Thursday, August 4, 2016

Don't Talk About Us.

Tuntuu vaha silta ettei oo oikeen mitaan kirjotettavaa. Eipa oo oikeen tapahtunu mitaan. MUTTA huomenna, mina, 29-vuotias pimpin omistaja, meen ENSIMMAISTA KERTAA papa-kokeeseen. YYYYYYHHH. En oo koskaan ennen kaynny, ja viimeks ku joku vieras laakarityyppi on kurkannu mun haarojen valiin oli vuonna 2008. Pelottavaa. Mutta paatin tassa viime viikolla etta kylla se nyt on kaytava. Voi sitte hankkia uudet e-pillerit taas :D Ne nimittain ei tykkaa kauheen hyvaa siita ku ilmestyn sinne hakemaan niita ja kerron etta enpa oo kaynny papa-kokeessa, ku tassa iassa ois jo pitany kayda parikin kertaa...

Rae voi hyvin, ruoka maistuu ja sellasta. Ens torstaina pitaa soittaa elainlaakariin ja kertoa etta miten on menny laakekuurin kans. Ollu aika aktiivinen myos.


Veikkaan etta tanaan tulee olemaan aika tylsaa. En tajua miksei voida vaan menna sinne nighttime zoo hommaan joku paiva niinku ollaan puhuttu? Musta tuntuu joskus silta etta meilla on ihan oikeesti joku alkoholiongelma, ku tuntuu etta ei kumpikaan keksi mitaan tekemista besides tv:n tuijottelu jos ei juoda kaljaa -___- Ja eilen ei yhtaan huvittanu kattoo tv:ta, ku Robert vaan haluaa kattoo jotain 10 minuutin videoita ja musta se on tosi turhauttavaa, niin oisin mielummin kattonu oikeen jotain sarjaa tai elokuvaa. En ymmarra etta miten omassa kodissa on muka niin vaikee keksia jotain tekemista? Sit kun alan miettia asiaa niin tietenki on kaikkia syita miksei muka oo tekemista; en tykkaa pelata jos Robert on kotona, en osaa piirtaa enaa nii piirtaminen on perseesta, jos haluun soittaa instrumentteja nii pitaa menna toiseen huoneeseen, jne jne jne jne jne jne. Naitahan riittaa. En nyt meinaa sita etta automaattisesti tekee mieli kaljaa jos ei oo tekemista, koska eilen oisin halunnu teha mita tahansa muuta, oikeesti teha jotain, mutta blaaa. Sitapaitsi oon taas istunu paivat pitkat vaan kotona ja alkaa ahdistamaan kotona istuskelu. Oon monesti sanonukki Robertille etta kait me nyt voidaan valilla keksia muutaki ku kaljotteleminen tai tv:n kattelu ja se on sit sanonu etta no ehdota jotain! Ja oon ehdottanu vaikka mita, ja siltaki tullu kaikkia hyvia ehdotuksia mutta mikaan niista ei tapahu koskaan. Puhuttiin haikille menemisestaki, ja me ei olla yhtaan sellasia haikkaus tyyppeja! Ma haluaisin valilla kayda muuallaki ku samoissa North Park baareissa. Esim, jossain ulkona, missa ei valttamatta ole edes baareja. GAAAAHHH. Nyt vituttaa. Sit kun Robert tulee kotiin, ja jos on tosi tylsaa niin lahen vaikka pyoralenkille. Saa se kattoo niita sen 10 minuutin videoita. KUKA OIKEESTI JAKSAA KATTOA JOTAIN VIDEON PATKIA KOKO ILLAN? Eiks se ois oikeesti parempi laittaa joku sarja pyorimaan nii on vaha pidempia videoita ja sit voi menna heti seuraavaan jaksoon? :D

Joo'o. Ai nii, se biisi mika soi viimeks paassa, sen nimi oli Don't Talk About Us, ja se meniki just noin se kertis. Bandin nimi oli The Someloves, ja ne on jotain Australaialaista garage pop/rockia. Sita bandia ei taida enaa olla. Etta sellasta.

2 comments:

  1. tsemppiä pappendaalokseen, onneks se on tosi nopee homma ! voi vuotaa vähän sen jälkeen ni ota joku suoja mukaan jos nei tarjoo ilmaseks :)

    kuulostaa tutulta toi 10 minuutin videot... täälläki joku mies kattelee sellasia päivät pitkät. tai ne kestää ehkä 2 minaa o_O sit ne on muka tosi hauskoja. plaah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos! onneks on aina vara side laukussa mukana :D

      joo, just toi ku ne ei aina ees oo sita 10 minuuttia, vaan monesti on just joku minuutin verran. tosi arsyttavaa istua siina vieressa ku toinen vaihtaa videoa joka viides minuutti.

      Delete