Tuesday, October 17, 2017

Me too.

Jokainen ahkera sosiaalisen median käyttäjä on varmaan törmännyt tähän me too-ilmiöön. Naiset siis tukevat toisiaan ja pelkällä me too-statuksella ilmaisevat joutuneensa jossain kohden elämää joko seksuaalisen väkivallan tai ahdistelun kohteeksi. Haluaisin väittää että suurin osa näistä päivittelijöistä on joutuneet "vaan" ahdistelun uhriksi, mutta mä melkeenpä jo tiedän että molemmat on yhtä tavallisia tapahtumia monien naisten elämässä. Koska ne seksuaalista väkivaltaa tekevät ei yleensä oo just jotain sellasia puskaraiskareita. Toki niitäkin on, mutta suurin osa seksuaalisesta väkivallasta toteutuu niin, että joku käyttää asemaansa luotettavana ja hyvänä tyyppinä hyväkseen.

Munkin elämässä on ollut tällanen "hyvä tyyppi." Me seurusteltiin, eli kaikenhan ois pitäny olla ihan ok. Me oltiin sitäpaitsi seurusteltu aikasemminkin, jolloin kumpikaan meistä ei ollu vielä harrastanut seksiä, koska se oli tosi pelottava juttu.

Siinä välissä sillä oli joku tyttöystävä ketä se pääsi tuikkaamaan, koska se mimmi oli kokenut näissä hommissa. Sit palattiin yhteen ja sitä HÄVETTI se että olin 19 vuotias neitsyt. Ihan ku sillä nyt ois mitään väliä ku eihän sitä tietoa tarvi kenellekkään jaella 😀 se siis kerran oikeen sano näin mulle että "no sanotaan että se meni sulla sillon 17 ikäsenä ku oltiin ensin yhessä." (sinä hinkkasit vain minun reisiäni sillä kynäpippelilläsi, amatööri.)

Niin. Se oli sellasta jatkuvaa vääntöä asiasta. Että kun kokeneempi yritti saada kokematonta omalle levelilleen. Ois yhtäkkiä pitäny olla joku pornotähti. Ei hirveesti auttanu asian puheeks ottaminen vaikka niin tein monesti. Mutta aina vaan tungettiin sormia paikkoihin mihin ne omasta mielestäni ei kuulu (koska klitoriskin on olemassa, mutta tällehän sellanen anatomian oppitunti ois ollu ihan turha urakka). Kerran kun käskin sen ottaa sormet pois, se vaan tokas että "no miten meinaat mahuttaa mun pippelin sinne jos et kestä mun sormia?" no hänhän löysi ratkaisun siihen sitten. Muistan että itkin tuon tokaisemisen jälkeen. Tunsin oloni noloks ja vääräks että ku olin muka jo vanha neitsyt ja siitä muistuteltiin jatkuvasti.

Ja toki sitten yhtenä iltana hän kiipes kyytiin ja tunki ittensä sinne minne näitä nyt tungetaan. Sanoin ei, useammankin kerran. Otti niin kipeää. Oli se ennenki lopettanu kesken jos tarpeeks vikisi. Vaan ei nyt. Se oli sitte päättäny että tänään se tehdään ja niin se sitten tehtiin. Tai se teki, minä olin lähinnä hämilläni koko jutusta, jonka jälkeen itkin helpotuksesta. Se oli ohi ja nyt en ollu enää surkee, vanha, nolo neitsyt.


Onneksi voin sanoa ettei seksi ole yököttänyt sen jälkeen, mutta oon hirveen varovainen. Monesti pelottaa että joku asia sattuu. Mutta mä oon onneks ollu ihanan, kunnioittavan ja rakastavaisen miehen kanssa jo melkeen 10 vuotta, eikä sillon tarvi enää jännittää ja kaikki on ihanaa. Toki jotkut uudet jutut ei hirveesti kiinnosta aina just pelosta mutta onneks on just Robert. Se tietää kaiken ja nyt tiedätte tekin.

Ja elekää säälikö, jumalauta. Musta on tullu ihan huippu kroppani kunnioittamisessa sen jälkeen ja uskalsin heti kertoa esim. Robertille ku tavattiin että näin saa tehä mut näin ei, oli vähä paska ex.



Edit: halusin viela lisata tahan etta siita saalistahan ei ole edes mitaan hyotya; tasta on jo 11 vuotta sitten (itseasiassa syyskuussa tuli tayteen 11 vuotta.)  Ma en oikeestaan edes piilottele tata asiaa mitenkaan, etta aika monet jopa tietaa tasta. Mutta nyt se on mustaa valkosella myoskin. Ja mun toive on se, ettei se oo sitten harrastanut tallasta mahti-asennetta sen jalkeen. Sillahan on varmasti ollu jotain tyttoystavia sen jalkeen, ja toivon niiden vuoksi etta se on ymmartany ettei toista voi pakottaa sankyyn. Mutta en tiia, ehkei niita tarvinu pakottaa :P

2 comments:

  1. I had no idea this happened :/ I'm sorry<3
    I mean I always knew he was a shitty person but I had no idea he was this big of a piece of trash.

    ReplyDelete
  2. waah <3 oh yeah, he was COMPLETE trash. you know what's really sad though? it's that I was 26 when I realized that oh yeah, some people's boyfriends do this too and if the person doesn't stop when you say no, that's kiiind of a problem.

    ReplyDelete