Monday, December 16, 2019

I'm just a girl who cain't say no.

Taalla ollaan - taas vaihteeks. Joulukuu pistaa inspiraation liikkeelle.

Meilla on toinen sohva taynna pahvilaatikoita ja kuplapusseja. Joka paiva oven eteen ilmestyny jonkin sortin pakettia jos tostakin. Robert on tilaillu yhta sun toista amazonista ja kerenny jo muutaman paketin laittaa papereihinki. Kuusen alta loytyy kaiken muotosta ja kokosta lahjaa nyt. Ite oon nyt kaks juttua saannu paketoitua sinne kuusen alle. Kolmas tulee huomenna. Tyokaveri esitteli alustavaa maalausta jonka oli alottanu Robertille. Se tulee siis pian. Jotain jos viela keksis. Ehka sen levysoittimen? Robert ei oo tainnu sellasta ostaa, joten ehka se jaakin mun ostettavaks! Yritin kaverilta kysella nimea yhteen hierontapaikkaan, mista saa satasella hyvan parihieronnan, mutta han ei oo nyt sit vastannu viela. Sehan ois ollu kiva lahja. Pitaa varmaan koittaa teha vahan salapoliisin tyota ja googlailla jos loytyiski se oikee paikka!


Aloin kirjottaan tata eilen, nyt on seuraava aamu. Vasyttaa. Nain unta etta olin geokatkoilemassa Saksassa ison porukan kans, ja ne jutut mita loydettiin oli niita samoja herkkuja mita tulee mun joulukalenterista. Oonko edes kertonu minkalaisen joulukalenterin hankein tana vuonna? Se on sellanen Mars Co:n kalenteri, mista tulee Snickersia, Milkyway'ta (taalla Milkyway on ihan eri; meian Milkyway muistuttaa Mars-patukkaa ja Mars-patukkaa ei oo ollenkaan), Twixia, M&M'seja ja Starburstia! Paljo parempi ku ne halpasuklaat :D Tanaan tuli pieni M&M's pussi.


Peruin mun Humane Society vuoron. Harmittaa, mutta Robert on seuraavat 7 paivaa putkeen toissa ennen seuraavaa vapaapaivaa, ja huomenna oon ite vapaalla ja se ei mee toihin ku vasta 12.30, nii aattelin et edes jotain jos voi vaha nukkua pidempaan yhessa tai hengailla jonku aikaa jos heraaki vaha aikasemmin. Mut ei se mitaan, se vetaja siella sano etta yleensa monet ei alota niita hommia ku vasta joulukuun keskivalissa ja tassa ollaan.



Nyt on kulunu monta paivaa ja tama postaus on ollu sen ajan hyllylla koska oon unohtanu palata tahan. Nyt palaan. Perjantaina loppu kahden paivan kissavahtikeikka, nyt tanaan alko uudestaan koska kaveri lahti Ruotsiin. Tama keikka jatkuu ihan kuun 30 paivaan asti. Robert sai vaihettua huomisen vuoronsa niin etta silla onki sit huomenna vapaapaiva mika on kiva, koska sit sen ei tartte oottaa perjantaihin asti ja meilla on taas yks yhteinen vapaapaiva! Huomenna on myos yhen kaverin synttarit, han olkoon Parta. Parta viettaa synttareita trivian ja karaoken merkeissa, sinne siis. Mietin etta pitaisko ite vaihtaa perjantaina vuoro tyokaverin kans et paasisin sinne Humane Societylle aamulla ku alkaa ahistaa se etten oo viela ollu enka halua menettaa tata tilaisuutta.



