Monday, October 30, 2017

Nyt ei ole Halloween - osa 2.

Lauantaina oli sit ne bailandomeiningit. Kyllahan siina sitten kavi niin etta kaveltiin sinne. Meni se joku 40 minuuttia. Mina tietenki valitin vahintaan puolet matkasta :D Ku tuntu ettei se tie missa piti kaantyy tullu vastaan koskaan! Meni monta kaantotieta ennen ku tultiin oikeeseen paikkaan. Ei otettu mitaan omia kaljoja mukaan ku aateltiin etta no kaipta siina matkanvarrella on joku sellanen neighborhood liquor store ku se on tuolla aika kaukana, ja olihan siina. Seki vaan sattu oleen yllattavan kaukana niitten luota, nii ei ollu mitaan jarkee lahtee harppoon sinne asti. Mut kavi niinki mukavasti, etta koko jaakaapin oluttarjonta oli tarkotettu kaikille. Ettei tarvinu miettia noita juomisia sit loppujenlopuks. Ja vaikka tupakatki loppu kesken, nii siella oli muutama ketka tarjos niitakin. Tavattiin uusia kivoja tyyppeja, ja ma paasin puhumaan ruotsia pitkasta aikaa. Sainpa muuten lainattua pari ruotsalaista dekkariaki! Aloin heti lukemaan yhta niista eilen. Ei oo viela kylla kauheen jannittava. Mut eikohan taa tasta lahe kayntiin. Niilla oli kiva talo, ja kivoja kavereita. Mehan ei siis tunnettu sielta muuta ku kekkereiden jarjestajat. Tuli sinne sit myohemmin kylla yks tuttuki. Kavelymatka kotiin meni paljo nopeempaa, ja saatiin viela kaverilta kaljat kouraan kotimatkaa varten :D Se niitten alue on sen verran hiljasta etta siella viittii kavella ihan julkisesti kaljan kans. Yks popo kylla ajo ohi kerran, ja pistin sit heti oluen maahan :D Ei ois kylla enaa mahtunu ja ma en oo sellanen ulkona kusija, nii en viittiny juoda loppuun ku sit ois tullu pissahata. Se tuli vasta lahempana kotia ja siina vaiheessa pysty ihan hyvin pidatella.


Eilen oli toita, ja sielta piti menna suoraan keilahallille. Keilattiin kaks pelia. Siella oli kaikkia kivoja tyyppeja. Robert osti meille yhteiseks kaks kaljaa. Kukaan ei tullu sanoon mitaan. Siella on siis ilmeisesti aika helppo juoda kaljaa ilman etta kukaan tulee kyselemaan henkkareita. Tai siis ne kysytaan siina baarissa, nii Robert kavi ostamassa. Ma oon aika surkee keilaamaan, mut ensin meni oikeesti tosi hyvin! Oltiin kahessa joukkueessa, mutta ei ollu mitaan kilpailua tms. Mut meian puolella meni oikeesti tosi hyvin ja makaan en ollu ihan perseesta. Mut sit alko menee vaha paskaks koko homma, ja Robert alko vaha coachaamaan. Se on ihan ok, se tietaa etta multa menee maku jos jatkuvasti ollaan korvassa kertomassa etta tee nain, tee nain. Nii se ei ollu edes mitenkaan arsyttava. Mut sit veli tuli paikalle, ja SE alko siina nayttaan kaikkee et kasivarsi talleen, kato tonnepain, oo talleen, ja sit yks kaveri tuli siihen viela jotain coachaamaan ja sit ei ollu enaa kivaa. Ma en oo yhtaan sellanen kilpailuhenkinen tyyppi, ja jos ne yritti siina kilpailla sen toisen joukkueen kans, nii oisivat voinneet kertoa, koska ma oisin sit voinnu olla pelaamatta nii ois kaikilla ollu kivempaa. Mun ei ollu edes tarkotus keilailla koska en halunnu olla huono noin monen ihmisen edessa :D Mut sit en ensin ollu huono ollenkaan, ja nyt en tyyliin mee enaa koskaan keilaamaan koska miehet on paskoja ja haluaa aina ohjailla :Ddddddddddddddc Sit ku ne jotain oli siina etta "kuule, ku jos teet talleen.." nii keskeytin ne joka kerta ja sanoin etta EI. TAMA EI OLE ENAA HAUSKAA. Ja sit jotain siina alettiin ankyttamaan lisaa ja keskeytin taas sanomalla vaan etta EI. Se loppu siihen. Ja niin loppu mun yrityksetki. Onpa kivaa kun hauskanpito ei ole hauskaa :P NIII ja naaki oli siis synttarit. Yks parhaista kavereista. Sen synttarit on oikeesti huomenna, mutta se jarkkas ne aikasemmin.


