Monday, December 23, 2019

But baby if I'm the bottom, you're the top.

Huomenna on joulu! Tai tanaan, teilla jo siella Suomessa ku kelloki on jo vaikka mita siella. En oo valmis. Vaikka oon kovasti hokenu kaikille etta mina olen aina valmis koska oon jouluihmisia. No en oo. Nyt se tuli niin nopeeta. Robertin lahjat on kaikki hankittu, Suomen paketti lahetetty, rottien lahjat myos kaaritty (kaks pitaa tosin palauttaa ku ne ei osannu lahettaa kahteen kertaan sita oikeaa osaa siihen space podiin minka tilasin. KAHTEEN KERTAAN), ja enaa tarvii Robertin perheelle ostaa lahjat. En ostanu aitille ja isalle mitaan, muuta kun sen yhen joulukoristeen :/  Sanovat ettei tarvi, mutta niin kiireessa ostin kaiken etten keksiny mitaan. En halunnu joutua palaamaan samoihin kauppoihin uudestaan jos ei heti loytyny jotain. Ehkei arsyttais se niin paljon jos olis se ajokortti niin viittis lahteekki useamman kerran. Tilasin eilen viela vihdoinki sen levysoittimen. Pitais olla taalla huomenna.


Jouluaattona on tapana kayda kaverien kanssa drinkilla Red Foxissa. Tama vuosi on viimenen Red Foxissa jarjestettava, koska se muuttaa toiseen paikkaan. Tietaakseni tien toiselle puolelle, mutta se ei oo ihan sama asia. Red Fox on ollu tuossa paikassa ikuisuuden. Talvella 2008 kun kavin taalla ensimmaista kertaa, paasin jotenki sisaan Red Foxiin vaikken ollu viela tayttany 21. Sellaset 5-6 vuotta sitte alettiin kaymaan joka jouluaatto Red Foxissa samalla porukalla juomassa parit drinkit ja napostelemassa. Tana vuonna ei viitti tosin hirveen myohaan olla, koska Robertin pitaa aikasin toihin jouluna ja ma paatiin menna vapaaehtoishommiin jouluaamuna.  Sielta tuli oikeen sahkopostia missa kiiteltiin etta kun viittii tulla jouluna hommiin. No tottakai, jos kotona joutuu jo rottien kakkoja kerailla niin menee siina samalla sitten muittenki rottien (ja kanejen ja marsujen :D) kakat samalla :D Plus sitte viela kissan kakat, kun on viela se kissojenhoitokeikka meneillaan. Ja jos Robert on toissa nii mita sita yksin taalla istuskella jouluna tylsistyen.

Robert on jo kaks aikasta joululahjaa antanu; yks on sellanen metallinen vesipullo, koska sita ahisti liikaa katella ku join aina mista muovipullosta millonkin kun niita aina saastelin siihen tarkotukseen ja toinen oli aikuisten varityskirja, missa on rottien kuvia :D Ymmarran villityksen, silla se on jotenki hirveen rentouttavaa vaan istua ja varitella :D Sanoisin etta olo on samanlainen kun kirjaa lukiessa. Sitakin oon onnistunu harrastamaan vahan enemman viime aikoina kun oon niita lainaillu Ruotsalaiselta. Itekki annoin sille aikasen joululahjan, tosin harmittaa kun se ois ollu hyva lisa noille muille lahjoille, mutta kay se nainki. Kyseessa oli paikallisesta levykaupasta loytyneet AC/DC juomalasit :D Robert tykkas. Huomenna tai ylihuomenna sitte jotain muuta! Riippuen nyt etta millon me avataan omat lahjat.


Mulla on jouluaatto- ja paiva vapaana. Huomenna siis juttelen perheen kans kun ne on joulunviettonsa hoitanut pois alta. Ylihuomenna sitte omat joulunvietot Robertin perheen kans. Robertilla taas on joulun jalkeiset kaks paivaa vapaata, mika on kurja ku ei nyt oo sit yhtaan yhteista vapaapaivaa talla viikolla. Uudesta vuodesta ei viela mitaan tietoa, se selviaa vasta lauantaina. Bloo.



No niin. Jos tama olis nyt tassa. Pitaa lahtee siivoilemaan hiekkalaatikkoa ja kastelemaan kukkia. Harmi ettei ne oo pihakasveja; kelit vahan hanurista taas. Sato kaatamalla koko aamun. Bloo. Ja tietty jouluna sataa taas. Just niinku thanksgivinginaki. Sillon sita vetta tuli oikeen kunnolla. Kiva, ku joutuu ajaa Rancho San Diegoon JA Jamuliin asti.


Hyvaa joulua <3 Toivottavasti ruoka maistuu ja ootte ollu kiltteja.

2 comments:

  1. Joulurauhaa! Mä ostin kans sellaset lasiset juomapullot meille vaikka on ne muoviset milloin-mitkäkin ajaneet ihan hyvin asiansa kun on välillä vaan tiskaillut niitä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ite en edes tiskannu ku ainaku alko vähä maistuun epämiellyttävältä nii hommasin toisen tilalle 😬 mut näin on paljo parempi! Nyt muuten käytiin kattoon se star wars! Tykkäsin mutta edellinen oli parempi!

      Delete