Thursday, October 19, 2017

Verkakte.

Tiiatteko mika on perseesta? Yska. Se on perseesta. Vaikka oikeesti se on kylla ihan sielta keuhkoista, mutta silti. Valilla kylla yskittaa silleen, et perastaki meinaa raikaa. Kato ku naa lihakset tekee niita juttujaan. SIIS nyt on viikko 3 menossa. Tai, sunnuntaina tulee niinku sit tayteen se 3 viikkoa. Viikko yks oli tietenki pahin. Sillon mua ei edes huvittanu lahtee Robertille seuraks kioskireissulle, ja se nyt on kuitenki tossa lahella. En edes roskia jaksanu vieda. Tuli syotya vaha huonosti jne. Viikko kaks, eli viime viikko, oli sellanen half and half, etta ensin ei oikeen jaksanu, mut sit olo koheni nii etta viitti jopa kayda kaljalla pari kertaa. Tyotkaan ei enaa tuntunu raskailta (vaikka eihan ne nyt ees oo mitkaan raskaat hommat. Istuu siella tiskin takana ja toivoo etta joku tulee heittaan rahaa muhun pain.) Yskitti viela, mut se ei ollu enaa sellasta viiden minuutin valein rykimista, etta saatto menna tuntiki ennen ku tuli yskakohtaus. Nyt talla viikolla on olo ollu viela parempi, etta aani on ollu ihan normaali. Kurkku ei oo jatkuvasti kipee, mut kylla se valilla meinaa olla, ku yskittaa viela jonku verran. Voi olla yskimatta. Ei tartte ottaa yskanlaaketta illalla ihan vaan et sais nukuttua. Oli nii hyva olo et viitti kayda oikeen riipasemassa kannit tiistaina. Mut kylla viela yskittaa. Ja vituttaa se, etta viela yskittaa. Etta ku jos on muuten ihan ok olo, nii miks viela pitaa yskia? Eilen meinas vaha olla kurkkuki kipee sen takia, ja sit aani siina illan paatteks meni vaha paskaks. Mut en heranny yskimaan keskella yota nii se on hyva juttu. Mut kaitpa tama nyt hitaasti viikko kerrallaan vaha menee ohi. Oltiin kioskilla eilen ja tuli vaha sellanen yskakohtaus, ja yks myyjista tuli oikeen jostain hyllyn takaa kysyyn et onks kaikki hyvin -___-  Niinku, mita han voi muka teha helpottaakseen mun oloa? :D Mulla tuli toissaki joku pariskunta yks paiva, sillon ku taa oli pahimmillaan, kyseleen etta onko kaikki ok, voisko he tuoda mulle vaikka vetta. MULLA ON NAKYVA VESIPUMPPU SIINA TISKIN VIERESSA. Ja oli myos vesipullo kadessa. Ei tarvi. Mutta kiitos kuitenki. Ei pitais olla nii vittuuntunu ku ihmiset haluu auttaa, onhan naa amerikkalaiset siita ihania :D Mut silti, niinku mita joku voi tehda estaakseen toisen ihmisen yskakohtauksen? Yska lahtee yskimalla. NII ja korvissa on viela vaha sellanen erikoinen olo, mutta ei taa nyt mikaan korvatulehus kuitenkaan oo ku ne ei oo kipeet eika kutise. Ne nyt vaan on sillee typerasti. Mut kaitpa seki menee sit ohi.


Tuntuu etta tassa kuussa on vaikka mita eventtia minne pitais kereta/jaksaa. Oli veljen synttarit 16 paiva, ja tarkotus oli sen kans teha jotain. Se sano etta joutuu siirtaan. Kysyin etta no mikas sun schedule on talla viikolla, nii ei tullu vastausta. Etta varmaan aika kiireinen sitte :P En oo koko aijaa nahny pitkaan aikaan. Aina ku se haluu lahtee lounaalle nii mulla ei oo rahaa, ja sit ku ma ehdotan etta nahtais nii silla on liikaa koulujuttuja. Vituttaa kylla, ettei sita saa sielta saatanan El Cajonista melkeen ikina raahattua mihinkaan, aina pitais menna sen luo kylaan. Ei siina, silla on kokonainen omakotitalo omaan kayttoonsa ja ihan vitunmoinen takapiha, ja ehkei se haluu koiraa jattaa yksin kotiin, nii siina mielessa ihan ymmarrettavaa. Mut silti. No, mut se siita. Tanaan ois yhen kaverin synttarit. Siella ois karaoket sun muut. Ois kylla ihan kiva menna, mutta sinne pitais menna aikasin, ettei tartte portsarin kans vaantaa ku on edelleenki naa eraantyneet paperit ja sit ei muutenkaan oo oikeen varaa. Tai Robertilla olis kylla, mutta jaa'a. Enpa nyt tiia kuule. Mennaan ehka triviaan. Tai Robertia tais kiinnostaa se vaha enemman. Se ois hitusen lahempana.

