Sunday, April 15, 2018

5 vuotta, ja tyypillisen etela-Kalifornialaiset kaverit.

Vapaapaiva! Ja en tiia mita sellasella tekee, vaikka lyhyen tyoajan jalkeen oon jo alkanu valittaa siita etta ku on liikaa toita jne. EI MUUTEN, ja en oo mitenkaan epakiitollinen koska jee, rahaa kerranki, MUTTA ku Robertin tyoajat on ihan erit ku mun, nii ei kereta hengaileen ihan hirveesti, eika oikeen voi koskaan teha mitaan. Ei esim. viitti enaa edes lahtee Beaveriin yhelle ://// Ja se oliki tyyliin ainoo meian sellanen juttu mita "harrastettiin" :P Nii nyt ei oo ees sita. Ja sit meilla on tosi harvoin yhteinen vapaapaiva. Tyyliin maanantai aina valilla. Robert aika harvoin saa sunnuntain vapaaks, ja silla on ollu aika usein nyt lauantaita vapaana, ja lauantai on mun perjantai. Mut kun ei sillakaan sit oikeen tee mitaan, jos toisen taytyy nousta toihin viidelta aamulla. Eilen oli kaks elainkeikkaa toitten jalkeen, ja tulin seittemalta kotiin. Paasin siis toista 5.30. Katottiin Spiderman: Homecoming ja join kaks kaljaa ja sit Robert meni nukkuun ja soin akkia ja menin itekki nukkuun. Herasin yolla ku Robert hiippaili paansa kans mun tyynylle ja mulle jai sellanen pieni littea pala sita tyynya ja selkaa alko sarkea kivasti -__- En sit saannu unta tuntiin, ja lopulta Robertki heras nii sain sanottua sille etta oisko mahollista vaha siirtya etta toisetki paasee tyynylle, nii ei ota selkaan nii pahasti :D


Meilla oli toissapaivana 5-vuotishaapaiva! Olin tietenki toissa. Mutta sain jattaa elainhommat valista ja olin kotona aikasemmin. Pomo anto kivan kortin ja oliki laittanu sinne kakskymppisen ja kaski teha jotain kivaa silla. Juotiin kaljat ja pelattiin Dr. Robotnik's Mean Bean Machinea. Voittaja sai paattaa etta mihin mennaan syomaan, ja ma voitin. Robert tosin vaha ohjas sita paatosta :D Mut ei se mitaan. Mentiin North Park Sushiin syomaan. Ei oltu kayty siella hetkeen. Se kakskymppinen makso kivasti aika reilun osan siita ruoasta. Ei olla oltu syomassa noin myohaan pitkaan aikaan. Myohaan, eli siina kaheksan ja yheksan valilla :P Kotimatkalla poikettiin 7-11 kautta ja ostettiin jatskia ja kello oli sillon jo melkeen kymmenen. Katotiin sit sangyssa Conanin Italia spesiaalia (Jordan Schlansky!!) ja syotiin jatskia ja mentiin nukkuun. Ihan hyva just tolleen <3 Jakso ihan hyvin toihin seuraavana paivana.


Mietin etta pitaisko tanaan oikeen tehakki jotain. Aattelin et jos olis reipas ja kavelis Kensingtoniin asti ja kavis siella Stehly Farms-marketissa missa kaytiin Tytin kans sillon ku se oli taalla ja ostais sielta jotain jannittavia vegetuotteita mita en oo kokeillu viela. Esim. vegetonnikalaa. Ja jos niilla ois vaikka jotain parempaa vegeramenia ku ne mita oon Vonsista ostanu. Ne ei maistu millekkaan koska ne nuudelit on uunissa paistettu, sen sijaan etta oisivat ne keittany rasvassa. Kaiken vegen ei nyt aina tarvi olla nii helvetin terveellista, terveisin: ei terveyssyista vaan muista. Niilla oli kaikkia jannia vegaanijuustojaki siella jotka naytti oikeesti tosi hyvilta ja sit vaikka mita salaatteja, nii niita ois kiva kokeilla. MUTTA itseni tuntien, ryven tassa sohvalla. Rottien hakkiki pitais pesta. Hal-kalan akvaarioon ois veden vaihdon aika, mutta sen ehka teenki huomenna. Se on taas vaha siirtyny. Viimeks kavi aika kopelosti koska vahingossa kaytin lasia jossa oli viela saippuan jamia sen akvaarion tayttamiseen ja Hal voi siita tosi huonosti, mutta vaihoin heti uudestaan sen vedet, ja se lepas yon yli (noi kalat siis tykkaa oikeesti levata, ne menee makaamaan lehen paalle) ja seuraavana paivana voi ihan normaalisti. Vois muuten myos kattoo vihdoinki ton Chicagon, minka pomo lainas mulle ehka joskus helmikuussa....Ulkona ois kylla ihana ilma, et silleen. Mut nyt on kylla myos sunnuntai nii siella on kaikenmaailman lenkkeilijat ja puistoilijat liikkeella. Et en tiia jaksaako sittekkaan menna. Joku paiva kylla vois oikeesti menna, mut ku sunnuntait on aika bloooo. Kaikilla muillaki on vapaapaiva. Mut sehan meinaa sita etta myos kavereilla, ja niita vois ehka koittaa alkaa nakeen sunnuntaisin! Maanantai 30 paiva tiian etta on vapaata, koska pomolla on joku oikeusjuttu, ja oon yrittany saada Robertinki ottaan sen paivan vapaaks, mut on vissiin liian myohasta pyytaa. Bloo. Ehka sillon on hyva paiva lenkkeilla kohti Kensingtonia ja vegetaarisia herkkuja unelmamarketissa. Tai naha kavereita, jos joku on vapaalla. Tai ei teha yhtaan mitaan :D


