Wednesday, December 25, 2019

And the waving wheat can sure smell sweet when the wind comes right behind the rain.

Whaddap joulunviettajat?! Teilla joulut menny jo, mulla viela vahan vaiheessa naa hommat.

Meilla on Robertin kans ollu tapana viimeset pari vuotta viettaa oma joulu just jouluaattona, koska Robert tietaa etta mua vituttaa ikuisesti se yhen ylimaaraisen paivan odottelu ja Robert ei oo ite mikaan odottelija muutenkaan - se vaan haluaa naha ku avaan sen valitsemat lahjat. Niinpa Robertin toista tullessa paastiinki heti joulunviettoon. Avattiin lahjat, kuunneltiin uudet levyt lapi uudella levysoittimella ja sit mentiin Rudford'siin syomaan niinkun asiaan kuuluu.

Robertilta sain lahjaks Masked Intruderin uusimman levyn LP:na, Rocket Raccoon pehmolelun, Spacedin molemmat tuotantokaudet (tai, niitahan ei koskaan tehty kahta enempaa), sukat missa on labyrintti jossa juoksee hiiria, Just a girl who loves rats t-paidan (naita tallasia tuskin loytyy sukupuolineutraaleina :s), Taco Bell lahjakortin (tosin se oli kylla joulusukassa. Ja siina kylla luki etta se oli meian Sunny-rotalta :D) ja sit matkan Disneylandiin/Los Angelesiin :D Robert sai Futurama-boxin (kaikki tuotantokaudet ja elokuvat), kaks Turbonegron levya LP:na, Nightmare on Elm Street t-paidan, maalauksen sen lemppari rotasta, Thomasista jonka mun tyokaveri teki ja uuden levysoittimen. Se levysoitin oli kylla just hyva ja se varkkaili sit sen kans jonkun aikaa :D Siina soi myos cd:t ja kasetit, ipod ja bluetoothin kautta kuuluu spotify puhelimesta noissa kaijuttimissa. Kateva masina! Ja sit tietty karkkia. Ite olin unohtanu melkeen koko joulusukkahomman, ja en ollu edes varma avataanko lahjat jo 24 paiva, niin en ollu kerenny hankkia oikeen mitaan sukkaan :s Kolme karkkipussia ostin. Robert taas osti ihan hirveesti suklaata mun sukkaan. Rotat sai uuden pehmean sangyn (Olive sita kerran kokeili, ja sit pissas sen paalle. Ei oo sen jalkeen halukkaita nukkujia nakyny) ja juoksupyoran. Ostin pyoran sen takia koska Sunnylla ja Rubylla oli sellanen Wee Companionsissa ja ne naytti tykkaavan siita. Heti ku asensin pyoran hakkiin, oli Sunny jo juoksemassa siina :D Ja sammu tietenki heti juoksun jalkeen pyoraan. Sukasta saivat kuivattuja hedelmaherkkuja.

Aaton aamuna juttelin tietenki aitin ja isan kans hetken aikaa. Kertovat miten niitten joulu oli menny ja mita kukin sai lahjaks. Oli joulupukkiki kaynny, mutta oli kuulemma aika surkee pukki. Pitais ite lahtee pukiks joku vuosi sinne ;D Sen jalkeen yllatin Jessican soittamalla sille videopuhelun ja me juteltiinki sitte aika pitkan aikaa ja juotiin pari kaljaa yhessa :D  Oli miellyttava jouluaatto!



