Saturday, August 20, 2016

Lisukeparatiisi.

Aha. Taalla on taas jotain Saksalaisia kummituslukijoita.

Ei sit tehtykkaan koruja eilen, mut Catfishia tuli katottua. Ja sit mentiin syomaan Robertin perheen kans. Ei tarvinu edes henkkareita nayttaa vaikka joku toinen tilaski mulle kaljan ja seisoin siina vieressa super lapsellisen nakosena. Se oli sellanen paikka missa se kokki tekee ne ruoat siina sun poydassa. En oo ennen ollu sellasessa paikassa. Oli aika siistia. Ja se oli hirveen huomioon ottava, teki mun ruoan ensin koska oon kasvissyoja :D Eli mitkaan lihamehut ei koskenu mun ruokaa, ou jee. Aika paljo ruokaa sisalty kylla hintaan, ensin tuli keitto, sitte salaatti, sitte alkupalaliha (mun kohdalla alkupalatofu, mika oli maailman parasta tofua mita oon koskaan syonny) dippeineen ja sitte paaruoka grillilta. Eli riisi ja liha/kasvikset jotka oli valmistettu siina sun nenan edessa, kuten myos ne alkupalat. Ruokalistalta pysty tilata muutaki, esim nuudeleita ja sushia, jos ei halunnu mitaan sellasta mika tehtiin siina sun poydassa. Ihan kiva kokemus, ruoka oli kylla ihan hyvaa mutta en tiia oliko se niin hyvaa etta maksaisin noin paljo uudestaan menemisesta. Robertin kans oltiin sita mielta molemmat etta aika saman makusta saa halvemmalla muualtaki, ja etta todennakosesti eniten tassa maksaa se etta sulla on kokki omassa poydassa. Oltiin niin taynna ja ihan poikki ku tultiin kotiin etta se ilta paatty sitten tahan sohvalle suklaat suussa ja South Parkiin silmat liimattuna. Ei paskempi paiva!

Tuli ruoista mieleen etta taalla ainaki aina heitetaan sellasta lappaa etta sinkkumiehilla on jaakaapissa aina pelkkia lisukkeita. Aika monesti ku meilla on tyhjaa kaapissa, loytyy sielta lisukkeita. VAAN lisukkeita. Eli me sitte ilmeisesti eletaan aika moista poikamieselamaa :P En tiia mista johtuu. Asken laskin etta kuinka monta lisukepulloa/purkkia meilta loyty jaakaapista. 12. Ja jos pastakastike, currytahna ja pistaasilevite lasketaan lisukkeiks, niin sitten niita loytyy kokonaiset 15! Herre gud. On ketsuppia, kurkkusalaattia (naahan nyt on ihan perus, varsinki jos meinaa syoda jotain nakkia!), kolmea salaattikastiketta (seki nyt on viela ihan perus, vaihtelu virkistaa! ja ranchia voi kayttaa muuhunki ku salaattiin. Esim. sita voi ruutata suoraan suuhun niinkun eraat nimelta mainitsemattomat tekee......hehehehehehehe), soijakastike (tamakaan ei oo mikaan niin erikoinen, koska pitaahan sita nyt "lihoja" maustaa jotenki), maapahkinakastike (nyt alkaa menna vaha erikoisemmaks), avocado hot sauce, buffalo sauce, bbq sauce (kuka oikeesti tarvii nain paljo erilaisia sauceja?), appelsiinikastike JA salsapullo. MITA ME TEHAAN NAIN MONELLA KASTIKKEELLA/LISUKKEELLA?! Se salsa ostettiin pari paivaa sitte ja oon kerran kayttany sita. Tein munakokkelia yks aamu ja heitin salsat paalle (kannattaa muuten kokeilla, paistettu muna salsalla virkistaa mielta!) Sita avocado hot saucea en oo kayttany pariin viikkoon, koska siita on niin kauan sit kun tehtiin burritoja viimeks. Taisin kerran laittaa munien paalle sitaki, ilmeisesti kaupassa paas unohtumaan etta kotoa loytyy tuota hot saucea ku tuli ostettua salsaa. JA MIKS MEILLA ON VIELAKI BBQ SOOSSIA JA BUFFALO SOOSSIA?! Ei meilla syoda musta tarpeeks usein niihin tarvittavia juttuja. Robert dippaa jotain corn dogeja niihin jos ei oo ketsuppia tai ranchia mut nyt ois kuulkaa molempia :P Oi voi. Kohta loppuu ruoat kesken ja pitaa hakea kaupasta jotain mihin voi laittaa lisuketta, eika painvastoin, hahaa. Jos Robert tuo kotiin viela yhenki lisukkeen niin revin hiukset paasta.

Joo'o. Meen syomaan vaha lisuketta...eiku siis eilisia jamia. Kotiin tuli mukaan fried rice ja sit niita kasviksia. Harmi ettei niita dippeja voinnu ottaa mukaan, yks oli spicy mayo ja toinen oli joku inkivaaridippi joka naytti vaha salsalta. Mutta ehka ihan hyva niin, koska noita lisukkeitahan nyt on...

No comments:

Post a Comment