :D Harmittaa etta taa on mun osalta kohta ohi. Mutta niin kay joskus. Ainaki tasta on tulossa leffa <3 Ou jee. Kiitos Jonathan Ames.

Taalla oli viikon verran sellaset unelmakelit etta paivisin oli 28-30 astetta lamminta. Oli ihanaa. Nyt taas on ihan toisin. Eilenki oli pilvista ja tuuli kylmasti. Joutu pitkasta aikaa laittaa sukkahousut jalkaan kun meni ulos. Ja ma jopa jaksoin sheivata saaret eilen :( Turha keikka. Nytki nayttaa pilviselta ja kuulen ku siella tuulee. Taalla sisallaki on kylma etta joutu laittaa lamminta sukkaa jalkaan ja hupparia paalle.

Kaytiinpa toissapaivana Robertin vanhempien luona mun toitten jalkeen. Haudattiin Cornelia. Loydettiin hyva paikka sille. Pelkasin etta vahingossa kaivettais auki toisen rotan hauta, kun on niin vaikea muistaa missa kohdassa jokainen on ilman mitaan merkkeja, mutta niin ei onneks kaynny kuitenkaan. Cornelian haudan paalla on auringonkukka. Oli myos Robertin isan syntymapaiva, ja se naytti piristyvan hirveesti kun tultiin kaymaan. Yleensa se on vahan silleen "ai moi" ja menee takas tekemaan omia juttujaan, mutta se istuskeli pimeassa kuuntelemassa musiikkia ja vaikutti silta etta olis kiva teha muutaki :D Robertin aiti oli kirkossa, mutta oli leiponu hyvia kekseja ja syotiin sitte muutama keksi siina ja Robertin isa tarjos mulle konjakkia :D Robertin isa ei oo mikaan juomari, ku ne sen vanhemmat on vaha sellasia releja, mutta aina valilla jos ollaan jossain syomassa se saattaa juoda margaritan, tai joskus ottaa pienen napsun. Enimmakseen se tykkaa kayttaa tollasia likooreja sun muita jaatelon paalla kastikkeena (tuotiin sille Salmaria kerran ja jatskin paallehan se paaty :D) Konjakki oli persikka-vadelmasorttia, ja oikeen hyvaa sellasta.

Joo'o. Pitaapa muistaa siivotakki jossain vaiheessa. Toivottavasti ei mee into ihan taysin nyt ku alan kattoo tata sarjaa vahan. Mut ku latasin tan jakson tahan jo enka malta oottaa ku taa jai kesken yks paiva :D Nii kerta.

Etta nain nyt talla kertaa.

No comments:

Post a Comment