Saturday, October 21, 2017

Filler.

No ohhhooohohooo! Tanaan onki jo sitten vielakin parempi olo. Poltin eilen tupakan pitkasta aikaa. Yhen. Joskus pitaa kurittaa kroppaa vahan etta voi sit paremmin, tai jotain. Join aivan alyttoman mahtavan oluen myos, Anderson Valleyn G&T gose. Goset on sellasia jannan suolasia oluita, ja en oo viela kertaakaan juonnu sellasta gosea mista en ois tykanny. Ja oikeestaan, taitaa olla niin, et kaikki goset mita oon juonnu on ollu nimenomaan Anderson Valleyn tuottamia. G ja T for Gin & Tonic. Siina maistu ehka vaha sellanen gin & tonic, ja mahan tykkaan niistakin, nii taa oli oikeen raikas ja sopivan suolanen ja aaahh. Harmittaa etta ostettiin vaan yhet. Tai siis kaytiin kaupassa, ja Ralph'sissa voi koota oman six packin, nii otettiin kaks Stonen tavallista IPAa, kaks Stonen Delicious IPAa ja sit kaks noita Anderon Valleyn G&T:ta, koska haluttiin maistaa niita. Toi six packin kokoamis juttu on tosi hyva diili, silla monet noista valikoimassa olevista oluista maksaa six packissa paljon enemman kun mita maksaa jos kokoaa oman, ja se on oiva tilaisuus samplata oluita mita ei viitti ostaa kokonaisessa six packissa kotiin, jos se ei sit oiskaan niin hyvaa. Enpa oo muuten taalla hetkeen olutsnobeillu talleen! JEE! Siis jee sille, etta nyt olutsnobeilen pitkasta aikaa :D Koska me ollaan tallasia kaljasieppoja, nii se koottu six packihan meni sit, nii piti ostaa jotain muuta tilalle sit viela illan paatteeks, niin haettiin Hess Brewingin Solis IPA six pack. Ne tolkit on arsyttavia, koska niista lahtee se koko ylaosa irti, ja ne joutuu sit kaataa lasiin. En nyt oo niin snobi kuitenkaan etta joisin kotona oluet lasista, ku ne voi juoda ihan suoraan sielta tolkista/pullostakin. Tai jos vaikka jaa juomatta kokonaan yks sellanen tolkki, nii siihen joutuu laittaa jonku kelmun paalle kun sen laittaa jaakaappiin. Nimim. jaakaapissa yks tollanen kelmuttu tolkki. Mut jee, parempi olo ja hyvat oluset! "Hyva ruoka, parempi mieli" vai miten se menee. Hyva olut, parempi olo.


Koska katoin kaikki noi Try Guys videot, nii nyt aloin kattoon toista tollasta Buzzfeed sarjaa, sellanen ku Worth It. Siina kokeillaan kaikkee ruokaa. Se menee silleen et jakson teema on vaikka juustomakarooni. Ensiks ne kay jossain halpispaikassa, missa sellanen annos maksaa vaikka vitosen. Sit ne menee seuraavaks johonki paikkaan missa saa vaha fancymman annoksen, joka on vaikka kympin. Sit ne menee viimeseks johonki tosi luksus paikkaan, mista saa jotain satasen+ ruokaa. Ja lopuks sitten arvioivat etta mika annos on hintaansa nahden niinku worth it kaikista eniten. Ihan kiva sarja, tulee vaan vaha nalka ja yhtakkia tekee mieli sellasia ruokia mita ei edes niinku syo.


Ruoista ja juomista puheenollen; ostettiin jaakahvia. En oo ostanu kotiin jaakahvia vuosiin. Oon varmaan omassa jaakaapissani sellasta nahny viimeks joskus yla-asteella. Taa on tallasta piparminttu mokkaa, ja oli alennuksessa, koska kukaan ei osta tata viela koska ei oo joulu. Talla hetkella ihmisia kiinnostaa vaan pumpkin spicet ja sellaset koska on syksy. Mut taa on ihan hyvaa, ja toivon etta saan jotain tanaan aikaseks jopa, koska juon kahvia :P Pyykkeja oon pessy, ja nyt pitais siivoilla ja sit paastaa rotat leikkimaan. Ostettiin myos ihan hirveesti kaikkee ruokaa taas, ou jee. Siita tietaa etta on ehka vaha semisti tylsa ihminen, ku tykkaa aivan hirveesti tollasista isoista kauppareissuista :P (terveisin: tosi tylsa tyyppi ja suurten kauppareissujen suuri ystava.)


Olipa tylsaa tekstia. Mutta ku teki mieli hehkuttaa sita, etta on oikeesti taas menty paranemisessa eteenpain (vaikka aika hitaastihan taa tuntuu menevan, mutta kylla sita ite aina sen eron huomaa) ja sit piti vaha lisata jotain filleria. Sillon tulee paskapostailtua. Voi myos olla, etta vahan yritan tassa procrastinate, ku pitais oikeesti siivota. On myos kuulkaa aivan helvetin ihanaa, ettei keuhkoissa rahise aivan hirveesti tanaan. Ku naa korvat tasta viela palautuis tanne maan paalle, eika ois sellaset sukellusveneoloiset, nii kaikki ois kivasti. Oispa sita gosea. Pitaako huomenna ku tulee palkka nii kayda hakeen six packi? Ehkapa. Oikeesti kylla haluaisin sojua, ku on tullu katottua paljo kaikkee missa syodaan ja juodaan korealaista. Nii nyt sit maistuis soju. Tahan lopetan. 

2 comments:

  1. mä en juo oluita (tai muutakaan holillista) mut näin jossain ilmaislehdessä mainoksen jostain espoolaisesta panimosta (fat lizard ?) ja niiden oluttölkiestä aukee se kansi kokonaan, vähän kuin valmishernekeittopurkeista tai jotenkin silleen. ihan niinkun tekisit tällä tiedolla muka jotain :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on jotenki epäkäytännöllistä ku se aukee tolleen 😀 saa pelätä että leikkaa suunsa siihen reunaan jos juo suoraan tölkistä!

      Delete