Wednesday, April 11, 2018

What a time to be alive!

Voitteko kuvitella; ruoho ihan silleen huvikseen on laillista ja sita voi tilata kotiovelle? Nain teki Robert just asken, kuka on toki sen tarpeessa nyt ku silla on huomenna tyopaiva numero 10 menossa :s Ma en harrasta pajautteluja (toki aikoinaan seki oli ihan kivaa, ja on osallistuttu moneen otteeseen ja jos mamma lukee tata nii tiiat kylla jo tasta, ettei tarvi esittaa kauhistunutta :P) nii meinaa unohtua se etta se on tosiaanki laillista nykyaan. Siis ei pelkastaan jos on ruohokortti laakarilta, vaan ihan vaan jos huvittaa joku ilta. JA KOTIIN VIELA KAIKENLISAKS. Oli tosi mukava mimmi kuka kuljetti. Ilmeisesti niitaki joutuu tipittaan. Ja sielta ei voi tilata grammaa vahemman, etta tuo riittaa ens vuoteenki asti koska edes Robert ei polttele kovin usein :P Se tilas viela sita sellasta kivaa ruohoa, mista ei tuu vasyneeks, mutta en ite kylla viitti yhtaan ku pitaa toihin huomenna ja oon ottanu kaljaa jne. On sentaan joitain asioita tassa maailmassa mitka saa mutki tuntemaan oloni vastuulliseks :P Sitapaitsi on toitten jalkeen viela elainkeikkoja tehtavana. Mutta huomaa etta oma asenne on Kalifornialaistunu sen verran, etta tallanen ei oo mitenkaan hetkauttavaa ja siita voi kirjotella blogissa. Toista se on muualla.


Niin! Mehan saatiin viime viikolla ne kuitit, eli se hakemus oltiin otettu vastaan. No arvatkaa mita? Heti seuraavana paivana tuli kutsu biometricsiin! Eli sormenjalkienottoon ja kuviin. Ihan sairasta miten nopeeta se meni! Ja seki tuli jo heti talle kuulle. 18 paiva pitaa menna sinne ottaan sormenjaljet ja sit ne lahetetaan FBI:lle vissiin :D Ja ne kattoo et onks mitaan kriminaalia meneillaan. No ei pitais olla, et sen pitais olla aika varma nakki. Mut koska tossa meni nii alyttoman nopeeta, nii pelkaan et sit ei mee kauaa kunnes on se haastattelu ja on viela jonku verran tekemista ennen sita :s Pitais saada niita lausuntoja kavereilta ja printata kuvia ja sit mun nimi pitais siirtaa muutamalle tilille jne. Mun pomo, kuka on sellasta psychic tyyppia sanoo koko ajan etta "I see this going really fast for you guys" ja vaha kylla ahistaa koska tahan mennessa on menny kaikki tosi nopeeta. Mika on tietty hyva, mut ku ollaan vaha lusmuja nii se toki hairitsee. Ois tietenki siistia jos menis nopeeta nii saisin sit sen kortin viela tana vuonna ja sit paastais Robertin kans reissaan vaha! Muutamia USA:n kohteita mielessa on Kolorado, Havaiji ja tietenki Las Vegas. Ja Disneyland, koska ei olla oltu siella hetkeen. Ja sit tietty jos se kortti tulee nii paastaan moikkaan mun perhetta Suomessa, mut siina on vissiin joku raja et ei voi menna kahteen vuoteen ja se ei nyt ehka oo nii hirvee juttu ku ei oo pystytty kaymaan pariin vuoteen muutenkaan. Toki se alkaa pikkuhiljaa kaymaan ikavaks... Siita on jo viis vuotta sitte ku oon viimeks nahny perhetta :s Muutenki ku siis skypessa. Onneks se sentaan on olemassa. Ja onneks edes Tytti ja Linda on kaynny taalla siina ajassa <3


Perjantaina on meian 5 vuotishaapaiva. Jatan sillon kaks pet sitting keikkaa valiin, etta paasen kotiin vaha aikasemmin hengaileen Robertin kans. Yritan tassa myos sopia yhen kaverin kans hengailua koska ei olla hengattu pariin kuukauteen, mut meilla molemmilla on nii paljo toita etta se on aika vaikeeta. Et RIP kaverihengailut. Varsinki ku Robertin tyoajat on taysin erit ku mun. Mutta noi elainhommat ainaki on valiaikasia koska pomo on myymassa sita bisnesta tana vuonna. Ens viikolla se menee myyntiin ja sen myyjalla on puol vuotta aikaa, etta pitais kait vaan ottaa ylimaarasia toita niin kauan ku niita vaan on tarjolla. Sita rahaahan aina tarvitaan kuitenki. On kiva et vois oikeesti ostaa itelleen jotain, mut mun koyhat aivot ei viela tajuu sita. Robertin aivot on tosin tajunnu tan asian, koska gramma ruohoa + yks syotava oli jotain kuuskymppia....Pitais varmaan itekki hemmotella jotenki :P Rottien pitaa paasta elainlaakariin tassa kohta ja on kiva et on ainaki varaa siihen! Riktigt nice.


Mitapa muuta tassa enaa jauhoomaan. Tuli lisaa noita vitun pyoria North Parkiin. Idea on edelleenki hyva, mutta voi vittu ku niita on sit joka saatanan pihassa/kadulla nii ettei paase ohittaan. Sehan se, ku kukaan ei valita. Mutta se olkoon aihe taas toiselle paivalle. Nyt juon kaljan ja sit teen vege carnitas tacoja, kuten tein eilen. Ei ollu kauheen mahtavaa, mut ihan syotavaa kuitenki. En ehka osaa maustaa tota "pulled porkia" tai sit en vaan tajuu sita ku se ei ollu koskaan sellanen asia mita soin ku soin lihaa, koska sehan on vasta rantautunu Suomeen hiljattain.

2 comments:

  1. Toi weed-homma on kyl niin jännä, taitaa olla aika mones osavaltios jo laillista? Et kunhan on vaan 21. Ei kyl Suomeen tuu ikinä, ei haittaa mut ei olis mitään sitä vastaankaan.

    Kiva et teil menee hyvin ja toiv saat sen kortin pian :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joissain on se et lääkärin luvalla saa hakee, mut nyt on muutamassa osavaltiossa nii et voi hakee ihan muuten vaan, Koloradossa ainaki ja oisko Oregonissa Tai Washingtonissa. Joo, aika samat säännöt ku alkoholin kans, et pitää olla 21 ja ei saa mennä ratin taakse.

      Kiitos, kerranki näin 😀 nyt ku vaan robertin työajat muuttuis taas järkeviks nii kerkeis hengaillakki joskus!

      Delete