Saturday, April 7, 2018

Scepter.

Jouuu. Tuossa viime entryssä, mitä en nyt jaksa like, taisin sanoo sitä että nyt vaan ootellaan jne ton green card homman suhteen. No kuulkaas! Toissapäivänä tuli kuitit, Eli hakemus oli vastaanotettu! Ja eilen tuli jo se biometrics kutsu! Ja tälle kuulle jopa! 18 päivä otetaan siis sormenj let. Aatelkaa jos kaikki muuki menee näin nopeeta?! Vielä on haastattelu tän jälkeen ja sen eteen ois vielä vähä tehtävää.

Töitä riittää. Hoidettiin yks kissavahtikeikka viime viikolla, ja tänä viikonloppuna oon avustanu pomoa koira/kissahommassa. Tosi mukava keikka 😀 se koira ja kissa on molemmat tosi ihania ja mukavia ja tulevat heti rapsuteltaviks. 


Omat lapset voi hyvin. Maevellä tais olla joku vitamiininpuute ku se se laihtu ja ei osannu käyttää käsiään mut syötettiin sille spesiaals ruokaa nii nyt see voi hyvin taas ja syö normaalisti. Molemmilla on tosin lääkekuuri meneillään mutta se toimii ja sit Molloisella oli kutinaa nii ehkä se pitäis viedä eläinlääkäriin. Eli ehkei pitäis kehua että niillä on kaikki hyvin 😬

Ostettiin ennakkoliput Avengers: Infinity Wariin. Pesin etukäteen meiän Marvel-paidat koska me ollaan THOSE people.

Ois voinnu oottaa huomiseen ja kirjottaa ku on vapaapäivä, mit ei. Oli pakko nyt heti. Ja en jaksa puhelimella ezes kirjotella kauheesti ku se on vitun rasittavaa. Mut jos huomenna sit jotain lisää.


No comments:

Post a Comment