Huomenna on Halloween ja mietittiin etta mentais tiistai triviaan. Vaan kuinka ollakkaan - siella ei oo tuttu tiskin takana nii eipa taidetakkaan menna. Ma oon ensimmaista kertaa Halloweenina toissa, yleensa on kaynny nii kivasti ettei oo ollu mun paivana, mutta nytpa on. Ostoskeskuksessa jakaa kaikki liikkeet karkkia, ja pomo sano jo etta ovat miehensa kans tulossa apuun, koska siella kuulemma on nii hirvee hardelli yleensa etten parjaa yksin. Mika on kiitettava asia, koska oisin ihan varmasti aatellu etta no kuinka hirveeta taa nyt voi edes olla, ja sit oisin tyyliin itkeny siella tiskin takana ku en oo varautunu tahan ollenkaan :D Kuulemma on todella hirveeta. Ostarin johto antaa karkit jaettavaks meille kaikille, ja ne loppuu HETI kesken ilmeisesti. Ja sit sinne tulee sellasia vanhempia ketka alkaa valitaan et meian pitais jostain repasta karkkia niitten kakaroille. Kuulemma myos kay sellasia verkkari aikuisia ketka vaittaa hakevansa sita karkkia jollekki lapselle, mut sit sita lasta ei nay missaan. Hyvin epailyttavaa! Me keksittiin saannot talle vuodelle: ei karkkia aikuisille kenella ei oo lasta mukana. Jos aikuinen kenella on pieni vauva mukana haluaa karkkia, tulee silla aikuisella olla Halloween puku paalla. Ja mun oma saanto on etta saa vittuilla aikuiselle kuka valittaa etta meilta on karkki loppunu kesken. Uskon etta pomolla on sama saanto, koska se vittuilee aina paskoille asiakkaille :D Ja meilla on myos sellanen saanto, etta meki saadaan syoda sita karkkia. Tosin silleenhan se loppuu kesken... Ma en nyt tiia saanko illaks pukeudutta ollenkaan jos ei edes menna mihinkaan, mutta toihinhan vois ihan hyvin laittaa hammaskeijukostyymin. Siella on monilla muillaki ollu Halloween meikit koko viikon paalla, ja ihan asiaankuuluvaahan tuo on. Tosin bussiin en kylla lahe istuun se tyllihame paalla, mutta sen voi ottaa mukaan ja vaihtaa sit toissa. Niin taidan tehda. Saapa naha mita Robertin kans tehaan. Silla ois seuraava paiva vapaata, nii kaitpa sita jotain kuuluis teha. Keskiviikkona ois kuitenki sellasta kivaa ohjelmaa, etta meian "bandi" kokoontuu ensimmaista kertaa. Saa naha tuleeko tasta mitaan, mutta onpa kiva etta joku kerranki haluaa alottaa meian kans bandin! Ei kait siina sen enempaa tarvita, ku kunnolla halua. Siis sanotaanko noin edes? Halusta tulee vaan joku seksijuttu mieleen, ja tassa taas nakee missa ajatukset kulkee -___- Jaa'a.

Hauskaa Halloweenia nyt kuitenki!

2 comments:

  1. tuo on niin vittumaista ku haluaa pitää hauskaa ja sitte jonku pitää pilata se hauska antamalla jotain tosikko ohjeita -_- the reason I stopped playing badminton with mom and dad xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo ja seki vituttaa ku ei oo ite mitenkään kilpailuhenkinen nii sit joku tulee pakottamaan sitä kilpailunhenkeään siihen -___-

      Delete