Sit ens viikonloppuna ois lauantaina yhen mun ruotsalaisen kaverin synttarit/halloweenkemut, nii ollaan menossa sinne! Jannaa. Pitaa nyt jo varmaan alkaa vaha harjotteleen ruotsinkielta ku meinaa olla vaha ruosteessa ja sit kannissa se menee nii rumaks se taito :P Ei muuten kylla tarvi ees olla kannissa, ihan kahen kaljan jalkeen meinaa ruotsi olla nykyaan vaikeeta. Sanat vaan unohtuu. Etta nyt ois hyva harjotella. Mut kivaa! En oo sen luona kaynny kertaakaan, ja on pitany silta lainata ruotsinkielisia kirjoja, varsinki niita sellasia dekkareita, ku nyt tana vuonna sain luettua kaks sellasta ja tykkasin. Sit seuraavana paivana on toisen kaverin synttarit, ja me mennaan keilaamaan. Ma oon ihan vitun surkee keilaamaan, nii en ehka sit keilaa ollenkaan, varsinkaan ku sinne tulee aikalailla porukkaa, nii en viitti nayttaa "taitojani." Joku pian pahottaa mielensa ku oon nii huono. Eipa siella nyt oo mulle nain muuten hirveesti tekemista, ku en voi sita kaljaa juoda siella. Mutta juustoranskalaiset vois vetaa, ja kait sita muutaman pelin voi pelata peli huoneessa. Oli siella bilistaki ennen, mut nyt ei kait oo. Kaytiin uutena vuotena siella Robertin kans, ja pelattiin kaikkia peleja. Mut ihan kiva paasta vaha ulos North Parkista. Terve, El Cajon. Maailman masentavin paikka, tuo El Cajon. Oikeesti. Ihan sama onko ihana kesapaiva vai mita, nii siella on aina jotenki masentavan nakosta. Oon samaa mielta myos Malmon kaupungista. En oo ikina tykanny Malmosta. Masentaa koko paikka. El Cajon on San Diegon laanin Malmo.

SITTE jos ei siina nyt ollu sita aksonia tarpeeks, nii tiistaihan on todellaki Halloween. Tuskinpa tulee tehtya mitaan. Ehka siella on trivia menossa, niinku tiistaisin, nii ehka sinne viittii hakeutua. Mutta uskon etta se on peruttu silta paivalta, ku ne kenella on lapsia ehka vie ne karkki-tai-keppostelemaan. Pitais lainata joku lapsi joku vuosi etta paasee ite kokeilemaan tuota. Oishan tuossa tuo kymmenvuotias siskonpoika ja sit se viisvuotias siskontytto. Niita varmaan vois lainata joskus tahan tarkotukseen :D Ei olla Robertin kans pariin vuoteen oikeen tehty mitaan Halloweenina. Monesti ku se on keskella viikkoa, viettaa tyypit Halloweenia viikonloppuna. Eli nyt koska se on alkuviikosta, on ens viikonloppu monille Halloween viikonloppu. Koska meita ei Robertin kans kiinnosta mika paiva se on ja ei harrasteta viikonloppuja, nii me yleensa vietetaan sina paivana mita kalenteri sanoo. Jos vietetaan. Kaikki yleensa menee johonki baariin sina viikonloppuna, nii ollaan jatetty valista koska ei kiinnosta lahtee viikonloppuna mihinkaan. Ja nyt en muutenkaan voi lahtee ihan mihin vaan, nii se jaa sit siina. Ollaan ostettu karkkia kotiin silta varalta et jos joku koputtelee oveen, mutta ei niita lapsia edes tuu. Nii oon sit ollu typeran nakosena taalla hirveet Halloween meikit naamassa ja syonny karkkia Robertin kans. Saa naha. Yks kaveri sano etta no tehan voitte tulla meille ja katella youtubea meian kans. En ymmarra tata et ku menee jonku luo ja siella pitaa KATTOA jotain. Nii, eiko voi vaan jutella kavereitten kans? Ku musta ei oo hirveen kivaa yrittaa teha molempia. Aina ku mennaan kaymaan tan pariskunnan luona, nii siella pitaa kattoo jotain. Ne aina kysyy etta no mita haluaisitte kattoa? No ei mitaan kuule, etta ku te kuitenki tarjootte sita bissee, nii voisko vaan juoda ja keskustella? Ku se juttu luistaa kuitenki ihan hyvin ku on tarjoilut kohdallaan.

