Tuesday, August 9, 2016

Tears that I've cried.

Mietin etta pitaisko tata blogia siirtaa johonki toiseen osotteeseen ku blogspotissa hairitsee ihme kummituslukijat ja erikoiset linkit mista joku on muka loytany tanne. Ei tosin oo kokemusta mistaan muista blogisivustoista, niin en tiia etta onko joku oikeesti edes parempi. Asiaahan sopii miettia. Blogspothan on kylla aika kateva ja helppo nain muuten ja monilla on jo entuudestaan tili, mika helpottaa blogin seuraamista. Pitaa varmaan vaha googlailla ja katella etta mista muut tykkaa ja kayttaa.

Oottelen tassa etta Robert tulee kotiin. Sit mennaan elaintarhaan kun ne on nyt auki iltasinki kesan yli. Tosin taa nighttime zoo alko jo kesakuun lopussa, ja loppuu ens kuun alussa, ja me nyt vasta paastaan liikkeelle, vaikka koko heinakuun muistuttelin naista kesan aukioloajoista. Mehan tosin kaytiin oikeen kunnon elaintarharundi sillon toukokuussa kun oli vieraita, ettei oo ehka silleen ollu mikaan kiire takas. No nytpa paastaan kerranki kaymaan, ja tanaan on ihan kivat kelitki. Tassa on nimittain yhtakkia ollu tosi syksyinen olo, eilen oli harmaata ja sai taalla sisallaki laittaa tuulettimet pois paalta. Viime yona halasin lakanapeittoa kun tuntu etta tuulee kylmasti ikkunoista. Aamusin on ollu harmaata, vaikka touko- ja kesakuu on jo kaukana. Mistakohan mahtaa johtua? Sunnuntainaki oli pitkahihanen paalla tyomatkalla. Tosin mitas sita valittelemaan, musta on ihanaa etta taalla sisalla on ihan siedettavaa, ja etta vaikkei oo mitkaan megahelteet niin silti tarkenee vahemmilla vaatteilla :D Ulkona sais kylla mun mielesta olla kuumempiki, mutta taalla sisalla vois jatkua talleen ettei tarvi vaihella pakastepulloja rottien hakkeihin aamuin illoin ja antaa tuulettimien hyrrata taysilla.

Rotat on punnittu tanaan. Rae on lihonnu 10 grammaa! Se on aika hyvin. Kiva soittaa elainlaakariin ja raportoida tasta sit myohemmin talla viikolla. Pennut oli molemmat lihonnu 5 grammaa, ja niin oli pojatki. Ohhoh. Poikien ei kylla varmaan tarvis lihota yhtaan enempaa, ei ne oo siis mitaan ylipainosia, ihan sopivan painosia, mutta sehan siina on, ku ne painaa jo tarpeeks ja molemmat pojat on tayskasvusia, eli painon ois hyva pysya tietyssa numerossa. Pennut nyt lihoaa ainaki sinne 7 kuukauden ikaan asti, ja Raella on varaa lihota vaha lisaaki. Nyt Rae painaa 280 grammaa, mika ei oo maailman paras paino, varsinkaan kun Rae on aina ollu iso tytto ja painanu ennen jotain paalle 300 grammaa, mutta lahemmashan tuo on kuitenki. Toivotaan etta jatkuu samaan malliin!

Nyt joku hiippailee pihalla, ja kello on jo yli viiden etta se voi vaan olla yks tyyppi, eli Robert. Hellurei vaan.

4 comments:

  1. mullaki on välillä jotain ihan ihmeellisiä russia-peräisiä osotteita ketä ois muka käyny kattomassa, en uskalla ees klikkailla niitä ku voi olla joku juoni o_O

    ReplyDelete
    Replies
    1. oon joskus klikannukki, ja menee vaan jollekki spammisivulle :/ ihan ihme hommaa.

      Delete
  2. hei miten sun pissa-asiat, selviskö se homma ikinä et mikä siin sit oli ? vai oonko jo lukenut asiasta täältä mut en vaan muista :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ei selvinny :/ mut se vaan meni jotenki ohi nii en valita!

      Delete