Thursday, April 26, 2018

I'm with you until the end of the line.

Jou tsikaagou.

Arvatkaa onko kukaan muu kavereista tullu tekeen sita notariaattihommaa? No eipa tietenkaan! Miks olisivat? :D Pitaa aina valilla laittaa facebookiin muistutusta ja tagailla tyyppeja etta voisitteko nyt tulla tekeen sen, ettei sit kay nii, et ku se tulee se kutsu sinne haastatteluun nii meilla ei oo mitaan nayttoa yhtaan mistaan.


Joo'o. Nykyaan on kivaa, ku jaksaa taas olla positiivinen ja sellanen normaali. Mun mielesta sellanen semi positiivinen on normaali olotila :D Ei ehka kaikilla, mutta omalla kohdalla ainaki. Nyt tosin vahan masentaa, ku tottakai aina valilla elaman on heitettava vaha kakkaa paalle, koska sellasta se elaman meno nyt vaan on. Esim. sellasta etta viime viikolla Robert vei tytot elainlaakarille, ja siella kehuttiin sita miten hyvassa kunnossa ne on ikaisikseen. No kuinkas sit kavikaan heti sen jalkeen? Talla viikolla on tullu aika selvaks etta Mollylla on todennakosesti kasvain jossain tuolla aivoissa ja Maevella on ihan selva sydanvika. Nyt joutuu soitella elainlaakarille taas :/ Ne tayttaa ens keskiviikkona 2. Etteko ois voinnu oottaa edes siihen etta ollaan keretty synttarit juhlia? :/ On vahan itkettany tanaan kun oon Maevea katellu. Sen ongelma on akuutimpi kun Mollyn (aivokasvain toki kuulostaa akuutilta, mutta se ei oo kehittyny niin paljoa etta se ois viela suuresti vaikuttanu elaman laatuun. Tuolla tuo asken veteli kovaks keitettya kanamunaa naamariin niinku viimeista paivaa, ja vesipullollekki loysi ihan hyvin) ja valilla oikeen pelottaa. Mietin etta jaksaakohan se taman viikonlopun yli jos en saa lauantaille sita aikaa :s En ees tiia onko meian elainlaakari paikalla lauantaisin. Jos ois edes se toinen, nii se saattaa ottaa meiat vastaan. Se on pari kertaa tutkinu naita meian leideja, ja tykkaan siitaki. Se on musta vahintaan yhta hyva kun se meian vakiolaakari. Muuten joutuu oottaa maanantaihin :s Oon kertonu Maevelle, etta jos ei se jaksa, niin ei oo pakko. Se on vapaa jattamaan taman maailman, ja ettei tarvi hengailla taalla mamman takia jos vasyttaa. Ja etta vaikka mammaa vahan itkettaa, niin kylla se parjaa. Niin. Ku oon vaha tallanen kuolema hippi, etta juttelen aina rotille kun tuntuu etta kohta on SE hetki :P Nytki tulee vaha kyynelta silmaan. Toisaalta, kunhan se pysyttelee rauhallisena ja ei rasita itteaan liikaa, niin hengittaminenki on helpompaa. Se on nyt itekki huomannu sen, niin se pysyttelee tassa lahella ku paastan ne hakista. Molly ei valilla tiia missa se on, ja juoksee ympyraa. Sen kayttaytyminen on valilla sita laatua ku silla olis dementia. Mutta muuten se parjaa ihan hyvin. Maevelle sydanlaaketta (varmaan jotain sellasta diuretic laatua joka saa sen pissaamaan vaha enemman) ja Mollylle joku steroidi joka vahentaa turvotusta ja hidastaa kasvaimen leviamista.



Oi voi. Huomenna ei voi vieda niita elainlaakariin. Siita tulee vaha paha mieli, mutta me tullaan Robertin kans suurinpiirtein samoihin aikoihin kotiin. Tai Robert ehka puoli tuntia-tunti aikasemmin. Mutta siina ajassa ei kerkee ajaa Pacific Beachiin ja takas, ja elainlaakari menee kiinni kuudelta. Sit 7.30 on toi uus Avengers-leffa. Tuntuu koko ajan silta etta oon sellanen VALITSEN TAMAN ELOKUVAN NYT ROTTIEN SIJAAN. Vaikka ne liput hommattiin ajat sitte, ja oikeesti ei kerkea huomenna, ihan vaan sen takia etta nyt Robertin tyoaika ei salli. Muina paivina kylla, ku se normaalisti tulee kolmelta kotiin, ja jos se huomenna tulis siihen aikaan niin ihan varmasti hankkisin sen ajan jo heti huomiselle. Bloooo. MUTTA! On kiva, etta on jotain kivaa! Koska vaikka muut asiat on hyvin, niin tuo rotta-asia painaa tosi paljon. Varmaan kaikki tietaa miten tarkeita ne on. Mutta myos tata leffaa on ooteltukki jo jonku verran! Nii kiva menna kattoon. Jannittaa ehka jopa! Jee!


Mitas muuta? Ei varmaan mitaan. Varjasin hiukset vahingossa sinisiks viime kuussa. En tiia oonko siita sanonu taalla mitaan. Varin piti olla liila. Siita tuliki sininen. Liilan pitais kulua sellaseks ihanan valkoseks, ja hiukset oli ennestaan jo melkeen valkoset. No, nyt ne kuluuki sellasiks suuveden vihreiks. Tosi "ihanaa." Monen kuukauden hiusprojekti menny viemarista alas tallasen typeran mokailun takia. Kaikki on vaan et "noi sun siniset on nii ihanat" eika kukaan oo kuulevinaankaan ku sanon etta niin, mutta tama oli vahinko ja en halua tallasia Listerine-hiuksia :D Etta ei voi sit muuta kun olla kohtelias ja vaan kiittaa. Kohteliaisuuksiahan ne on loppujenlopuks. Tai sellasiksi tarkoitettu, olin mina ite mita mielta tahansa tallasista Colgate Total hiuksista. Aina voi dumpata litran vaalennusainetta paalle ja koittaa keksia jotain siihen lisaks. Nain ajattelin toimia, koska alkaa kyllastyttaa. (Ja ne ihastelevat kommentit kylla myos vahasen, sillon ku ite ei tykkaa...)