Ku puhuin siita etta on kauheesti eventteja ja tasta pariskunnasta, nii oltiin viime perjantaina (hohohoho, perjantai 13. Ei ollu kauheen pelottava paiva) niitten luona, ku oli yhen yhteisen kaverin yllarisynttarit. Oltiin Robertin kans yhet ensimmaisista vieraista. Se mies oli tietenki heti etta "mita katottais?" Oltiin vaan et jaa'a. Se laitto sellasen jonku uuden netflix sarjan pyoriin ku Mindhunters, missa oli Jonathan Groff! Katottiin sit sita. Se oli kylla oikeestaan aika mielenkiintonen, etta en pistais pahaks jos jatkettais sen kattomista. Melko graafinen sarja, mutta ihan hyva. Ja myos Jonathan Groff. Se on naita Broadway miehia :D Nii, ja se tv oli sit paalla koko illan. Siella yritettiin kannustaa porukkaa juomaan lisaa, isanta teki pina coladoja ja tarjoili shotteja kaikille, MUTTA SE HELVETIN TV OLI PAALLA KOKO AJAN. Jos ma alan kaljoissa kattoon tv:ta, nii ma nukahan siihen paikkaan. Me sit yritettiin vaan minglailla. Sit silla synttarisankarilla oli seuraavana paivana Dave & Busterissa jotku synttarijipot. Mentiin sinne, mut en tiia miks, ku oltiin nahty se edellisena iltana ja ei ollu yhtaan rahaa nii ei voinnu pelata. Sinne pitaa olla 18 etta paasee sisaan, ja kylla sinne lapset voi menna vanhempien kans. Vituttaa ku pitaa henkkarit nayttaa ku on kolmekymppinen. No, siina kysyttiin sitten etta "onko nama eraantynet?" No herrahan nakee itsekkin siita, kuuluu varmaan tyontoimekuvaan tunnistaa erapaivamaara? "Oliko aikomusta juoda alkoholia tanaan?" No mitas luulet, ku just kerroin etta kylla, ne ovat eraantyneet? "No me emme valitettavasti voi tarjoilla sinulle taalla"  Joo, minahan olen tunnetusti niin tyhma etta yritan tilata baarista juomaa kun on just sanottu ettei voida tarjoilla. Ei ois ollu varaakaan. Siella oli paljo Robertin tyokavereita. Me jotain siella kaveltiin ympari ja kateltiin kaikkia peleja mita oltais haluttu pelata. Oltiin siella puolituntia ja lahettiin menemaan. Ei kumpikaan tajuttu miks piti menna :D Ostettiin vahilla rahoilla halpakaljat kotiin ja mentiin aikasin nukkumaan.


Sellasta. Nyt meinasin kattoo tata nelosen Stand Upia. Siis, musta on ihan kiva kattoo stand uppia, ja ma en oo oikeen ennen kattonu mitaan suomalaisia tallasia, nii taa on mulle siita kiva. Ja musta on kiva et valilla pystyy kattoo muutaki suomalaista ohjelmaa ku vaan jonku laittomasti nettiin ladatut Salkkarit. MUTTA ma en kesta sita ku melkeenpa joka jaksossa on aina yks koomikko (mies, tietenki) kenen lappa on sellasta TIIAATTEKO MISTA TIETAA ETTA MIES ON NAIMISISSA???? NO KU SEN SIELU ON KARANNUT ;LKNAEGDAKGDS;H Tiiatteko tallasta mita vaimo tuskin hirveesti arvostaa. Siis jos se avioliitto on nii vitun kamalaa, nii oliko pakko menna naimisiin? Katsokaas kun nykyaikana on mahdollista erota ja lahtea hirveasta avioliitosta. Tuskinpa kukaan on naita herroja aseella kaynny pakottamassa siella alttarilla, etta nyt kuule jos et sano tahdon nii kay kopelosti. MIEHET; ALKAA MENKOO NAIMISIIN JOS SE ON NIIN KAMALAA. Ei oo pakko. Jos se nainen alkaa vineen jotain et ku han tahtoo, nii ehkei se sit oo se oikee. Kato ku kylla tollasista asioista pitaa olla samaa mielta, se on vaha niinku sellanen dealbreaker. Kyllastyttaa tollaset avioliittolapat oikeesti. Nii vanha juttu, ja luulis muutenki et ku naa aijat kattoo naita omia performanssejaan et siella ois joku silleen et "ai kato, toiki veti tollasta juttua. Ma en ookkaan nii orginaali ku luulin. Pitaapa vaihtaa matskuu." Luulis, etta se ois niinku in their best interest vaha kattoo et kuka heittaa minkalaista lappaa, et voi paraantaa omaa settiaan. Mutta mitapa mina tiedan, mina olen tyytyvainen vaimo. Olen se vihollinen tassa :P

Joo'o. Tallasta tanaan. Nyt menen tasta yskimaan ja vihoittelemaan tv-sarjalle, jota kukaan ei pakota minua katsomaan. Mutta katsonpa silti :D Onhan siella ihan asiallaistaki juttua nain suurimmaks osaks. Etta se on aina vaan se yks aija per keikka kuka siella valittaa etta kun hanen vaimonsa nyt sita ja tata. Ja sit avioituneet miehet valittaa ku ne ei saa pimppia. MISTAKOHAN JOHTUU. Nii'i.



5 comments:

  1. siel stand upissa oli just joku hauska somppupoika, joku fatih, fathi, fadthi tms. ehkä kakkos tai kolmosjakso ? harvoin näkee nääs. ja jape grönroos oli hauska. siet siel oli joku nainen joka oli aika iso ja se heitti kaikkee läskiläppää mut oli sekin ihan heh-heh sit.

    toiv yskä pikkuhiljaa paranee, kuukaus on pitkä aika yskii :( ja ja mitähän mulla vielä oli tekstiin liittyen, en muista enää...

    eiku niin. meilläki on tulossa halloween juhlat, veljeni syntskät pidetään siinä ja ostin mulle ja latexille teletappi puvut :D ihan sikahienot :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo! se oli just hyva, silla oli kaikkee hauskaa juttua ja se iso nainen, Anitta sen nimi mun mielesta oli, oli just hyva kans.

      joo, toivon todellaki. onneks ei enaa satu kato vatsalihaksiin ja nyt sita rakaa tulee ulos ku yskii, tai yrittaa tulla. ennen ei edes sitakaan.

      toivottavasti tulee kuvia naista puvuista koska toi kuulostaa just hyvalta :D me aina mietitaan et pitais pukeutuu ja on kaikkia ideoita mut niita ei sit tuu toteutettua ikina.

      Delete
    2. mun piti tahan nyt tulla korjaamaan virheeni, koska ma olin ihan ykkoskaudessa ja sa olit kakkoskaudessa ja ma just nyt katoin ton jakson mista puhuit :D just oli se mimmi, Pia Rekola, kuka heitti sita laskilappaa ja nyt tulee se Fatih tms!

      Delete
    3. niin, olisin voinuki sanoa että kakkoskaudella ! kuvia tulee puvuista kyllä ! alkuperänen suunnitelma oli sexy nurse/kirurgi ja niin et late on se hoitsu :D mut ei niitä pukuja sit ollukaan xl-kokona ni löyty noi teletubbies. halloweeniä odotellessa !

      Delete
    4. ai etta, toi ois ollu just paras :DDD me just eilen puhuttiin kans tasta pukeutumisesta, nii nyt sit ehka laitetaanki jotain halloween hommaa paalle. ollaan ehka sellasia ovelta-ovelle mormoneja ku se on aika helppo :D

      Delete