Tuesday, July 26, 2016

Beyond a shadow of a doubt.

Halleluujaa! Rakas ihana maailman paras aitini auttaa Raen elainlaakarireissun kustantamisessa. Mutta siina tosin menee varmaan 2 paivaa ennen ku rahat on tililla. Ja sit ite maksan puolet, koska saan tanaan vaha ekstraa koska on se mun trivia juontokeikka! Mutta kait sita vois alkaa varaileen sita aikaa sinne. En vaan tiia etta mille paivalle se kannattais hommata koska en oo varma paivasta millon ne rahat tulee, ja sit pitais hankkia kyyti jostain jotenki. En tiia viittinko siis ootella Robertin vapaapaivaa. Ostin myos Raelle vauvojen ibuprofinia, se kay kipulaakkeesta rotillekkin, mutta ma en osaa annostella sita enka oo mistaan onnistunu saamaan apua taman asian kans. Joudun ehka oottaa etta mun matemaattinen lahjakkuus of a husband tulee kotiin. Rae oli tosi ahdistuneen nakonen eilen :/ Otti ihan fyysisesti kipeaa mussakin vaan kattoa sita. Mutta se oli kuitenki yllattavan aktiivinen, ja se oli kiva.

Tanaan on tosiaanki se juontokeikka. Jannittaa ihan hirveesti! Kavin F:n luona vaantamassa viimesia kysymyksia, ja se autto laittaan ne hyvaan jarjestykseen ja jos jotain tarvi muunnella. F on siis se kuka yleensa juontaa. Se asuu tossa kahen korttelin paassa. Robert lahti jo kaheltatoista sielta koska sen piti paasta nukkumaan, niin kavelin sit yksin kotiin yhenmaissa. Ajattelin etta no tietty koska se on nii lahella nii sit tapahtuu jotain, eiks se aina mee niin? Mut enpa nahny ketaan muuta kuka olis ollu jalan liikkeella, tai edes pyoralla :D Onneks oon sellanen kusivarasto, etta jos oikeesti joku kavis kimppuun tms, nii saisin varmasti laskettua alleni helposti paastakseni tilanteesta :D Inhottaa edes ajatella tallasia, koska on taa oikeesti ihan rauhallista aluetta (no niinku nyt viime yonaki saatto todeta) mut ne kahden vuoden takaiset iskut (varsinki ku yks niista uhreista oli mun hyva kaveri) jatti varoivaiseks. Tanaan tarvii vaan viimeistella trivia playlist! Yks semituttu kenet oon tavannu just trivian takia on tulossa, ja sain eilen tietaa etta sekin on bisse :D Siis ihan avoimesti, etten nyt siis outannu ketaan. En tiia onko ketaan kavereita tulossa, paitsi ne ketka nyt muutenki ois menossa. Toivottavasti tulee jotain kivaa porukkaa. Mun pomo ja sen mies on tulossa :DDD En tiia mita mielta ne ois niista seksikysymyksista mutta oh well.

Joo'o. Kylla vaha viela stressaa taa Rae-tilanne, vaikka nyt pystynki lopulta viemaan sen elainlaakariin. Aina ku on tallanen tilanne, naen inhottavia unia meidan rotista. Esim etta Raella oli inhottavia haavoja joka puolella ja niista tuli jokaisesta verta :/ Oon nahny muistaki sairaista rotista ennen tosi ahdistavia unia. Mut sit nain myos unta etta mina ja Jessica (joka tosin oli lapsi) ja Edie Britt sarjasta Desperate Housewives, mentiin trolleylla Disneylandiin ja yks pysakeista oli joku farm school, ja niitten pihalla oli lehmia, kanoja, vuohia, riikinkukkoja, ja jostain syysta myos pesukarhuja. No mikas siina! Sit myos yhessa unessa mun kaikista ensimmainen poikaystava oli muuttunu super hotiks. Joo, niin varmaan. Sen ku nakis. Olin sit muka yhtakkia tosi kiinnostunu siita. Hahahahahahahahaha.

Tohon onki hyva lopettaa.

No comments:

Post a Comment