Saturday, January 20, 2018

Kikkeli.

Jaha. Sain keskiviikkona potkut. Tai, en tiia voiko niita potkuiks sanoa. They let me go? Laid off? En tiia miten kutsua koko hommaa. Sanottiin vaan et ku nyt ei mee niin hyvin, ja ei oo varaa edes maksaa vuokraa, ja kaikki tulee omasta taskusta, nii on parempi jos et tuu hetkeen. Ei tiedeta kuin kauan menee, voi olla pari viikkoo, voi olla kuukausi. Paitsi et shadya tassa on se etta "voi olla etta menee kuukausi" mut sit ens kuussa sen toisen omistajan sisko tulee Floridasta kaymaan ja sinne ilmaistoihin, et menee kylla varmaan kauemmin. Shadynpaa on se etta se otti multa mun avaimen. Mita se oikeen aattelee et tekisin silla sen aikaa? Tuun polliin kassasta rahat? Tosi kiva ku luotetaan. Yks ostarin managermies, kiva sellanen, sano et jos lahet taalta, tuu jutteleen mun kans. No enpa kerenny. Pitaa sit lahettaa sille sahkopostia. Hain toita yhesta sandwich shopista missa tykataan kayda. Sanottiin et oisit tullu aikasemmin, ku just oli palkannu jonku toisen. Tassa sita ollaan, isot velat harteilla, ei toita, kyseenalainen status josta oon saattanu sanoa vahan muuta sille tyypille jne. Pitaa teha joku kerays varmaan ja toivoo et sais juristin hoitaan vaha asioita ja et sais maksettua edes sen ensimmaisen osan ja et sais oikeita toita. Myos pelottaa etta ne voi vaikka googlailla mun juttuja ja sit loytaa sen kerayksen tms. Tai naita blogiposteja. Tosin mun blogi ei nay ellei eti joillain tietyilla hakusanoilla ja sillon se ei oo ensimmainen juttu.


Saa toivottaa tsemppii ja sit ku tulee linkkii nii lahjottaa. En osaa antaa vastineeks muuta kun omaa huonoa huumoriani ja ikuista kiitollisuuttani.



Toinen juttu, nii maanantaina on meian 10 vuotispaiva! Sillon ollaan alettu olemaan yhessa. Huh! Kaytiin eilen vaha juhlistamassa. Kaytiin kattoon Jumanji (oli ihan kiva!) ja sit kaytiin elaintarhassa. Oli tosi hyva paiva kayda siella, koska ei ollu kauheen aurinkoista eika liian kuuma niin siella oli monet elukat liikkeella. Kaikki kolme jaakarhuaki hengaili! Yleensa vaan yks on jossain siina lollimassa, mut nyt oli yks niista jopa uimassa. Ja napakettuja oli kaks ja neki oli nahtavissa ja babirussoja oli useampia, ja ma oon aina luullu etta niita oli vaan 1-3. Niita oliki varmaan joku 7 ja muutama niista oli ihan pienia viela! Kaikkee. Skyfari oli kiinni nii joutu kavella ympari, mut ei se mitaan. Siinahan naki kaikenlaista matkan varrella. Sinne on avattu sellanen uus silta milla paasee kavelemaan elaintarhan halki. Vahingossa loydettiin se ja kaveltiin sit sen yli. Sit elaintarhan jalkeen mentiin Crazee Burgerin syomaan, you guessed it, burgerit. Niilta sais nyt beyond burgeria, sita ihan hullua vegaanipihvia mika on ku oikee lihapihvi. Mut otin sen perus kasvispihvin, koska tykkaan siita. Oisin voinnu tilata kaljan ihan helposti, ei ne kysyny mitaan papereita keneltakaan. Ja musta tuntuu et se omistaja tunnistaa meiat vaikkei me siella kauheen usein enaa kayda. No, join vahan Robertin kirsikkasiiderista. Sit tultiin kotiin ja avattiin kaljat ja katottiin vaha telkkaa sangyssa. Robert nukahti aika aikasin. Ma join omani loppuun ja avasin toisen, mut en sit jaksanu juoda sita loppuun. Laitettiin Law and Order: SVU'ta soimaan ja mentiin vaan nukkuun. Tosi kiva paiva. En ois halunnu etta se loppuu. Blaa.

Tanaan vaha velihengailua ja Robertki tulee sinne. Kiva! Ja pitais vaha keskustella just et miten me nyt toimitaan naitten asioitten kans. Vituttaa ku tarvii ajatella naita. Mut jos mina en, niin kukas sitte? Ei se oikeen kuulu kenenkaan muun miettii naita. Blaa.

No comments:

Post a Comment