Friday, July 22, 2016

Norttejen valtaamassa keskustassa tapahtuu.

Hellurei. Eilen kavin vaha hengaamassa tuolla keskustassa, imemassa itseeni vahan Comic Conin tunnelmaa, kun ei kerran oo lippua itella. Mutta kayhan se noinki, ja kyllahan siina paasee aika helposti virittaytymaan tunnelmaan pelkastaan olemalla lasna.

Robertin kyydissa napparasti matkasi mun lisaks kaveripariskunta, kenen kans usein hengaillaan. Robertin sen paivanen tyopaikka oli tosi lahella Spreckels teatteria, nii siita sit vaan kaveltiin sinnepain. Hengattiin siina jonku aikaa ja ei oikeen tapahtunu mitaan nii mentiin tien toiselle puolelle kioskille nopsaa. Aattelin etta no tassa sillavalin tietty tapahtuu vaikka mita, mut ehei! Heti ku tultiin takas teatterin eteen niin nain ku Aaron kaveli sisaan :D En tiia nakyyko Suomessa toi Conanin taman hetkinen ohjelma, vai kattooko kukaan sita netista edes, mutta Aaron tekee niita sellasia Clueless Gamer osioita Conanin kans. Mut se oli jo menny sisalle teatteriin ennen ku kerkesin edes huutaa sen peraan. Hoh. Mut ei se mitaan, on viela aikaa ;D JA SIT JORDAN SCHLANSKY KAVELI ULOS TEATTERISTA JA HUUSIN, SIIS IHAN OIKEEASTI ETTA OH MY GOD JORDAN!!11 Ja sit vaan juoksin sen peraan ja juttelin sen kans jonku aikaa, ja se oli tosi mukava :D Ja hirveen kohtelias ja se katto silmiin koko ajan ku sen kans jutteli :D Miellyttava mies! Vaikkei se silta vaikuta tv:ssa ollenkaan, haha. Ja koko tan ajan, ennen eilista, olin sanonu etta JA MINAHAN TAPAAN VIELA JORDAN SCHLANSKYN TALLA VIIKOLLA. No niinhan mina sitten tein. On siita kuvaki, mutta oon jo jakanu sita mielestani ihan tarpeeks muualla, joten annan olla. Eli codename: on ihan vitun ruma kuva.

Sit mentiin vahan katteleen muita tollasia ilmaisjuttuja, niinku FXhibition, missa oli kaikkee jannaa ja kivaa, ku kerran tykkaan aika monesta FX sarjasta (no, ainaki Fargo, It's Always Sunny In Philadelphia ja Archer, ja niista oli kaikkia juttuja siella) ja Adult Swim carnival, mika oli lahinna vaan ok. Mut saatiin ilmaset t-paidat, ja naa on sellasta ihanaa materiaalia! Istunki tassa just se paita paalla. Tosin naisten L alkaa vaha kinnata. Oon kato niin lihaksikas nykyaan (tai vaan juonnu liikaa kaljaa ja syonny liikaa juustoa.)

Sit kaytiin syomassa. Paasinpa vihdoinki kokeilemaan Broken Yolk Cafe'ta, mut se oli aika ehhhh. Tai, niilla oli pienempi ruokalista Comic Conin takia, mut jos se ruoka on normaalisti tolleen ehhh, nii ei sit tarvi kylla kokeilla sita isompaakaan listaa. Vaikka niilla normaalisti on varmasti enemman kasvisvaihtoehtoja. Otin kasvisomeletin, missa ois saannu olla juustoa. Sen sijaan siina oli ihan helvetisti ituja, niin etta yhen kerran ku leikkasin palan, sain pelkan klontin ituja ja en meinannu saada niita kurkusta alas. Mut se mustikkamuffinsi mika tuli sen annoksen mukana oli taivaallinen! Etta jotain hyvaa sentaan. Ja meilla oli kiva tarjoilija. Ja jotkut mummut meidan takana oli saada slaagin ku puhuttiin jostain helvetin Paul Ryanista (sellanen paska republican mies, kuka on mun mielesta salaisesti tosi hot) ja sen pippelikarvasheivausrutineeista. Mun kaverit on 33 ja 31. Oisko puheenaiheesta arvannu? :D

Robertilla oli sit ruokatauko niin kaveltiin sinne kaupalle ja hengattiin sen kans sen tauon ajan. Samalla mietittiin etta mitas seuraavaks. Oli tarkotus menna johonki Syfy channelin juttuun, mut alko vaha vasyttaa. Ei sit mentykkaan, ja myohemmin kaveri laitto viestia etta ois vaan pitany menna koska Tony Hale oli siella :( Ja mulla oli ollu koko paivan Arrested Development paita paalla!! Vaha kylla harmitti :( Mut niin kay joskus.

Tanaan harmittaa ettei viitti menna keskustaan, tai Robertia ei oikeen kiinnosta. Comic Conissa on Preacher panel tanaan ja ma haluan metsastaa Joseph Gilgunia :D Se vaikuttaa sellaselta etta se saattais menna johonki baariin kaljalle. Nain unta etta kavelin sen vieressa jossain lentokentalla ja se laitto kasivarren mun ymparille, uuuh. Ja etta sit juttelin Dominic Cooperin kans, kuka kysy multa etta mita mielta oon, sarjakuvan lukijana, tv-sarjasta, ja tein kaikkia kummallisia aania koska en osannu sanoilla kuvailla miten paljo tykkaan sarjasta :D Kunpa tama olisikin totta :D Mut ei kylla varmaan tanaa viitti menna mihinkaan. Huomenna tosin on tarkotus Robertin kans menna keskustaan hengaamaan. En tiia keta julkkiksia siella saattais naha huomenna, mut toivottavasti nahaan jotain! Aateltiin koittaa napata liput joltain kuka on lahossa sielta. Sellanen toimii yleensa.

Mut nyt meen tasta haaveilemasta, koska todellisuus kutsuu, eli rottien ruokkiminen ja pyykit ja pitaa soitella sinne helvetin Planned Parenthoodiin taas ku en jaksanu jonottaa forever sillon toissapaivana ku soitin. Etta ehka tanaan jonotan sitte. Tosin ei kannata soittaa ennen ku pyykit on pesty, koska mita jos joudun jonottaa tunnin ja sit jaa pyykit koneeseen? Ei hyva.

5 comments:

  1. ihana päivä ! toivottavasti näkyis seth rogen, se on kyl niin ihis ! toiv saat liputkin keploteltua, se oli niin cool !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seth ois kylla kans sellanen WOW jos sen nakis :D Mulla on sille sitapaitsi kysymys! Niita lippuja pitais olla aika simppeli saada, kattoo vaan et nakyyko vasyneita aiteja tai isia ketka on lahossa conista ulos ja kysyy et saisko niiden lipun :D

      Delete
  2. Täällä ei tuu conan :( mut katotaan Markuksen kans aina niitä clueless gamer videoita youtubesta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ne jaksotki taitaa olla youtubessa mut osissa! tai ainaki monologi on ja sit jotkut haastattelut kans. se clueless gamer on just paras :D Ja se Aaron on aika ihku. Harmittaa etten kerenny sanoo sille hei :(

      Delete