Nayttais silta etta ollaan Robertin kans hankittu jo toistemme joululahjat. Mulla on viela se maalaus sille tulossa kunhan tyokaveri saa aikaseks tehtya sen valmiiks. Rotille pitaa viela hankkia jotain kivaa. Aattelin uutta juoksupyoraa, koska Sunny tykkas juosta sellasella rottakodissa. Taisin loytaa netista jopa sen saman pyoran mika niilla oli niitten hakissa siella. Jessicalle pitaa viela ostaa jotain, mutta sen ei pitais olla kauheen vaikeeta. Aattelin huomenna laittaa perheen paketin postiin. Lapsille ostin jo lahjat ja aidille joulukoristeen niinkun sovittiin. Aateltiin alottaa uus perinne, etta lahetan joka vuosi uuden joulukoristeen. Sit ois enaa Robertin perhe, mutta en tiia yhtaan etta mika on homman nimi, ku yks siskoista ehdotti secret santaa, ja toinen sano ettei hanelle tai hanen tytolle tarvi ostaa mitaan, mutta me taas aateltiin et kait me nyt ainaki lapsille ostetaan jotain. Mut jos jotain secret santa hommaa aletaan pitaan, niin kait jokaisen ois jo pitany saada tietoonsa etta kenelle ostaa lahjan. Joka vuotista vaantoa naitten lahjojen kans. Yks vuosi ostettiin sille vanhimmalle siskolle lahja ja se oli kasittany ettei osteta toisillemme nii sit sille tuli paha mieli. Sit ei muistaakseni viime vuonna ostettu, mut se osti. Han kylla kovasti vakuutteli ettei sille tarvinu hankkia mitaan. Lapsille tietenki ostettiin lahjat. Lapsille on sitapaitsi kiva ostaa lahjoja :D Joulun aikaan varsinki innostun tasta tateilysta :D Kuvittelen sitapaitsi olevani tosi hyva lasten lahjojen ostamisessa. Nytki aattelen etta Edith varmasti innostuu kynsipakkauksesta jonka sille hankein. Aattele jos ei innostukkaan? :s


Meian toinen sirkka, Dill, kuoli tanaan. Eilen oli tempo hieman hidastunu, niin aattelin etta ei tuo kovin kauaa enaa tassa pyori. Tanaan luulin jo aamulla sen kuolleen, mutta huomasin etta sen yks jalka liikku viela. Luulin sit etta ehka olohuoneessa oli liian kylma, niin se oli sen takia hidas, joten otin sen terran tanne makuuhuoneeseen, pistin lammittimen paalle ja oven kiinni. Kylla se sit vahan lahti liikkeelle siita, muttei sille maistunu edes hunaja ku yritin tarjota, eika vesikaan ja se melkeen aina joi vahasen ku kavin suihkuttamassa. Tunnin sisalla oli mun kaunis alien kuningatar Dill lahteny treffeille Carlin kans sateenkaarisillalle. Loysin myos kaikki sirkkoille syotetyt ja kadonneet torakat; ne oli kaikki piilossa sellasen styroksisen terran taustan takana. En tienny voiko sita ottaa pois, mutta onnistuin Carlin terrasta irrottamaan sen ja nyt ei oo torakoilla piilopaikkaa. Pitaa Dillinki terrasta ottaa se pois ettei ne jaa ikuisiks ajoiks asumaan sinne taakse. En tosin tiia nyt etta mita noille teha ku ei oo ketaan taalla syomassa niita eika niita nyt luontoonkaan voi vapaaks paastaa. Sama noiden heinasirkkojen kans, ku ostin just 10 perjantaina. Muutama kylla jo kuollu. Kaitpa ne kuolee jos ei niita ruoki, mutta torakat ainaki voi elaa aika pitkaan ilman ruokaa, joten voi olla etta meilla on nyt lemmikkitorakoita useampi -___- No, ainaki ne on siella terran sisalla.



Olin Nuoren kans kaljalla toissapaivana. Oli ihan kivaa, sen miesystavaki tuli sinne. Mut sit jotain sen tuttuja tuli sinne monopolisoimaan keskustelua. Se oli muutenki sellanen arsyttava bitchy queen hahmo. Sen tutun kaveri tosin oli sellanen kiva hippi, tosi sellanen lempea tyyppi :D Mietin etta joittenki kavereitten kavereita ei oo pakko tavata.


Sellasta. En tiia mita muuta olin muka sanomassa tassa kun alunperin tata aloin kirjottamaan. Eikohan se tuu mieleen sitte ens kerralla! Se tosin tuli mieleen etta enpa oo yhtaan joulumusiikkia viela kuunnella. En edes kun oon lahjoja paketoinu. Kummaa. Lahinna oon hieman insnoad pa muutama biisi Oklahoma!-musikaalista. Oklahoma, you're O.K!


2 comments:

  1. Kävitteks kattoo jo star warsin? Oli aika meh mut se mandalorian on musta ollu mielenkiintonen! Just luin et uus sw leffa tulee 2022 mut ei kerro skywalkereista 🤔

    ReplyDelete
    Replies
    1. ei olla viela, piti oottaa etta viikonloppu menee nii ei tartte tapella paikoista muitten kans :D huomenna varmaan mennaan kattoon! Mandalorian on tosi hyva! Aika hitaasti kuluva, mutta silti hyva. Ma luin etta taa uusin leffa lopettaa nyt ton Skywalker sagan, mutta etta varmaan alkaa sit uus "sarja" elokuvia.

      Delete