Sunday, January 28, 2018

Do you know how great my life is, saving lives and loving you.

Oho. Sain toita! Sielta leipapaikasta, mista mun mielesta kirjottelin tanne. Tai etta olin kaynny siella kyselemassa vaha hommista. Torstaina pitaa menna sinne. Ei kylla kuulostanu kauheen tuottavalta hommalta, mut Robert oli sita mielta et varmaan alotetaan hitaasti ja sit ku hommat on hanskassa nii saattaa hommat lisaantya. Et mikas siina. Onhan seki nyt jotain sentaan! Eipa taas kauheen kauaa keretty muhia tassa. Viimeks kun kavi talleen hyvin, oli sillon syksyssa 2015. Olin alottamassa uuden koulun ja hain opintolainaa, ja sit en saannukkaan sita, ne lopetti kokonaan sen antamisen ja alko sillon jo vaatia maksua takas. En sit voinnu menna takas kouluun ja ehka sellasen kuukauden verran kerkesin olla tassa kotona ja miettia etta mitas helvettia sita nyt tekis, kun mun kaveri sano et sen kaveri omistaa liikkeen ja tarvis sinne tyovoimaa ja ne maksaa mielellaan kateisella palkan. Sinne sit jain vahan yli kahdeks vuodeks, kunnes vahan paalle viikko sitte loppu sit seki homma, johtuen siita etta uudet omistajat ei voinnu maksaa palkkaa. Olin muuten niitten ainoa maksullinen tyontekija siella. Ne omistajat ite oli joko iltavuorossa/viikonloppu vuorossa, ja ne myos hankki sinne valilla niita artisteja ite toihin, mut ilmaseks koska niitten kamoja on siella myynnissa. Onnee vaan sen kans. Ne yritti saada yhta sellasta seittemankymppista naista kuka tekee tosi hienoja koruja ja kulhoja sinne tekeen hommia, mut oikeesti, kuin vitun tacky saa olla et alkaa jotain elakelaista vonkaamaan ilmaistoihin? Ei siina, kylla ma ehka menisin sinne viela toihin jos takas pyydettais, koska kuitenki osaan ne hommat ja viihdyin siella. Mut nyt toistaseks ainaki uusiin haasteisiin, ja ainakaan taa uus tyonantaja ei oo mikaan trumppendeeri. Kohta me ei Robertin kans muusta puhutakkaan ku leipien tekemisesta, koska se kuuluu senki tyonkuvaan.


Perjantaina oltiin syomassa yksien kavereitten kans. Kaytiin Soda & Swinessa. Oli tosi kivaa. Niilla on nyt sellanen uus juttu etta jos juo vetta nii saa paperimukin ja tussin jolla piirtaa siihen paperimukiin. Ihan kiva idea. Ruoka oli tietenki hyvaa, kuten myos seura. Mentiin viela koko porukka oluelle Beaveriin sen jalkeen. Vaikka oli perjantai, nii siella ei ollu kauheesti porukkaa. Oli sitapaitsi tuttu ovella ja kaikki tiskin takana myos, nii ei tarvinu miettia etta voiko menna sinne. Viikonloput on monesti vaha sellasia ettei voi lahtee mihinkaan tuttuun paikkaan edes. Sit kaverit lahti kotiin ja me kans ja Robert ois viela halunnu teha kaikenlaista koska silla oli seuraava paivaa vapaata, mut mun mahassa tuntu silta etta oisin nielassu ison kiven, nii en jaksanu teha yhtaan mitaan.

Eilen ei oikeen tehty mitaan. Maattiin sangyssa varmaan johonki puoleen paivaan ja syotiin karkkia ja katottiin the Office klippeja. Sit kaytiin kaupasta hakeen kaljaa ja istuttiin takapihalla ku oli kiva paiva. Tuli muutama biisi veivattua siina myohemmin, mut musta tuntuu etten osaa enaa oikeen laulaa. Jaanny laulamatta viime aikoina, nii kaikki kuulostaa ihan paskalta. Pitaa vaha "harjotella", meinaan jos synttareilla sit ens kuussa vaha kato lurittelis menemaan kavereitten kans :D Kaytiin sit viela myohemmin hakeen burritot. Ei oltu kayty piiiiitkaan aikaan, koska meian kantapaikalla oli menettany A:n terveystarkastuksessa kerran, ja niilla oliki C. En sois ikina edes missaan missa on B. Ja sit ne kylla sai sen A:n takas, ja siitaki on varmaan joku vuosi nyt, mut kyllahan siina meni vaha luottamus. Noita voi sitapaitsi kattoo netista etta mista syysta on tullu huono arvosana, ja siella joku ei ollu pessy kasiaan kunnolla. Yok. No, kaytiin siella nyt kuitenki, ku se A:ki on komeillu siina ikkunassa jo tarpeeks kauan.

Nii ja kavihan meilla torstaina vieraita! Tai yks best friend tuli kaymaan, ja juotiin sen kans kaljaa ja juteltiin niita naita. Sit sen miesystava tuli vaha myohemmin ja tarjoilin niille suomalaisia herkkuja aina karkeista glogiin ja ruisleipaan asti. Kaikki oli kuulemma hyvaa! NIIIIN ja mikakohan paiva se oli, maanantai varmaan, nii kaytiin pyorahtamassa veljen luona. Sain silta sarjakuvia koneelle. Nyt ois ainaki tekemista ku on hirveesti luettavaa! En tiia edes mista sita alottais :D Niita on siis sen verran.


