Sunday, April 24, 2016

I'll be back in the summertime, with a handful of flowers and a bottle of cheap wine.

Kello on 20 yli 11 aamulla, oon toissa ja tekee mieli soittaa Krimppareita taysilla. Eli Crimpshrinea. Mutta ostoskeskus on taynna mummuja jotka voi saada slaagin jos soi sellanen "melu" kovaa, joten joutuu tassa odotella etta mummut vaistyy ja vaki vaihtuu nuorempaan. Pulju ollu auki siis 20 minuuttia ja oon jo kerennyt myyda yhden sormuksen sedalle kenen vaimo oli eilen kaynny kuolaamassa kyseisen sormuksen peraan. Meilla on uus jarjestys taalla myos, ylimaaranen roina viety pois edesta, eika mun tarvi enaa polvistella sohvalla kun sammutan valot kaupasta, koska nyt paasee sulakeboksille ilman mitaan esteita. Jihuu!

Eilen oli mukava paiva koska katottiin vaan telkkaa Robertin kans. Eli siis lapparia, jos nyt ollaan oikeen kirjaimellisia. Sehan sopi oikeen hyvin. Robert osti mulle tofua, niin paistelin sita ja tein vaha currysoosia. Oon vihdoinki oppinu miten tofua paistetaan :P Ennen nimittain tein sellasen virheen etten tajunnu painaa nesteita ulos siita. Nykyaan tiedan etta nain pitaa tehda jos meinaa paistella tofua :D Mut ei se itse tofu ollu kylla yhtaan minkaan makusta vaikka heitin varmaan kilon paprikajauhetta ja currymaustetta paalle. Ilmeisesti joku marinaadi olis parempi. En tiia jaksanko tanaan alkaa keittiomestariks kuka loihtii marinaadeja, joten se saattaa jaada toiseen kertaan :P Tosin en kylla tiia mita ohjelmaa meilla on talle illalle. Robert tulee hakemaan mut toista ja mennaan suoraan sen vanhemmille hautaamaan Cornelia. Etta sellasta.

Herasin siis aikasin tanaan ja pesin rottien hakit ja kerkesin paastaa ne ulos siina samalla. Rae oli arsyttavalla tuulella ja halus vaan flirtailla Samille :( Se hyppas "aidan" yli rottien "odotushuoneeseen" (eli ruokailuhuoneeseen minne laitan toisten rottien hakit silla valin kun joku rotista on vapaana olohuoneessa) ja suoraan Samin hakille. Ei se muuta oikeen halunnukkaan tehda. Alkaa vaan vahvistua se tunne siita etta Rae taitaa olla tosi yksinainen nyt kun Corneliaa ei oo enaa. Fester sentaan oli hauskalla tuulella ja kulki mun perassa ja nuoli mun kasia ja piti saada tutkia kaikkea mita tein. Ja se myos yritti raahata omia likapyykkejaan takas hakkiin. Ja Sam oli Sam - se on yllattavan virkea ikaisekseen ja juoksee ympari kamppaa tekemassa omia juttujaan vasymatta. Se olis helposti pidemmankin aikaa vapaana jos vaan sallisin.

Huomenna yks meidan kaveri kuka pelaa meidan triviajoukkueessa juontaa triviaa! Jannaa. Mutta harmi jos se alkaa juontajaks, koska kukaan muu meidan joukkueesta ei osaa mitaan urheiluun liittyvia asioita. Etta nyt menee sitte meidan urheilutietaja.

Tuntuu etta talla viikolla tapahtuis jotain muutakin mut ma en kylla nyt yhtaan muista. Robertilla on 2 vapaapaivaa taas talla viikolla, mika on kiva juttu. Ja kaikki sen vuorot on aamuvuoroja! Mika on erittain mukava asia. Otetaan nyt sit ne uudet haakuvat talla viikolla, kun haapaivana meni vahan monkaan kun Cornelia piti lopettaa :(

Ja tahan loppuun vaha Krimppista:

Ei oo iiiihan pop punk, mutta en jaksa alkaa keksimaan uusia musiikkitageja joten tama paatyy nyt samaan :D Ihan ku kukaan muu valittais. Mina tietenki.

No comments:

Post a Comment