Sunday, December 1, 2019

Tsoulu.

Sita vaan et NYT ON JOULUKUU!! Tykkaan. Meen avaamaan joulukalenteria ihan just. Eilen otin joulukoristeet esille, toissapaivana jo kuusen. En oo muuta ku valot laittanu kuuseen, mut ehka tanaan vaha koristellaan jos kerkeaa/jaksaa. Siistii.

Mennaan kattoon rottia tanaan. Piti menna syomaan Venalaisen kans, mut sen joutuu nyt siirtaa. Ehkapa huomenna, ku naita vapaapaivia nyt nayttais olevan tiuhaan tahtiin. Vituttaa etta ku pyysin kahta paivaa vapaaks, nii ne anto kolme. Kylla ne kaks ois ihan riittany :D Olin eilen vapaalla, nyt tanaan toihin ja sit huomenna taas vapaapaiva. Kun taas Robertilla on viime vapaasta 9 paivaa ennen seuraavaa.


Siella on ECB:lla, Adams avenuella ja Meadella nyt jouluvalot jokaisella moottoritien yli menevalla sillalla <3 Ja on niita sit siita eteenpain kans, ainaki Universityn sillan yli. Sit ne kait loppuu ne sillat. On ihanan jouluisaa. En oo mitaan lahjoja ostanu viela :s  Mutta nyt tuli Jessicalta jotain toiveita ainaki. Robertille yritan koko ajan keksia jotain, mutta kerkeaa viela, ku ainaki voi amazonista ostella ihan jouluaattoon saakka ja ne tulee viela ihan ajoissa. Vaikka ei sielta amazonista varmaan oikeesti kannata hirveesti ostella mitaan, ku ne on aika paskoja niitten tyontekijoille ja joulu on varmaan ihan hirveeta aikaa niille. Se on vaan katevaa tallasille ketka ei aja autoa ku ei tarvi sit lahtea mihinkaan :/


Jospa sita huomenna menis Ikeaan. Ei niilla kylla varmaan enaa glogia oo myynnissa, mutta aina voi kayda kurkkaamassa. Jos sen vegenakin sois kun kerta sinne asti on raahautunu.

No comments:

Post a Comment