Thursday, December 5, 2019

Low lie the fields of Athenry.

No nyt on kylla iskeny joku blogi inspiraatio ku naita tulee napyteltya tanne nainki usein.

Kuusi on nyt koristeltu! Lahjat vaan puuttuu kuusen alta :D Robert oli jotain tilannu ja ite tilasin yhen lahjan sille ja sit rotille yhen. En vaan meinaa oikeen keksia mita sita tana vuonna ostais Robertille :s ja muutenki, tuntuu etta ne mun lahjat on aina sita samaa luokkaa; t-paitoja, vinyyleja, kirjoja. Viime vuonna sentaan keksein pyytaa kaveria tekemaan meista sellasen digitaalisen portretin mika nyt komeilee olohuoneen seinalla. Tosin tana vuonna yks tyokaveri maalaa yhesta Robertin lempi rotasta kuvan. Toivottavasti se muistaa teha sen ennen joulua.


Meille muutti kaks uutta rottaa pitamaan Olivelle seuraa; Ruby, joka tayttaa ens kuussa 1 ja Rubyn pentu, Sunny, kuka synty toukokuussa. Mamma itse on siis aika nuorena saannu pennut, mutta niin menee rotan elama monesti. Kaks introa kerkesin teha, sit ne oli jo valmiita muuttamaan yhteen koko porukka. Olive on piristyny ihan hirveasti! Yleensa ku Olive on ollu vapaana, on se menny sohvan sisalle paivaunille, mutta tanaan, nyt kun ensimmaista kertaa sai koko porukka olla vapaana yhessa, oli Olive aktiivisesti mukana menossa :) Se nukku suurimman osan ajasta sen space podissa, mutta nyt Olive vaihtelee paikkaa. Valilla kaikki kolme nukkuu yhessa ja se on niin hellyyttavaa naha miten hyvin ne tulee toimeen.


Lemmikkiasioissa ikavaa on se, etta meian toinen rukoilijasirkka, Carl, kuoli eilen. Se oli kylla odotettavissa, Carl ei syonny kauheen paljo enaa, ja viime aikoina se oli syonny vaan sen torakoiden paat. Loput ei sit maistunukkaan. Dill kun on nyt muninu muutaman kerran, niin on varmaan kans kohta valmis kiipeilemaan pitkin sateenkaarisiltaa. Nyt talvella on varmasti parempi tilata uudet sirkat koska ei tarvi pelata etta on liian kuuma. Mut ei nyt viela. Vasta sit ku Dillkin on lahteny paremmille apajille. Ne ei valttamatta ela kovin pitkaan aikuistuttuaan, mutta jos oikeen hyvin sattuu niin ne saattaa elaa jopa vuoden. Meian sirkoista tuli aikuisia elokuun alussa.



Huomenna on December Nights Balboa Parkissa. Sinne siis! Suomalaista jouluruokaa ja glogia maistelemaan. Siella on ainaki nyt mita luin niin lohikiusausta, hernekeittoa, punajuurisalaattia, riisipuuroa, munkkeja (ainaki arvelen etta "finnish donuts" meinaa just munkkeja), marjapiirakkaa, pullaa, joulutorttuja, ja jotain lakkapiparkakkujalkkaria. Mutta hernekeitto!!! Munkit! Riisipuuro!! Joulutorttu!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja kiinnostaa kylla myos tuo lohikiusaus kans. Nii ja on niilla lihapulliaki mut se on ehka enemman Robertin juttu ku se on tollanen lihansyoja tyyppi. House of Indialla on kans kaikkee herkullista tarjolla, oli curryja. Ooooh. Lammittaa varmasti ihanasti kylmana iltana. Aattelin tietty poiketa myos House of Swedenin luona, mutta niitten menu on huonosti kirjotettu ja siina mainitaan vaan lihapullat puolukoilla, limppu ja sit vaan et pastires and cookies ja joku almond cake. Tosin jos se on sita Almondy kakkua nii sit voisin ehka ottaakki. Siella beer gardenissa sit on kans noilla eri taloilla omat kojut ja Suomen ja Ruotsin talott tarjoaa aina glogia! Pitaa kayda siella. Oikeen vesi kielella ootan huomista.