Eilen piti kahen kaveripariskunnan tulla kaymaan meilla toissa, koska mun pomo tekee niita notariaattihommia myos, ja hoitaa ne tuolta ravintolasta ja ku tarvitaan ne lausunnot kavereilta. Ei oo silleen mitaan deadlinea, mutta asianajaja, eli Cliffy nain kavereiden kesken, sano etta kannattaa hoitaa noi mahollisimman nopeeta pois alta. Ja tottahan se on; ton biometricshommanki sain nain pian, nii mitas jos sit se haastattelu aika tulee vaikka heti biometrcisia seuraavana viikkona? Kuinkas sit suu pannaan jos ei oo hommat valmiina? Toki voi menna pidempaanki, voi menna monta kuukautta. Mut ois kiva olla valmistautunu, ettei tarvi muuta ku ottaa kansio mukaan ja menoks. No jokatapauksessa, yhen piti tulla aamulla. Ei tullukkaan. Oli kylla varottanu etta aamupaivalla viettaa yhen kaverin synttareita, mut kaskin sen ilmottaa ajoissa onko tulossa vai ei, etta voin sanoa pomolle. No ei tullu mitaan ilmotusta. Tuli pahottelut vaan ja etta no jos keskiviikkona sitte. Kyseltiin deadlinen peraan. Oon varmaan sata kertaa jo sanonu ja laittanu eri facebook paivityksia asiaan liittyen + yksitellen lahettany sahkopostia kaikille kavereille ketka on luvannu tan teha etta mahollisimman pian, mihin aikaan kannattaa tulla ja mita pitaa teha, ja silti kaikki menee pain vittua :DDDDDDd No sit taa toinen pari, ne oli jo buukannu itelleen sellasen kello viis ajan tulla sinne hoitaan sen homman. Sit se samana paivana ilmottiki etta tulevat 3.30 ja sanoin etta se ei todennakosesti kay, koska niinku oon jo viiskytseittemanmiljoonaa kertaa sanonu, niin siina sulkemisaikaan kannattaa tulla. No sit se oli vaan et no voitasko tulla pyorahtaan ja jos ei oo kiiretta nii hoidetaan se sit siina samalla, ja se oli pomolle ihan ok, nii sanoin et joo, tulkaa vaan. Ja siina 3.30 laitoin viestia etta nyt on oikeesti tosi hyva hetki, tervetuloa! Tuli viesti etta "lahettiin kotoa liian myohaan, ja ei otettu niita papereita mukaan." Niilla oli siis omia suunnitelmia, oli joku keikka mut ku niitten oli pakko paasta baariin ennen sita. Kavivat syomassa kans ja se on ihan ymmarrettavaa mutta onpa kiva tolleen... Sanoin Robertille asiasta ja se oli silleen et no sanot vaan et forget it then, mut eihan sekaan kay, ku sit ei oo niita lausuntoja kavereilta :D Nayttaapa tosi uskottavalta ku ei oo ketaan kuka todistaa etta ollaan pari. En oo muuten mielestani sellanen kiree suomalainen aikataulukiihkoilija, mutta kyseessa on aika tarkeet paperit ja ei pelkastaan mun aika, vaan jonku toisen ihmisen aikaa jota haaskataan silla etta pitaa edestakas koittaa ohjailla ihmisia tolleen. Naa hommat hoidetaan sitapaitsi meian TYOAJALLA, nii se ei todellakaan kay etta mennaan ja tullaan ihan miten huvittaa ja miten heille vaan sopii. Se pitaa sopia KAIKILLE. Arsyttaa koko juttu. Hankin jostain uudet kaverit tata varten :P (no en nyt kuitenkaan. Kylla tamaki hoituu ja varmasti on ainaki yks tai kaks tyyppia ketka osaa tanki hoitaa sivistyneesti :P)



Joo'o. Onpa hyva etten oo kenenkaan pomo. En kestais sellasta etta pitaa koittaa maarailla ja ohjailla montaa ihmista samaan aikaan. Tastaki tulee harmaat hiukset. Saatiin nii nopeeta kaikki muut paperit Robertin kans hoidettua, ja oon yrittany vaha niinku stay on top of this kerranki elamassani, mut nyt menee muitten takia hommat ihan pain persetta.


Jospa nyt menisin tasta tupakoimaan ja sen jalkeen pesisin sen rottahakin nii ehka sit keksin itelleni jotain vapaapaiva aktiviteettia. Vois menna kaljalle. Oon juonnu vahan kaljaa viime aikoina. Se johtuu siita etten yksinkertaisesti jaksa :D Ja kaks viimesinta kertaa kun oon riipassu kannit, niin oon myos laatannu, ja en jaksa sellasta. Oon liian vanha ja raihnainen :P Sitapaitsi Beaverissa oli kuulemma joku hyva strawberry milkshake IPA, ja pitahaan sita maistaa. Ois viela kolme dollaria lahjakortillaki. Imagine that.

No comments:

Post a Comment