Monday, October 23, 2017

Idiootti.

En tiia mika blogikarpanen on kaynny purasemassa yhtakkia, ku pitaa joka paiva tanne jotain naputella.

Kello on nyt 9.30 aamulla, ja ulkona on jo 28 astetta lamminta. LOKAKUUN LOPULLA. Eika siina viela kaikki; paivan korkein lampotila tassa kaupunkialueella tulee olemaan 36. Nain on luvattu. Huomiseks luvattu 38 astetta, eli se on se sata fahreinheitia. Santa Ana tuulet pyyhki San Diegon lapi. Tosi hyva maastopalojen kuljettaja. Kaupungissa pro:na se, ettei tarvi kauheesti mitaan maastopaloja miettia.

Mulla on vaha idiootti olo, ku oon tassa miettiny etta onpas kiva, etta vaikka aurinko kovasti porottaa tuolla ulkona, nii taalla sisalla ei oo niin kuuma nykyaan. Tassa sisalla on ollu oikeen siedettavaa ja mukavaa, eika oo tyopaivinakaan tarvinu miettia etta apua, onko rotilla kaikki hyvin siella kotona ku on nii lammin. Ja oon tassa ollu silleen etta "kiitos, olohuoneen verhot" vaikkei ne tossa oo ollu kun kuukauden ja puoli. Eika se selita sita, miks tuntuu silta ettei aurinko edes ylety tohon olohuoneen puoleiseen ulkoseinaan. Ja nyt tassa paskalla filosofoidessani tajusin taman; NYT EI OLE KESA. NYT ON SYKSY. MAAPALLO ON KALLISTUNUT TOISEEN SUUNTAAN. AURINKO EI PAISTA SAMALLA TAVALLA KUN KESALLA. Nii. Mikakohan oli maantiedon arvosana sillon nuorempana? Mutta can you blame me? Se on aika helppo unohtaa etta vuodenaika on jo vaihtunu jos ulkona lampotilat on sita sellasta 38 rataa... Ainoana muistuttajana talla hetkella toimii Halloween koristeet ja se etta JOSKUS joutuu illalla laittaa pitkahihasen paalle.


Oi voi. Vuokrattiin se uus Spiderman. Kaytiin kylla kattoon se elokuvateatterissa oikeen, mut ku oli tullu Redboxiin jo. Tarkotus oli teha jotain vaha parempaakin ruokaa tanaan. Ma ehdotin steak nightia, vaikken ite mitaan steakia syokkaan, mut ku on pussi bearnaisesoosia ja myos perunamuusia ja Robert osti jotain juustopinaattisorsselia, nii siina ois kokonainen steak night ateria. Robert on nyt kyselly myos avokadopastan peraan seka tulisen thaikeiton peraan. Jonka reseptin oon hukannu, ja nyt aiti ei vastaa mun viesteihin, nii en saa kerrottua Robertille mita siina on -__- Googlatakkin vois, mut jos ei se loydykkaan se sama resepti? Nykyajan ongelmat. Yhyy, netista voin loytaa ihan kaiken mita vaan tarvitsen...MUTTA JOS SE ONKIN VAARA VERSIO SIITA. Apua, mita teen?

Tahan paatteeks kerron sen, etta meilla kuunneltiin radio eilen. Robert kuuntelee joskus autossa jotain talk show juttuja ja sunnuntaisin huvikseen jotain jeesus sarjaa, koska se juontaja on vissiin ihan jarkeva tyyppi ja ne soittajat monesti taas ei oo. Mutta ma en kuuntele radioo ollenkaan. En ees tiia onko taalla mitaan hyvia kanavia, ellei oo sateliittiradioo. Radiossa soi vaan scheisse musik, ja siella ei puhu koskaan kukaan hauska tyyppi. MUTTA iltasin tulee Coast to Coast, ja siella puhutaan paranormaaleista jutuista, ja eilen illalla pistettiin radio soimaan ja kuunneltiin sita :D Good shit. En edes nahny unta alieneista. Se on aina bonus.

No comments:

Post a Comment