Monday, August 1, 2016

Don't talk about (jotain jotain ???)

Latasin eilen puhelimeen Blogger-sovelluksen, mutta sehan on ihan perseesta. Ajattelin etta silla ainaki sais joskus lisattya jotain kuviaki tanne, mut ei sit. Etta tama blogi jatkukoot talleen kuvattomana. En oo tosin edes yrittany kytkee puhelinta koneeseen, etta silleenhan saattais tapahtuakki jotain.

Arsyttaa kun on yks biisi jaanny paahan, mut en tiia kenen esittama tai edes minka niminen se on. Jos Robert ois tassa niin ei tarvis ku vaan laulaa sita sille, tai hyrailla  sita kertosaetta niin se tietais heti mika se on. En voi kattoo ipodistakaan koska se on Robertin mukana toissa, enka jaksa avata poytakonetta ja ettia itunesin lapi. Sanatki siina kertosakeessa (joista osaan vaan yhen kohan muutenki) on niin yleiset etta good luck googling it :D Huoh.

Perjantaina oli Robertilla vapaata. Herattiin aika aikasin ja lollittiin sangyssa jonku aikaa. Lahettiin tasta kotoa ehka joskus 10.30. Piti menna Gilly'siin, mut mentiinki Wendy'siin hakeen Frosty ja ranskalaiset "aamupalaks" :D Kello oli jotain 11 sillon. Sit jatkettiin matkaa Toronadoon "aamu" kaljalle. Siella oli ihanan hiljasta. Terassillakaan ei ollu ketaan. Niilla oli sita hyvaa aprikoosi IPA'ta mita juotiin viimeks. Siita mentiin viela Belching Beaveriin. Eika siellakaan ollu siihen aikaan kauheesti porukkaa. Niilla on sellanen tosi hyva kesainen blonde ale, missa on blood orangea ja vanilijaa. Kuulostaa kummalliselta, mutta on tosi raikas ja helposti juotu olut. Niita tuli torstaina triviassa litkittya vahan liian monta.

Kaytiin kunnolla kaupassa for once. Ja sit haettiin veggie fries, juusto enchiladoja ja tacoja tuosta meian taco shopista. Ensin ei pitany kylla tilata mitaan tacoja, mutta silla omistajalla oli selvasti ollu meita ikava niin se sano etta heittaa ne siihen kaupanpaalle :D Koskaan ei pida sanoa ei ilmasille tacoille!

Eilen olin toissa ja pomo oli hankkinu meille uusia lemmikkeja taas. Talla kertaa kolme pienta tyttohiirta! Ja ma niin tykkaan hiirista <3 Niita oli kiva katella koko paivan. Toissa oli muuten tylsaa, mut kuten arvasin niin 4-5 maksavaa asiakasta tuli paivan mittaan. Tuntuu etta se on aika perus sunnuntai. Ihan kiva etta ne tulee tolleen erikseen, ettei kaikki oo siina joskus yhelta ja sit loppupaiva on tylsa ja alkupaivaki. Pomo ja sen mies on loytany talon jonka ne haluaa vuokrata Hillcrestista. Ne aatteli etta jos ne saa sen, niin ne asuu ite talon ylakerrassa, ja alakertaan muuttais taa niitten liike. Ja sit siella jarkattais keikkoja ja taidenayttelyita ja tarjottais kahvia ja kaljaa ja kaikkee. Sanovat etta "ja sahan voisit vaikka juontaa triviaa siella." No mika ettei :D Kuulemma jos tama onnistuu niin ne antaa kenkaa meian tiistai tyontekijalle. Se on kylla aika perseesta, mita tulee tyoaikojen pitamiseen. Siis, meilla saa kylla lahtea aikasin, ihan ilman syytaki, mutta se lahtee AINA aikasin, ja tulee AINA myohaan ja se ei ikina muista kirjottaa ylos mita se on myynny, nii sit on kaikilla ylimaarasta tekemista koittaa keksia etta mita puuttuu ja milla hinnalla se on myyty. Eli ma sit oisin varmaan tiistaisinki toissa, jos nyt nain kay. Ois ainaki lyhyempi tyomatka, vois menna ihan vaan pyoralla! Saastyis bussirahaa. Paitsi ihan varmasti aina valilla oisin tosi laiska ja menisin bussilla, haha. Mut pyoralla ois kateva menna ku ei se ois ku joku 15 minuuttia.

Toitten jalkeen otettiin vaan rennosti. Meilla oli tollanen mac and cheese paketti tuolla oottamassa niin tein sen ja heitin sekaan "lihapullia." Katottiin vihdoinki Preacherin Comic Con panel, ja se oli ihan mielenkiintonen. Arsyttaa vaan ETTEI KUKAAN KYSYNY SETH ROGENILTA JA GARTH ENNISILTA ETTA MITEN SEN THE BOYS SARJAN KANS KAY, MISSA MENNAAN JNE. Ku ne molemmat kerran oli siina, ja kaikki muka oli nii suuria Garth Ennis faneja! Hoh. En nyt sit saa tietaa varmaan ennen ku tasta on jotain oikeita uutisia, niinku etta sita kuvataan tms. Sit katottiin myos se season finale Preacherista. MITA MA NYT TEEN ;_____;  Oli hyva. Meni vaha erilailla miten ajattelin, mutta jatti paljo hyvaa matskua seuraavalle kaudelle ja nyt taa oikeestaan alkaiski menna viela enemman sarjakuvan suuntaan. Herr Starr on kuulemma confirmed ens kaudelle, JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :D En malta oottaa. Miks kaikki hyvat sarjat alkaa uudestaan vasta ens vuonna? (Fargo, Preacher.) Onneks Ash vs Evil Dead tulee tana syksyna taas.

Jospa sita laittais nyt vaha aikasemmin ruokaa rotille, ku piti Jessican kans jutella skypessa tanaan. Huomenna onki Lindan vuoro. Silta tuli eilen viestia etta tuli sellanen olo etta se haluaa kuulla mun aanta. Se oli ihanasti sanottu <3 Ja siihen onki hyva lopettaa.


ps. Leikkasin otsatukan. Sivuotsis ei oo yhtaan mun juttu ja ne oli leikattu tosi kanttisesti. Tulin kotiin ja otin heti sakset kateen. Pitais aina leikata ite, ku ilmeisesti en oo ihan paska tassa hommassa :D

No comments:

Post a Comment