Friday, February 2, 2018

Sankkarikeikka.

Paiva kaks pulkassa, hyva hetki vaha miettia mitka on uusien hommien prot ja conit. Tai plussat ja miinukset, jos kuulostaa liian Annika Sieviselta kuka on just tullu takas Suomeen vaihtarivuoden jalkeen :P (Oon kattonu vaha vanhoja Salkkareita taas.)


Prot:
  • lyhyempi matka, eika tarvi menna julkisilla
  • tekemista riittaa ja on paljo opittavaa
  • omistaja super kiva ja makee tyyppi (ex-hippi, valittaa aina sita ku miehet on vaha "sellasia.")
  • saa juoda ilmasta limsaa :D

Conit:
  • vaan 9 tuntia viikossa (mut veikkaan et se on nyt toistaseks vaan, kylla on ollu jotain puhetta et "sit kun avaat/suljet liikkeen joskus.")
  • pitkat housut. Matkalla kerkee jo tulla hiki, ja siella paikanpaalla on melko lammin myos
  • ku laittaa hiukset kiinni, nii ei voi olla mitaan haivenia tossa eessa niinku tykkaan laittaa ja naytan kumiselta. Mut taa nyt oikeestaan ei oo sillee con eika pro, vaan sellanen pieni arsytys :D

Sellasta. Pitais soittaa sille aijalle ku pitais taas vaha neuvotella asioista ja silleen, mut ku ahistaa nii perkeleesti soittaa. Kysyin Robertilta etta mita luulet, voiskohan oottaa maanantaihin asti. Se meinas et no miksei, ku se aija lahtee sielta toimistoltaan nyt kuitenki taha aikaan, ja sit on viikonloppu. Jos silla on jotain sanottavaa nii sehan voi laittaa sahkopostia niinku on tahanki mennessa tehny. Et nyt viikonloppuna pitaa vaha koittaa ryhdistaytya valmiiks, ja voi sit maanantaina heti aamusta pilata paivansa. Mut ainaki sit ehka rage siivoan, mika on hyva juttu ku taalla pitais siivota muutenki ku vietetaan mun synttarit taalla  kahen viikon paasta.


Saa tsempata. Alkaa jotenki tuntua taas toivottomalta ku ei tiia mistaan mitaan, ja sita vitun fundhommaa ei oo alotettu edes ja pitaa soittaa tonne ja koska nyt viime aikoina on tapahtunu kivoja asioita nii pelottaa aivan helvetisti etta siina oli nyt sitte taman talven maara hyvia asioita. Mutta toisaalta, jos ne asiat meneeki silleen kuukausi kerrallaan nii sithan on ihan jees et nyt on uus kuukausi ja monta hyvaa asiaa voi viela tapahtua. Ois muuten kiva jos en ajattelis nain tyhmasti. Taa on jotenki tosi naurettavaa. Meen jonnekki nauraan/itkeen itelleni.

No comments:

Post a Comment