Robertia masentaa sen tyot taas. Ne on kylla aika perseesta. Se oli viime viikolla 11 paivaa putkeen toissa. Nyt se menee huomenna yheksatta paivaa putkeen, ja sit on vapaalla lauantaina. Blaa. Sillon siita tulee sellanen etta se vaan haluaa juoda kaljaa tai nukkua. Se on ihan ymmarrettavaa, mutta alkaa vaha rasittaa se, etta kotona odottaa ukko, kuka on jo valmiiks kannissa. Asiahan vois olla tietenki pahemminkin, koska monilla kenella oottaa kanninen ukko, on sellanen ukko kuka tekee pahoja asioita. Mulla on vaan sellanen kanninen ukko, kuka haluaa halata liikaa. Ei pitais ehka valittaa, mut ei siitakaan ois varmaan kiva jos oisin kannissa ku se tulee kotiin :D Sillon ku silla on normaaleja viikkoja, niin asia on ihan eri. Sillon tehaan normaalijuttuja. Kaydaan kaupassa ja juodaan vaan ne parit jos niitakaan edes jaksaa ja katotaan tv:ta ja mita naita nyt on mita normaaalit ihmiset tekee ku tulevat toista. Sanoin etta Robert vois ehka harkita loman ottamista, silla nyt ku on noita lomapaivia mutta se valitti sita etta ku sit ei tuu nii hyvat bonukset marraskuussa. Mutta vitut niista bonuksista jos oma mielenterveys karsii. Ku se masentuu tuolla tallasina viikkoina, ja sit mina arsyynnyn siina samalla ku ei voi mitenkaan konstruktiivisesti hoitaa noita masennus hommia. Mutta kukapa mina oon mitaan sanomaan, ite olin just samanlainen viime vuonna/tammikuussa ku tuntu viela silta etta kaikki vaan haluaa rahaa ja ei oo edes toita ja griinkaardiakaan ei loydy lompsasta. Kaljaa ja nukkumista. Ja masennushan ei tietenkaan oo muutenkaan mikaan konstruktiivisuudestaan tunnettu olotila. Ja onneks se masennus on tyon aiheuttamaa, etta sille voi jossain vaiheessa kuitenki teha jotain. Tai etta se tilanne voi muuttua.




Oho. Kello on jo kymmenen, eli nukkumaanmenoaika :s  Sellasta viela, etta ku oon tallanen Aikuinen(TM) nykyaan, niin oon alkanu entista enemman haaveilemaan talosta. Oon aina halunnu omistaa talon. Kaverit kenella on lapsia on alkanu osteleen niita. Meillahan ei ole eika tule olemaan lapsia, niin ehka silla talolla ei oo niin kiire. Talla lohdutan itteani, kun tajuan etta me ollaan varmasti nelikymppisia jo kun se haave toteutuu. Oon jo valinnu varit, suunnitellu kuistin ja kaikkee tallasta milla ei varmaan tee yhtaan mitaan, koska ajattele jos oonkin taysin tylsa ihminen nelikymppisena ja maku on erilainen? Yhyy. Tosin oon melko kauan tykanny samoista vareista sisustuksessa. Tykkaan edelleenki niista vareista mista tykkasin teinina. Etta ehka jotkut asiat ei muutu koskaan...


Pari hyvaa juttua elamassa kuitenki:

+ kevat, koska nyt voi taas olla shortseissa! Paitsi etta eihan mulla oo aikaa koskaan olla shortseissa. Illallaki on jo vilee. Hoh. Mutta kohta on illallaki lammin!
+ Miesten puvut. Onko mitaan niin upeaa kun miesten puvut? En edes valita kuka siella puvun sisalla on, ku katon vaan niita pukuja. Miks miesten puvuissa on niin hyvia valintoja? Hyvia kankaita ja vareja. Kuvioita! Voi valita laittaako kravaatin vai rusetin. Laitetaanko taskuun nenaliina vai ei? Haluaisin omistaa useita miesten pukuja. Ne ei varmaan tallaseen tissibodyyn sovi, mutta tassa on ollu binder harkinassa jo jonkun aikaa, etta ehka sitte sopiiki! Harmi vaan etta bindereita ei teha lantioille, mutta miesten housuissa ne katoaa aika hyvin yleensa.
+ Meian tyopaikan vegeburgerit. Oon nyt syonny kolme tassa lahiaikoina ja ne on kaikki ollu aivan mahtavia. Oon myos syonny pari salaattia viime aikoina, ja neki on ollu hyvia. Teen kaikki omat lounaat sitapaitsi, ja taytyy sanoa etta presentaatio ollu kohdallaan ;) Ravintola ala onki aikamoista.


Nyt lopetan, koska ulkona hiippailee joku. Ainaki silta kuulostaa, ja Robert nukkuu. Bloo. Ei kylla tee yhtaan mieli menna nukkuun jos tuolla oikeesti hiippailee joku. Oon jo elany sen yhen kerran, en halua kokea sellasta uudestaan. Morrrjens!

2 comments:

  1. Voimia kaikkeen *sydän*. Meki mennään lauantaina kattoo Avengers, saanu kyl hyviä palautteita !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos <3 olihan se aikamoinen! pitaa menna kattoon uudestaan :D

      Delete