Tanaan siis viela jouluhommaa, koska taalla vietetaan joulua 25 paiva. En tiia miks koin sen tarkeaks mainita tuo uudestaan, eikohan se oo jo vanhaa tietoa :D Jokatapauksessa, Robert yleensa menee toihin jouluna koska siita saa kivasti palkkaa, joten paatin ite menna vapaaehtoishommiin aamulla. Menin siivoilemaan kanejen, rottien ja marsujen hakkeja kaheks tunniks. Paitsi etta se meniki enemman sellaseks siivota-kahen-kanin-hakit-koska-kello-on-yhtakkia-melkeen-kymmenen-ja-pitaa-lahtea-jos-nyt-akkia-ruokin-loput-kanit-ja-siivoan-hiekkalaatikot-ja-viidessa-minuutissa-kerkean-kylla-ruokkia-rotat-ja-vaihtaa-hiekat-laatikkoon-hommaks. En kerenny marsujen hakkeihin koskea ollenkaan. Veikkaan etta se kaks tuntia on oikeesti ihan tarpeeks neljan kanihakin, yhen rottahakin ja kahen marsuhakin siivoamiseen. Kahta kania en edes saannu kantokoppeihinsa koska niita ei vaan kiinnostanu. En viittiny sit alkaa siirtelemaan niita kasin, ihan uus ihminen niille kun oon. Vaikka naa onki terapiakaneja, ja sen takia tosi mukavia ja ihmisystavallisia, mut silti. Yks niista oli selvasti vahan stressaantunu ja tamppas aina kovaa takajalalla ku menin lahelle. Muutama ois kylla tullu ihan syliinki :D Rotat sen sijaan oli tietenki maailman ihanimpia. Siella yks tuli heti nuolemaan kasia <333 ja se sama rotta kiipes mun olkapaalle! Ottaiskohan Olive, Ruby ja Sunny nokkiinsa jos niille tulis viela yks kaveri? :D No ei vaan, kolme on ihan hyva, mutta on ihan sen arvosta menna vaha siivoilemaan tonne ku saa rotan arvostusta samalla :D Harmitti etten saannu marsujen hakkeja edes avattua koska ne oli niin sulosia ja innostuneita. Siella piti sitapaitsi olla toinen vapaaehtoistyontekija paikalla tanaan ja aloinki ihmettelemaan miksen nahny sita. Ku tunti oli jo kulunu aloin miettimaan etta ei me nyt kylla tunnin verran olla voitu menna ristiin ja tuskin kukaan ettii mua siella tunnin verran ilman etta alottaa hommat. No, sain sit selville ettei se pystynykkaan tulemaan paikalle tanaan ja olin siis ensimmaisella hakkien siivouskeikalla ihan yksin :D Se henkilo kuka soitti mulle sielta pahotteli kovasti sekaannusta ja sita etta jouduin ensimmaisella vuorolla olemaan yksin enka edes kerenny teha kaikkea mutta vakuuttelin ettei oo mitaan hataa, koska ainaki siella oli ohjeet printattuna etta mita teha ja paljo kyltteja etta mitka hommat viedaan mihinki ja olihan siella henkilokuntaa kenelta aina pysty kysya jos oli jotain. Ens kerralla menee sit jo varmasti paljo paremmin :) Siita oon ihan satavarma!


Trolleyt menee vaan puolen tunnin valein tanaan, joten jouduin ootteleen 20 minuuttia. En tiia meneeko bussitki noin harvoin tanaan. Varmaan joo. Otin kirjan mukaan ihan sita varten etta nain saattais kayda nii meni se odotteluaika vaha nopeempaa. Onneks bussia ei sit tarvinu Fashion Valleyssa ootella ku ehka 5 minuuttia sillavalin ku kuski oli tupakalla. Kotiuduttua sai omat rottuuteni tulla jalottelemaan. Koska on joulu, sai ne paljo herkkuja ja koska tein ruokaa mika oli rottaystavallista nii siita riitti sit niille vaha rainbow pastaa ja pinaattia. Pasta oli kivempi herkku ku pinaatti. Ja ku rotat oli hengannu sen kaks tuntia, lahin hoitaan kaverin kissoja. Ihanan elaintaytteinen paiva :D Just ku viime vuonnaki, koska sillon tein viela elainhoitokeikkoja silloisen pomon kans ja kaytiin aamulla ja aamupaivalla kymmenella eri keikalla. Voisin viettaa jokaisen joulun vaan hoitamalla elaimia :D Kuluu ainaki se aika ku Robert on toissa tosin hyvin! Oon hetki sitte tullu kaverin kotoa ja nyt oottelen etta Robert tulee kotiin niin paastaan lahtemaan Ranchoon syomaan jouluruokia. Ei oo suuria odotuksia ruoan suhteen. Thanksgivingtarjoilut maistu hyvalle, mutta oli vahan heikot. Onneks sillon oli kaikkia snackseja kuitenki nii kerkesin niitten avulla hieman tayttymaan. Robertin sisko on alkanu nyt hostaamaan melkeen joka vuosi, ja uskon et se on siks ku se on sen kihlatulle helpompaa ku silla on vakavasti autistinen poika kuka hepuloi paljo ja vaatii silmallapitoa jatkuvasti. Parempi olla omassa kodissa.



No joo. Pitaapa lahtea tasta kohta. Alkaa vasyttaa tassa istuminen. Kaytiin se Star Warsiki kattomassa. Sanoinko siita jo? En varmaan. Toissapaivana. Olihan se ihan hyva, mutta ma tykkasin siita edellista ja siita taas monet ei tykanny. Tasta jai vahan liian paljo mietittavaa ku tuli kotiin. Mut ei se mitaan. Oon aina tykanny ja tuun varmasti aina tykkaamaan Star Warsista. Ihan muutama paiva sitte ollaan viimeks valomiekkataisteltu olohuoneessa tyhjilla lahjapaperiputkilla. Kattonu myos paljo videoita mitka selittaa canonin timelinen. Tollanen kunnon lore on aina nii siistia. Piti talle illalle valita jotain katottavaa, nii mietein et Rogue One ois just hyva. Ei olla ku sen yhen kerran se nahty sillon teatterissa. Joo'o. Toivottavasti tuli kivoja lahjoja ja alkaa syokoo liikaa niita karkkeja!

2 comments:

  1. Kato tubesta antti holma-aina ei saa mitä haluaa :) En nyt saanu linkkiä tähän mut musta se on aika hauska :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viime aikoina tullu aika paljo näitä Antti Holma suosituksia että joutuu kyllä varmaan kattoa muutaman pätkän 😀

      Delete