Ois sit lauantaiki vapaata, myos Robertilla. Kiva viettaa kaks paivaa vapaalla. Yks kaveri ois lahossa huomenna meian kans sinne Balboa Parkiin mut toisaalta, ois ihan kiva menna kahestaanki. Tai sellasten kavereitten kans keta ei oo nahny pitkaan aikaan.



Lupauduin taas kissavahdiks. Ensin 11-13 paiva, ja sit 16-30 paiva. Kaveri lahtee Ruotsiin viettamaan joulua. Kade. Oisinpa maki kerranki viettamassa joulua perheeni kans. Mut ei se mitaan, kylla ma ehka mielummin meen sit kesalla, vaikkei sillon ookkaan mitaan tollasta millon tekis erityisesti mieli viettaa aikaa perheen kans. Juhannus toki, mutta se nyt on sellanen mita en oo valttamatta kerenny ikavoida muuta ku ruoan muodossa :D (terveisin; oon tehny kuppiperunoita pari viimeset vuotta ja paistanu "makkaraa.") Mut siita saa rahaa, ja kaverilla on hyva mieli ku tietaa etta joku asuu kavelymatkan paassa sen luota ja voi kayda moikkaamassa kissoja joka paiva. Ajankohdastahan en tiia, etta pitaako kayda aamulla vai illalla, mutta nyt viimeks ainaki sanottiin etta silla ei oo niin valia, kunhan kay. Tyoajoista siis riippuu tama asia.



Joo'o. Ois kiva saada vahan jotain aikasekski huomenna, vaikka pesta rottien pyykkeja nyt ku niita on muutama lisaa ja sita pyykkia tulee enemman. Tai kayda kierrattamassa ku meian ruokailutilaan ei mahu kavelemaan ku se on taynna pusseja jotka on taynna tolkkeja ja pulloja sun muuta. Tai menna kurkkaamaan sinne Ikeaan etta onko siella viela sita glogia (epailen suuresti.)


Venalainen oli kylailemassa toissapaivana. Oli kivaa. Lauloin sille Broadwaybiiseja, pelattiin Heads Up'ia, juotiin kaljaa ja syotiin pizzaa. Eilen olin ulkona Nuoren kans. Ei ollu yhta kivaa ku Venalaisen kans. In fact, ei sit lopulta ollu kivaa yhtaan koska joku limanen bisnesmies tuli siihen ja sit vaikutti vaha silta etta ne lahti huumekaupoille. Menin kotiin, mutta onneks olin ottanu mukaan ylimaaraset viiskytsenttia varmuuden vuoks, nii paasin kotiin bussilla! Arsyttaa ku toinen vinkunu nyt monta viikkoa etta millon lahetaan kahestaan ulos, ja sit se lahtee jonku liman matkaan eika edes sano hei, ja tilaaki itelleen sen sulle tarjoaman Uberin. Ja sit viela sanoo etta no ite juttelit tuossa muitten kans (ketka oli sen tuttuja, ketka tuli esittelemaan ittensa. Mitas siina sit pitais teha? Sanoa etta anteeks, en nyt voi jutella teian kans ku nyt ois tallanen meian ilta tassa menossa. Ne jutteli siina samalla sillekki) mutta han sitte niinku kokonaan unohti etta olin siina samassa poydassa kun tama bisnesnuljaska ilmesty siihen. En ymmarra ihmisten panoviettia ollenkaan, ku en oo ite ollu ikina sellanen sinkku kuka lahtee sukupuolielinten perassa baareihin. Nuori, kun nyt kuitenki on nuori, niin se loytaa varmaan helposti sielta grinderista ja tinderista itelleen jonku ihan sielta kotoa nii ei tarvi vinkua kavereita baariin ja sit vaan unohtaa etta oltiinki kaverin kans liikkeella. No joo, nyt kun on saannu purkaa vahan sita vitutusta niin voi jatkaa taas iloitsemista :D En tiia tiesitteko jo, etta oon jouluihmisia. Sen varmaan huomaa :D

Jospa nyt meen lukemaan kirjaa hetkeks ennen ku Robert tulee kotiin.


Otsikko on hamaava, koska talla ei oo mitaan tekemista ensimmaisen maailman sodan kans. Mutta hyva biisi kuitenki. Soi paassa.

No comments:

Post a Comment