Friday, August 19, 2016

Everything is awesome.

Eilen katottiin Secret Life of Pets. Se oli hyva! Mutta ma tykkasin ehka Zootopiasta enemman. Mut oli taaki kiva. Muistutti tarinaltaan hieman Toy Storya. Ollaan kateltu vaha leffoja viime aikoina, en muista sanoinko jo mutta saatiin katottua se uusin X-Men pari viikkoa sitte (ok, Storm oli hot) ja Lego Movie, mita ei oltu nahty (paras! Ja Charlie Day!!!) Olin kylla ehka jo maininnukki tasta.

Legoista puheenollen, jatkettiin tota Rancor pitin rakentamista. Nyt se on melkeen valmis. Vaha naita on kylla vaikee rakentaa valilla, ihan noitten ohjeidenki kans :D Enaa yks avaamaton legopussi, sit se on valmis.

Ei olla pelattu triviaa pitkiin aikoihin, nii eilen sitte kaytiin ja kaks kaveriaki tuli. Ihan hyvin meni ensin, mut sit havittiin. No, aina ei voi voittaa. Eiks se nii mee? Ei meilla kylla enaa oo silleen mitaan voitonhimoja muutenkaan, ku ei ketaan kiinnosta menna finaaleihin, ja ei olla pelattu pitkaan aikaan talleen joukkueella nii ei me sinne finaaleihin paastais muutenkaan :D

Tanaan ois kaikennakosta! No ensin tietty rottailua, sit oon menossa kaverin luo kattoon Catfishia ja tekeen koruja! En oo ollu sen luona hengailemassa pitkaan aikaan, mutta meilla oli ennen tapana kattoo Catfishia yhessa. Tanaan siis. Kiva myos vaha askarrella ja puuhailla. Oon nyt oppinu tekemaan korvakoruja niin tein niita vaha toissa. Toivottavasti menevat kaupaks! Ei ne oo ku 15 dollaria, ettei oo edes kalliita. Ja sit kun oon tullu kaverilta nii pitaa lahtee Robertin perheen kans illalliselle jonnekki Japanilaiseen. Sen vanhemmilla oli 40-vuotis haapaiva tassa hiljattain ja me ei Robertin kans paasty niitten haapaivalounaalle koska oltiin molemmat toissa ja asiasta ei viittitty ilmottaa ajoissa. Mut nyt sit illalliselle. Maistan jo sushit suussa, en oo kaynny sushilla in foreverrrrr. (Siis kalatonta sushia.)

Ai joo, mun yks nettituttu kuka asuu Philadelphiassa tekee tosi siisteja taxidermy koruja ja kaikkee sellasta upeeta mita ma just kerailen, ja oon aina halunnu omistukseeni jonkun sen tekeman jutun. No, kaveri vietti koko kesan itarannikolla, mm. Pennsylvaniassa koska sen naisystava asuu siella, niinpa lahetin sen tonne Phillyn Strange & Unusualiin (liike, jonka tama nettituttu omistaa, joka myos myy naita sen tekeleita) hakemaan mulle jotain tan tyypin tekemaa :D Tuliaisena sain siis rotan tassu kaulakorun! Se on aivan ihana! Parasta on myos etta tama tyyppi saa naita kuolleita elukoita lahjotuksena, etta ihan eettinen koru on kyseessa :) En ma nyt mitaan muuta kayttaiskaan.

Etta tallasta! Nyt alan kattoon vaha Desperate Housewivesia. Oon jo kerenny kuudenteen kauteen. Tassa on se perhe ketka pakoilee silta joltain ekoterroristi ex-miehelta, played by ihana John Barrowman. Jep.

2 comments:

  1. mäki katoin sen petsin, alussa tullut minions-lyhäri nauratti ehkä enempi mut oli toikin hauska ! toy storya ei kyl voita mitään :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma en kesta minionseja yhtaan ;__; mutta nain on, Toy story on the one and only!

      Delete