Sunday, August 28, 2016

Paska blogaaja.

Sellasta vaan etta oon aika huono blogaamaan nykyaan koska mitaan jannaa ei tapahdu koskaan :D The downside of cutting back on drinking, tai jotain. Meilla siis juodaan nykyaan aika harvoin, eli ei kayda ulkona kauheesti, ja kyhotetaan lapparin edessa joku sarja pyorien. Sita tai legojen rakentamista. Sitapaitsi naa kaks viimesta viikkoa on ollu tosi hiljasta toissa. Ollaan katottu South Parkia tosi paljo. On tietysti valilla otettu kaljaa kotona, muttei laheskaan niin usein ku ennen. Yritettiin myos pelata triviaa torstaina mutta tultiin kotiin kesken, koska piti skypettaa Coloradon kaverin kans (ja sen kans meniki sit nelja tuntia :D) Robertilla oli vapaata eilen ja juttelin Jessican kans! Etta sellasta. Rotskuilla on myos kaikki paremmin ku hyvin. Kaytiin kans Robertin vanhempien luona viime viikolla syomassa ja hengailemassa. Kiva syoda jonku muun tekemia ruokia valilla :D Etta nain taalla nykyaan. Nyt tosin on kaljameiningit ja seuraavaks karaokea. Valilla myos nain. So long.
Ps. teen nykaan korvakoruja toihin, jee!

2 comments:

  1. ei kai se mitään haittaa jos ei niin usein kirjottele, varsinkaan kun siitä ei saa tuloja. kiva joskus sillon tällöin lueskella :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no juu, jos sais tuloja niin sit oisin taalla napyttelemassa yota paivaa :D mutta tykkaisin kirjotella vahan useammin muutenki, niin ittea vahan harmittaa ku ei oo oikeen mitaan sanottavaa.

      Delete