Monday, August 8, 2016

Taa on ehka sellanen TMI postaus?

Ahahahaha. Tuon edellisen entryn statseissa sanotaan etta sita on luettu 100 kertaa. JOOPA JOO. Kaikki jotain saksalaisia viela kaikenlisaks. Ehh???

Eilen nain etta Tinssu oli laittanu follow requestia Instagramissa, ja nauratti se nimi :D Kiitos vaan, Siba ;D Vai oliko se Sibe?

Tanaan on Robertin liitolla joku miittinki, etta pitaa taas menna sinne. Tai, meen sen mukaan. Toivottavasti sen tyokaveri Sonia on siella. Se on vaha niinku meian sellanen varamummu :D

Lauantaina Robertilla oli vapaapaiva, ja katottiin kaks elokuvaa mita ei oltu ennen nahty; X-Men: Apocalypse, mika ei ollu niin surkee ku mita olin kuullu. Se mimmi kuka esitti Stormia oli aika dreamy. Ihan ok leffa. Sit myohemmin katottiin the Lego Movie, koska ollaan aina joku viismiljoona vuotta jaljessa. Se oliki sit paljo parempi ku X-Men :D Ja Charlie Day oli siina!!! Paras. Ja sit innostuin nii aloin itekki rakentaa legoilla :D Mulla on sellanen Star Wars setti, minka sain Robertilta synttarilahjaks kerran, ja en ollu alottanu sita, mut nyt on ainaki yks osa rakennettu valmiiks! Toivottavasti jatketaan kohta. Tai, voin jatkaa kylla ihan itekki :D Tanaan ei vissiin oo mitaan suuria suunnitelmia, niin vois vaha legoilla. Mun pitais hankkia lisaa legosetteja, koska tykkaan rakentamisesta ja kasilla napertamisesta ja kaikesta missa pitaa kattoa jotain ohjeita. Ja en juo kaljaa nyt hetkeen, niin tuntuu etta on tuo creativity tehny paluaan :D Eilenki teki mieli ennen nukkumaan menoa pelata jotain, mut en sit viittiny ku aattelin etta jaan jumittaan siihen kuitenki sit paljo pidemmaks aikaa ku tarvis. Pelasin sitte korttia koneella, se nyt ei oo ehka yhta jannittavaa ku jonku konsolipelin pelaaminen :D

Creativityhommista tuliki mieleen, etta ajattelin opetella tekemaan korvakoruja. Puhuttiin eilen pomon kans asiasta. Pitais teha vaha koruja liikkeeseen. Sellasta kivaa napertamista, oon aina halunnu kokeilla mut ku tarvii nii hirveesti kaikkia materiaaleja, mutta ne loytyy jo onneks meidan liikkeesta nii ei muuta ku kokeilemaan vaan! Ja jos ne menee kaupaks niin siitahan saa itelleen vaha ylimaarasta rahaa :)

Mitas muuta? Niin joo, se papa-koe ei ollukkaan niin hirvee. Oli mukava laakari, ja sanoin sille etta kuuleppa, en oo ennen kaynny naissa tallasissa nii vaha pelottaa. Se oli heti etta no ei hataa! Ja kysy jopa etta haluanko etta se nayttaa kaikki ne tyokalut (??? tarvikkeet? vehkeet? valineet?) ennen ku se tunkee sinne mustaan aukkoon ja sanoin etta EI TODELLAKAAN. Ja sit se kerto koko ajan etta mita tapahtuu, mita seuraavaks ja suunnilleen kuinka kauan siina menee (eli joku sellanen 30 sekunttia, jos edes sitakaan.) Nii ja sit ne katto rinnat myos, ettei ollu mitaan myhkyja tms. Oli normaali meno taalla ylapaassa. Koska mulla on tallanen mega sensitivity junk, nii alko naurattaa keskenkaiken koska ne valineet kutitti. Se sairaanhoitajahan innostu tasta ja sitaki nauratti, koska se ei ollu kuulemma ennen kuullu etta ketaan kutittais tuo proseduuri. Jonkun taytyy olla ensimmainen, torstaina se olin mina. Sain heti myos uudet pillerit joita oon nappaillu nyt sitten lauantaista asti, ou jee. Kohta on sitte taas huono olo 2 viikkoa ja tissit kipeat seuraavat 2 kuukautta :P Mut ei se mitaan, sit ku se loppuu niin naa on ne parhaimmat pillerit mita oon kayttany, jee!

Huomenna vois kokeilla sita nighttime zoo'hon menemista. Nain ollaan sovittu. Piti lauantainaki teha vaikka mita, menna pelaamaan minigolfia ja sellasta, mut ei sit menty tasta kauppaa pidemmalle.

Oon muuten jaksanu nousta seittemalta joka aamu. Seki on paljo helpompaa jos ei oo juonnu kaljaa :P Ainoa ongelma mika tassa tipattomassa on se, ettei oo paskahata joka aamu. On ikava aamupaskaa :P Yhyy. Paskaan onki hyva lopettaa! He va he.

2 comments:

  1. sibe terve :D otin koko tilin kyl jo pois käytöstä ku huomasin et emmä sitä tarvii kun mulla ei oo sitä appia enkä saa sitä tähän koneelle ladattua. kattelen sit jatkossa vaan niitä tilejä mihin kaikilla on vapaa pääsy :)

    aamubajs on siistein juttu ikinä, kiva lähtee päivän hommiin ku tietää ettei heti tuu hätä ku poistuu kotoota :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii joo, se on vaha perseesta se homma. Ku mulla ei ollu puhelinta nii arsytti ku pysty vaan katella kuvia mut ei voinnu ladata mitaan. Kirjaudun koneella viela kattoon kavereitten kuvia paivisin ja sit harvoin ku on puhelimella ja jossain on wifia nii saa laitettua jotain kuvanpatkaaki.

      no niinpa :D Tosin ma oon niin nervous pooper etten osaa kaya paskalla missaan muualla ku kotona, etta ihan hyva vaan et tulee kaytya heti aamusta :D

      Delete