Tuesday, January 30, 2018

Gimme some assault and battery.

Oho. Eilen kavi hyvin! Robert oli menossa kattoon the Lillingtonsia, ja oli jo ostanu lipun ja kaikkee, ja mahan en oo hirveesti keikkaillu tyyliin kahteen vuoteen, nii en tietenkaan aatellu et oisin ite menossa sinne. Mut Robert ehdotti et kavelen sen kans sinne, ja et mennaan silleen ajoissa nii se voi saattaa mut kotiin/oottaa bussia mun kans jos oon menossa kotiin. Olin taysin varautunu siihen, etta vietan sellasen kannisen Broadway-illan itekseni, niinku sillon ku se meni kattoon Sloppy Secondsia syyskuussa. No mentiin sit sinne ja siella oli tuttu ovella toissa! Ja se vilkutti heti. Kaskin Robertin kaya hakeen se leimansa, ja sit Robert jotain puhu sille siina, mut koska se tunsi meiat nii se ei kysyny edes mitaan henkkareista, se vaan sano et ei oo loppuunmyyty, et jos ostat lipun nii paaset sisaan :D Nii Robert laitto kakskymppisen kateen ja sano etta siina, osta lippu. Ja minahan ostin. Olipa kivaa :D En oo Soda Barissa ollu piiiiiiitkaaaan aikaan. Varmaan vuonna 2015 viimeks :s  Kattoon Teenage Bottlerocketia Lindan (!!) ja Robertin kans. Hauska juttu, koska siina on yks sama laulaja ku Lillingtonsissa.

Siella oli ensin sellanen bandi ku Two Tens, ja siina on yks sellanen makee mimmi rumpujen takana, kuka on soittanu Dollyrotsin kans! Tosi hyva rumpali. Ja oli ne ihan kivoja, mut yleensa tollanen kitara ja rummut (eika mitaan muita soittimia) bandit ei kuulosta hyvia levylla, nii en tiia kuuntelisinko. Sit oli The Last Gang, ja oon ihan varma etta Tytti tykkais niista, niin aattelin antaa sille pienen suosituksen. Se laulaja oli kylla aika <3____<3 silla oli siniset hiukset ja laulo vaha ku Brody Dalle. Ehka voisin itekki vaha tsekkailla niita. Sit oli Bombpops ja oon itseasiassa nahny ne nyt varmaan 3-4 kertaa, enka tiia miksen vielakaan kuuntele niita. Ku eihan ne oo ees mitenkaan huonoja ja niilla on kaks naislaulajaa ja kaikkee. Olipa muuten aika hyva keikka tolleen, et kaikissa bandeissa, paitsi paaesiintyjassa, oli naisia. Siistii! No sit oli tietty just Lillingtons, ja ai etta, kylla ne oli hyvia! Mut niilla on nyt joku uus tollanen kultti-meininki tan uuden levyn myota, et valilla sammuteltiin valoja, ja oli kynttiloita ja suitsukkeita ja sit ku valot sammutetiin nii kuulu sellasta ihme chanting musiikkia tms. Miks sellanen kultti estetiikka on nykyaan muodissa? :D Osaako joku nuorempi vastata tahan kysymykseen? T. vanhus87. No mut silti! Oli hyva setti, hyva sekotus vanhaa ja uutta. Jorasin siella niinku en ois ennen kaynny keikalla. Mika tuntu tavallaan aika todelta :P Ja ne moshaajatki siella oli melko kunnioittavia :D Ehka eka kerta Soda Barissa ku voi sanoa etta pitti oli "kunnioittava." Et ei siella tullu mentya nurin ollenkaan ja ne tajus heti jos joku halus pystya olla edessa ilman etta joku korsto tulee siihen riehuun ja tokkiin. Me ei olla mitaan moshpit tyyppeja, ollana lyhyita ja pienia nii ei kauheesti kiinnosta heiluu joittenki 2 metristen hikisten miesten seassa ku jotku likapyykit. Oli kiva muutenki et meilla oli tosi hyva paikka, melkeen edessa eika me siita oikeestaan liikuttu mihinkaan koko keikan aikana :D Ja sit siina vieressa oli joku kiva mies kuka anto mulle ja Robertille aina tilaa ja sit se vaha tokki pois niita reihujia siina aina valilla. Ehka siita oli kiva naha ku ihmisilla on oikeesti kivaa eika tarvi murehtia etta nyt joku Steve, 21, 5'9" tulee halpakaljan kans paalle. Kaljasta puheenollen, multa kylla lensi kalja suoraan kadesta yhessa vaiheessa, ku ne ihmiset alko ensimmaista kertaa riehuun siella :D Se vaan niinku lensi suoraan silleen sivuun siita mun kadesta, niinku jossain elokuvassa tyyliin :D Mut olin sen melkeen juonnu jo, ja meilla oli muutenki sellanen yks kalja per bandi meininki, nii ei sit ees tehny mieli lahtee hakeen toista. Eika ois kerenny muutenkaan ku piti tanssia. Et sellasta.


Robertilla meni aivan vitusti rahaa, nii nyt vaha huolestuttaa. Ku ensin sen piti ostaa mulle se lippu, ja sit se joutu ostaan kaljat mullekki, ja Soda Bar on tosi kallis, ja sit se osti viela paidan ja levyn. Varmaan joku kaheksankymppia meni eilen :S Ei oikeen pitais heitella rahaa tolleen ympariinsa, mutta toisaalta, ku kerranki paastiin yhessa keikalle. Sita ei tapahu kovin usein.


Nyt oottelen et kello on 12, nii saan soittaa elainlaakariin ja kysella Mollyn kuulumisia. Se vietiin aamulla sinne leikkaukseen. Ja sit 12.30 kaveri tulee hakeen ja vie meiat syomaan ja jutellaan sellasen gofundmen perustamisesta. Jos silleen sais sen ensimmaisen eran ainaki maksettua, ja jos siita sais myos sit noihin greencard hommiin rahaa nii vois hankkii sen ihan oikeen tyonki, nii saa loputki lainasta maksettua :s Siihenki voi toivottaa onnea.

No comments:

Post a Comment