Tanaan ei oo mitaan suunnitelmia, tieda sitte mita tuo Robert meinas. Mun tekis mieli teha jotain joka ei liity mitenkaan kotona istumiseen, mut sellanen yleensa meinaa baariin menemista. Ois tarkotus ollu menna syomaan taas yhen kaverin kans, se ois tarjonnu, mut oliki sen aitin synttarit nii ei kaynnykkaan. Se ehdotti et mentais sitteki huomenna, mutta Robert on menossa kattoon the Lillingtonsia (yhyy, maki haluan. Mut saatan sen sinne ja katotaan onks siella se yks tuttu portsari ja jos on, nii sit Robert ostaa mulle lipun paikan paalla) nii se ei sopinu. Mut tiistaina varmaan lounaalle sit! Ku istutaan kuitenki tassa kotona koko iltapaiva. Meian Molly nimittain menee leikkaukseen tiistaina, nii ei kauheesti voi lahtee rimpsalle ku se pitaa kayda hakemassa sielta joskus myohemmin iltapaivalla. Aamulla viedaan se sinne ja sit haetaan ku se on heranny. Muutenki kiva jos on jotain tekemista siina valissa nii en jatkuvasti sitte murehdi Mollya, ku pelottaa se leikkaus jo tarpeeks entuudestaan. Ne siis kavi hiljattain elainlaakarissa, ja Maeve sai laakekuurin ja Mollylle suositus leikkauksesta. Maeven laakekuuri loppu perjantaina, mutta alkaa kylla vahan nayttaa silta, etta sen laakekuurin tulis olla elinkautinen, koska se ei oikeen syo napuja enaa, ja kayttaytyy valilla vahan oudosti, mita saattaa tapahtua kun rotalla on mycoplasman aiheuttamia oireita, varsinki vanhemmilla paivilla. Meian Raelle oli sama, ja soi antibiotteja ihan loppuun asti ja sita lopulta ei kiinnostanu sit oikeen enaa ruoka kunnolla, eika se enaa halunnu leikkiajalla teha muuta ku istua jossain korkeella. Maeve sentaan juoksentelee viela ympariinsa, ja vaikkei se napujaan syo, niin syo se silti. Oon liottanu sen ruokaa soijamaidossa ja tehny siita sellasta vellia sauvasekottimella ja sita se onneks syo, eli saa viela sita tarvimaansa ravintoa omasta ruoastaan. Harmi vaan etta meian pieni porsas, Molly, ei nyt meinaa sit enaa kiinnostua tavallisesta ruoasta ku se nakee etta Maeve syo sita vellia ja senki pitaa saada sita -__-  Vaikka Molly ihan hyvin voi viela syoda napuja. Mollylla on siis kaks kasvainta jotka poistetaan tiistaina. Yks ei oo kasvanu oikeestaan, joten se pitais olla aika helppo poistaa. Se on silla ollu pidempaan viela kaikenlisaks. Se ei siis taida olla malignant kasvain. Tuo toinen on paljo isompi, ja vaikuttaa kasvaneen vaha lisaa, ihan vaan viime viikon jalkeen ku oltiin siella elainlaakarilla. Se on uudempi ja kasvanu paljo nopeempaa. Toivon todellaki etta sekin saadan poistettua ja ettei Mollylla oo mitaan hataa. Pienten elainten leikkaukset on nii pelottavia :S Mollyki on jo melkeen 2, mutta aika hyvassa kunnossa muuten ja se elainlaakari oli optimistinen joten eikohan se tasta.


Ulkona on tosi lammin ja ihana! Santa Ana tuulet taas riehuu ja tuo lampoa. Harmittaa ettei sinne oo ollu tupakoinnin lisaks oikeen mitaan muuta asiaa :P Oisin pessy pyykkia mutta aattelin etta koska on sunnuntai ja kiva keli, nii joku kulli kuitenki (Bill) levittelee omia pyykkejaan miten sattuu sinne narulle. Miten on mahollista etta mina ja muut naapurit saadaan jaettua ne narut ihan hyvin, vaikka mulla yleensa onki aika paljo sita pyykkia ku pesen kahen ihmisen pyykit? Mut taa Bill aina vittuilee mulle jotain ku meen laittaan pyykkini roikkumaan, mut sit ite, sinkkumiehena (koska en oo hetkeen kuullu sen ooooohhhh Bill hoitoa) jolla on tyyliin kolme paitaa, yhet housut, parit alkkarit ja yhet lakanat) levittaa vahaiset pyykkinsa niin, ettei siihen mahu yhtaan kukaan muu kuivattelemaan pesemisiaan. No, huomenna sit. Pitaa muutenki pesta mun huonot housut, koska ne on mustat ja pitaa olla mustat housut naihin uusiin hommiin. Nimittain tyouniformuun kuuluu mustat housut ja musta paita, tai sit joku rock n roll paita, ja mullahan noita bandipaitoja kylla riittaa, mut en tiia onks ne tarpeeks hyvia sita varten. Ku ne ei nyt oo mitaan sikstarirokkipaitoja, vaan pop punk bandien. Mut katotaan. Asiastahan voi tosiaankin kysya.

Tallasta naina viikkoina.

Ps. ulkona yli 20 astetta, taalla sisalla varmaan 15 ja tosi viileeta. Joku vois koittaa taas muistaa availla niita saleverhoja niina tunteina ku se aurinko paistaa tahan -___-

2 comments: