Saturday, October 28, 2017

Nyt ei ole Halloween.

Oujee, Halloween bileet tanaan! En yleensa kylla vieta etuajassa, koska vituttaa ku ihmiset viettaa paivia, jotka on TIETTYNA PAIVAMAARANA sillon ku niita huvittaa. Mutta on kait se ihan ymmarrettavaa, jos Halloweeni on tiistaina tana vuonna, ja kaikki on vaha sellasia vanhuksia ettei viitti keskella viikkoo, edes talleen yhen kerran vuodessa, pippaloida. Nii. Mut nyt kerranki tuli kutsu johonki Halloween-teemaiseen, mika ei oo ahdas baari jossa soittaa joku paska Joy Division coverbandi, nii mika ettei! On pitany muutenki menna kaymaan tan tyypin luona, koska silla on kaikkia ruotsinkielisia dekkareita mita haluan lainata. Ja on kiva tavata uusia tyyppeja, koska me ei tunneta ketaan sen kavereita :D Mulla ois jopa costume talle vuodelle, olin aatellu olla hammaskeiju! Satun omistamaan sellasen ison, vaaleenpunasen tyllihameen ja sille ei ikina loydy kayttoa, niinpa mietein etta kaitpa silla jotain voi ainaki Halloweenina teha. Muutama ehdotti hammaskeijua, ja muistin etta mahan itseasiassa omistan muutaman ihan oikean ihmishampaan kokoelmassani, ja niille loyty sellanen vaaleenpunanen pussukka mika on samaa savya ku se hame :D Ja sit on se yks hammaskaulakoru. Pitais vaan hankkia siivet, tiara ja sellanen taikasauva. Ne piti kayda hakeen ku Robert tulee toista. Nyt tosin en enaa tiia pukeudunko niihin bileisiin, koska sinne on 2 mailia kavelten, kestaa 40 minuuttia eli ei viitti ihan hirveen myohaan taalta lahtee, ja se ostarille meneminen vie tietenki jonku verran sita aikaa. JA en ehka jaksais kavella pidempia matkoja jossain megatyllihameessa. Vituttaa ku ei oo oikeen vaihtoehtoja. Ei mee busseja sinne, Robertilla ei oo pyoraa nii ei voida pyorailla (mika menis puolet nopeempaa), ei voida kayttaa mitaan Uberia tai Lyftia ku puhelimen netti toimii vaan jos on wifi, ja sit pitais jommallakummalla olla katetta kortilla (ja tana viikonloppuna se ois muutenki kallista kyytia) ja mietittiin et no, jos nyt vaan ajettais sinne ihan ite ja oltais siella ihan natisti, nii seki meni pieleen ku Robert muisti etta kotiintullessa on ihan turha koittaa parkkeerata mihinkaan tahan lahelle ku kaikki paikat on kuitenki viety. Tahan parkkeeraa monet North Parkin ulkopuoleiset ketka lahtee tohon Bulevardille juomaan :P Tiian, ettei toi oo oikeesti mitenkaan hirveen pitka matka, ja tallasia tuli kaveltya aina Suomessa ja Ruotsissa asuessa, ku ei ollu muitakaan vaihtoehtoja jos ei pyoralla menny. Mut kun se nyt on vaan eri asia taalla :D Oonpa hirvee ihminen, ku taa meni kivasta jee-halloween-bileet-kerranki-tekstista tallaseen ruikuttamiseen siita etta yhyy, mun toimivat jalat ei nyt vaan kesta kahen mailin haikkia ilmasen viinan luo. Jenny pahkinankuoressa.


Huomenna ois sit lisaa aksonia, suoraan toista. Pitaa lahtee kaverin keilailusynttareille. Robert sano etta mun pitaa maksaa. Se on ihan ok, muta minahan en kylla ala keilaamaan jos sinne tulee oikeesti se joku 16 tyyppia ketka on vastannu tulevansa paikalle :D Nailla keilaus"taidoilla" ei kauheesti kannata lahtee lesoilemaan. (Kukaan ei enaa sano "lesoilla", eihan? Ulkomailla ku asuu muuttuu hirveeks kielifossiiliks.) Herran keilailut voin maksaa jos hanesta silta tuntuu, mutta ma aattelin istua penkilla ja kattoo kun muut keilaa. Ehka livahtaa naapuriin pelaamaan muutaman pelin :D Ja voittaa jotain kraasapalkintoja. Sielta saa ihan hyvat juustoranskalaiset, mutta mun luottamus nachojuustoon on vahan hajalla sen jalkeen kun aikasemmin tana vuonna jostainpain tata maata tuli tieto siita etta jossain bensaasemalla oli nachojuustosta loytyny botulismia. Niin etta hyvasti, nestemainen juusto. Mutta kiva naha kavereita ja sellasta. Kiva menna suoraan hommista johonki tollaseen. Ja paikkaan missa harvemmin kay!



Tiistaina on sitte se real deal. Veikkaanpa etta siella ois tiistai triviaa tiedossa. Sinnehan vois menna ehka. Ja toivottavasti tarpeeks ajoissa, ettei siella oo mitaan ovimiesta. Sinne vois laittaa kostyymin paalle ku on SE paiva. Robertki meinas etta jos se keksis jonku nopeen puvun. Vi far se. Muuten ois ihan jees kylla jakaa karkkia kotona, mut ku ei meian ovelle tuu koskaan ketaan. Tuli ne kaks ensimmaista vuotta ku asuttiin tassa, ja ensin ei oltu varauduttu siihen yhtaan, mut seuraavana vuonna taas oltiin ja se oli mukavaa. Sit sen jalkeen meilla on yleensa ollu karkkia, jos ollaan oltu kotona, mut ketaan ei vaan oo tullu kaymaan. Tana vuonna ei olla edes viittitty vaivautua. Nii ja jos nyt ei edes olla kotona. Ehka. Robertillaki ois seuraava paiva vapaa nii vois ihan hyvin pitaa vaha hauskaa. Mutta niin, asiaahan voi miettia. Haluaisin nyt edes yhen kerran pukeutua joksku ja ku tuo hammaskeiju idea nyt oli tosi helppo ja hauska. Bloooo. Pitaa menna vaha siivoileen ettei Robert masennu ihan taysin ku se tulee kotiin. Sita masentaa joskus tallaset menot, tai se jos niita on liikaa sen toitten jalkeen ja pitaa hypata monta paivaa perakkain jossain. Tanaan naa tsembalot ja sit huomenna ne gaylailut (Jenny, 12 vee, kavi taalla.) Mutta onneks tallasia viikonloppuja on harvoin, jos koskaan. Mehan ei hirveesti viikonloppuja harrasteta. Ai nii, siita tuliki mieleen etta eilen tuli kutsu yhen toisen kaverin synttareille/halloweenkemuihin, ja neki on tana iltana. Paitsi etta ne alkaa kymmenelta illalla. Ai vittu ku tuli vanha olo, ku kirjotin sinne etta "meilla on aikasemmin yhet toiset bileet ja kymmenelta pitais varmaanki jo olla nukkumassa ku molemmilla on huomenna toita." Muut siella oli et "NAHAAN SIT KAHEN JALKEEN" ku ne oli menossa jonku klubin bileisiin ja sit sielta yolla viela tonne. No....ehka ma nyt ymmarran niita kenesta valitin tassa tekstin alussa. Mahan olen ilmeisesti yksi niista ihmisista. Huoh.

2 comments:

  1. Mä kyllä käytän sanaa LESOILLA enkä ees läpällä :D Myös gaylailut voi hyvin tulla myös mun suusta :D Eli ollaan ihan samalla tasolla, reilu kolmekymppiset lapset !

    ollaan mietitty usan matkaa ens vuodelle, sanoin jo latelle et haluun sit san diegoon ja harmi kun me ei kumpikaan juoda kaljaa mut voitais tulla silti kylään teille :D los angeles, san diego, las vegas, jotain tollasta oon aatellu. katotaan nyt miten saadaan säästetty rahaa ja onko meillä ees lomat samaan aikaan, mullahan on aina kesällä se 5 viikkoo mut tosta miehestä ei aina tiedä miten se lomia saa pitää.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tama on lohduttavaa tietoa :D ei aina tarvikkaan olla nii aikuinen :D

      tulkaa vaan! voi sita teha muutaki ku kaljotella, vaikka syoda ruokaa :D tai sit menna vaan istumaan jonnekki ja jorisemaan, ku monet kahvilatki tarjoo kaljaa, nii siina on meille kaljasuille ja sit muut voi ottaa jotain muuta :D taalla on ovi avoin, etta tanne vaan :D

      Delete