Saturday, October 7, 2017

Aamubiisi.

Kaikilla on varmasti aina joskus sellanen biisi minka avulla lahtee paiva kayntiin. Mulla se on monesti sama biisi pidemman aikaan, ja sit se tosta noin vaan vaihtuu, riippuen ihan siita etta mika sattuu soimaan paassa heti aamusta. Sellanen biisi, etta se pitaa soittaa heti aamusta, ja sit tulee hyva mieli. Vaha niinku aamukahvi, paitsi etta ma en juo aamukahvia. Sanotaanko etta vaha niinku aamukalja Vegasissa :P (oi aamukalja. Voisinko olla terve jo? Ettei mee kaikki yhteiset vapaapaivat ihan hukkaan sohvalla :P)

Tassa on taman hetkinen aamubiisi:

Niinku, kertosakeessakki ollaan vaan et let me raise you up, nii vaha vaikee olla huonona ku laittaa vaha kinkki buutsia soimaan. Tiesitteko muuten sellasta etta Cyndi Lauper on kirjottanu kaikki naa Kinky Boots-musikaalin biisit? Tiesitteko myos sellasta, etta talla hetkella Broadway'lla esiintyy Kinky Bootsissa Panic! At The Discon Brendon Urie? Taytyny olla melko helppo heitto silta siirta bandista Broadway'lle, ku se bandi nyt muutenki oli sellanen melko theatrical ja silla on just sopiva aani tollasiin hommiin muutenki. Onnee vaan sille.

Katotaan kauanko tama aamubiisi kestaa. Ma oikeestaan vaan halusin tietaa mika taa biisi oli sen takia ku katoin yhen vuoden Tony Awardsit ja aina ku joku tasta musikaalista sai palkinnon nii soi joku biisi taustalla, ja sen tayty tietenki olla tasta. Sit en edes kauheesti tykannykkaan tasta, mutta nyt tykkaan tosi paljo. En tosin tiia etta kiinnostaisko mua naha taa. No, ei se mitaan.

Ja jee, voin kylla oikeesti jo vaha paremmin tanaan ja eilenki. Viela vaha yskittaa, mut kurkku ei oo kipee, ja aaniki kuulostaa melko normaalilta. Ei edes tunnu enaa super limaselta kurkussa. Viela tulee nukuttua vaha huonosti, mutta viime yona, vaikka herasin aika usein, sain melkeen heti aina unenpaasta kiinni, ja tunsin oloni jopa ihan pirteeks tanaan! JEE! En oo muuten polttanu tupakkaa sunnuntain jalkeen, ja sillonki poltin vaan yhen. Normaalistihan sita vois kayttaa tata tilaisuutta hyvakseen ja vaikka lopettaa, mutta itseni tuntien, varmaan heti ku rykiminen loppuu nii on kangaskassin pohjalla tays tupakkaaski :P Enka oo jaksanu mitaan kaljahommiakaan kohta viikkoon. Sunnuntaina otin sita viinia ku aattelin etta vitut mina tassa sairaaks oo tulossa, mutta kuinkas ollakkaan. Vai oliko se maanantai? No ihan sama, se oli ainoa kerta koko viikolla ku oon jaksanu ajatella mitaan alkohooliin liittyvaa. Tosin alkaa olla vaha ikava Beaverin kylmia baarituoleja paljailla kintuilla. Ens viikolla sitte!

No comments:

Post a Comment