Monday, July 18, 2016

Varikasta Hillcrestissa.

Eilen oli superkiva paiva, mutta meian naamat ei kylla oo yhtaan sen nakoset etta ois ollu kivaa :D Koska Robertin ja mun naamat hieman helottaa tanaan. Mun on niin karseessa kunnossa, etta silmamunatki on punaset :D En tiia miten on mahollista, mutta nain on paassy kaymaan. Naytan silta ku oisin juonnu pelkkaa viinaa 3 kuukautta putkeen, on sen verran punanen meininki.

Lahettiin tasta meilta aika aikasin, eli liian aikasin. Oltiin Hillcrestin Pride-lipulla jo 10.30, ja jipot alko vasta kello 11. Ulkona oli jo tosi lammin siina vaiheessa. Mut paastiin hyville paikoille kuitenki, ihan siihen mista se paraati lahti liikkeelle! Sit yhessa vaiheessa Robertia alko vaha heikottaa, niin se kavi istumaan varjoon ja kipasin nopeesti hakemaan sille vesipullon, ja onneks oltiin saatu jotain ilmaispatukoita, niin se soi yhen sellasen. Olo koheni nopeasti, ja paatettiin ylittaa tie ja menna varjoon seisomaan. Sieltaki naki hyvin, mutta ei yhta hyvin, koska tuntu etta jai ne toisen puolen kulkueet jotenki huomaamatta. Sit jatkettiin kavelemista, yhessa vaiheessa loydettiin kohta missa porukat istu kadulla, niin mentiin siihen. Siitaki naki tosi hyvin koska kukaan ei seissy edessa :D Mut siina ei toiminu wifi, niin mentiin yhen burgerpaikan eteen seisomaan koska siella oli wifi ja tarvi ilmotella parille kaverille missa ollaan etta tavattais. Siihen jaatiinki sit loppuajaks. Paraatin aikana monet jakelee kaikkee ilmasta, sain itelleni pienen sateenkaarilipun mita sit heiluttelin koko paivan (varsinki ku oli joku osio paraatista mista tykkasin, koska en viittiny huudella mitaan WHOOOOOOO! tai mitaan sellasta :s), sain kahet aurinkolasit (JESSS koska tarvein sellasia, eika mulla ollu omia entuudestaan ku entiset menny rikki), niita ilmasia patukoita vaikka kuinka paljo, tarran ja Robert kavi nappaamassa meille ilmasen Hubert's lemonaden :D Hubert's on muuten paras lemonade merkki ikina. Ihan vaan FYI.

En nahny etta tana vuonna ois ollu biseksuaalejen osioa paraatissa, mika harmitti, mutta toisaalta voi ihan hyvin olla etta multa vaan meni se ohi. Katoin kylla tarkkaan pinkki/lila/sinisten lippujen peraan, ja kyllahan niita naki siella sun taalla, mutta ei ollu musta mitaan omaa lavaa/rekkaa missa niita ois ollu enemman. Transyhteisolla oli, ja karhuilla ja myos nahkasedilla. Ja sit oli paljo BlackLivesMatterjuttuja kans, ja heti alussa oli Orlandon ampumisuhrejen sellanen memorial homma, etta niiden uhrejen kuvia pidettiin ylhaalla ja ilmapalloista oltiin kirjotettu ORLANDO. Tuli tippa linssiin. Tuli myos tippa linssiin ku monet kirkot marssi paraatissa, pidellen kyltteja jotka puhu hyvaksynnasta ja siita miten kaikki on tervetulleita jne. Ja tulee aina tippa linssiin ku military tyypit marssii uniformuissa, samaa sukupuolta olevat kullat kainalossa. Aika vahan kylla naki tana vuonna uniformuja, mutta se on tosiaanki siis sallittua taalla.

Joo'o. Mitas muuta? Oli kait niita vaikka mita highlightseja. Taisin sanoo viime vuonnaki etta harmittaa miten corporate se koko paraati on nykyaan, ku siella on kaiken maailman bisnekset mukana, ja onhan se siis ihan hyva jos ne firmat oikeesti kohtelee niitten LGBT+ tyontekijoita hyvin ja tukevat ihan oikeesti Pride'a ja kaikkee sellasta, mut valilla tuli kylla vaha sellanen pakotettu olo ku naita katteli. Mut kivaa oli muuten! Aika pitka paraati, kesti varmaan kolme tuntia! Ja oltiin siella alusta loppuun.

Lopussa esille tuli TODELLA ISO, siis varmaan joku kilsan mittanen jos ei pidempiki, sateenkaarilippu, ja siina kun se meni ohi, sai sen alle menna kantamaan sita. Tarkotus oli kantaa se Balboa Parkiin itse festareille. Se oli joku Orlandojuttu kans. Ma ja kaveri juostiin tietenki heti lipun alle ja liityttiin seuraan ja se tuntu jotenki hirveen kivalta ja silleen niinkun etta I belong :D Kannettiin sita hetken, mut sit tuli vastaan 10th & Robinson ja siina juostiin pois koska oltiin menossa kavereille :D Haettiin kaljaa kaupasta ja mentiin hengailemaan niille, siella tehtiin nachoja ja oltiin siella johonki kuuteen/seittemaan asti varmaan. Meni koko paiva Hillcrestissa. Kaveltiin kotiin ja sit hyppasin heti suihkuun koska olin hikoillu koko paivan ja lopulta mentiin viela Belching Beaveriin yhelle ja Jack in the Boxin kautta kotiin kattoon vaha Arrested Developmentia jonka jalkeen oliki jo aika menna nukkumaan. Aika touhukas paiva, mutta kiva sellanen, auringossa palamisesta huolimatta!


Edit: Kirjotettu eilen, julkastu vasta tanaan. Piti laittaa kuvia puhelimella mutta blogger on aina yhta ihana ja toimiva selaimessa etta nyt tuli taas kuvatonta tekstia :P

2 comments:

  1. kivan kuulosta :) toivottavasti teillä oli hatut päässä (ei tuu nii helposti paha olo ku ei porota suoraan päähän !) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oli kylla erittain kivaa :) hattuja ei valitettavasti ollu, mutta ois niista hyotya varmasti ollu :( musta tuntuu ettei mulle sovi mitkaan hatut nyt ku on lyhyt tukka :D

      Delete