Friday, July 15, 2016

Paivan teet: Vanilija-kinuski & hedelma.

Oho. Unohin. Wah wah waahh. Toissapaivana Bigelow-merkin vanilija-kinuskia, mika oli tosi hyvaa sekin. Bigelowia saa mun mielesta taaltakin, en vaan oo ostellu sita. Toissa mielestan kylla juonnu jotain niitten teeta. Eilen jotain Turkkilaista missa oli omenaa, karpaloa ja vanilijaa. Seki oli kylla aivan alyttoman hyvaa. Tahan asti en ookkaan mitaan semi ok teeta juonnukkaan, vaan naa kaikki kolme on maistunu!

Eilen oltiin pelaamassa triviaa ja siella oli jotenki tosi rasittavia ihmisia. Yks miestissipaskiainen (ei miestisseissa kylla oikeesti oo mitaan vikaa, mutta tuo tyyppi arsytti ja sit sita arsyyntymista yllytti ne sen provosoivat nannit jotka tyonty sen t-paidasta ulos :D) tormas meidan poytaan KOKO AJAN, eika voinnu pyytaa anteeks. Meian poyta oli jo valmiiks sellanen keikkuva, ja taa koko ajan osu siihen nurkkaan, sillonki ku siina kaytavalla oli tarpeeks tilaa kavella, ettei ois tarvinu hipasta sita meian poytaa. Kaljat siina laikky muutaman kerran. Sit se osu muhunki. Halusin napata sita paidasta kiinni ja kysya etta oisko mitenkaan mahollista olla tonasemasta tata poytaa, etta jos taa kalja laikkyy viela kerran niin oot mulle kaljan velkaa :P No, piti intermission-kierrokseen asti jaksaa sita, sit toisella eralla se oli kadonnu jonnekki, ja ihan hyva niin. Mut sit tuliki joku random, kuka seiso meian poydan edessa ja joi kaljaa ja laitto jokasen tyhjan lasinsa meian poydalle vaikka tiski oli yhta lahella. Robert mulkoili sita samalla ku vei jokaisen sen lasin baaritiskille :D Puhuttiin siita oikeen kovaan aaneen, mutta ei tainnu herra kuulla. Sit sekin luikki tiehensa. GAAAHHH.

Huomenna on Pride! Haluun menna kattoon paraatia, ja tarkotus oliki. Olin innoissani siita etta Robert oli lahossa mun kans, mut nyt se ei enaa haluakkaan. Se vaan haluais viettaa paivan kotona, koska sen 2 viimesta vapaapaivaa oli toimintaa taynna. Jaha. Ja ma en halua menna yksin. Ja en todennakosesti naa koko paraatia jos yksin tarvii lahtea ;__; Toisaalta, ei se nyt niin hirveeta varmaan ois, siinahan on kuitenki katottavaa. Mut ei se oo kiva ku ei oo ketaan kenelle puhua tms. Pistetaan tosin harkintaan. Eihan mulla oikeen oo mitaan tapaa ottaa yhteytta kehenkaan jos joku on siella jo ja kaskee laittamaan viestia ku saavun paikalle :D Mista tuliki mieleen etta Robert on ottanu mun puhelimen toihin joka paiva etta se voi wifitella ruokatunnilla, mika meinaa sita etta nyt en voi koskaan ottaa rotista kuvia, koska paastan ne ulos aina sillavalin ku Robert on toissa, ja sit jos paastan ne ku se on kotona nii se valittaa etta "nyt et voi keskittya leffaan/tv:seen ku pitaa kattoo rottien peraan" nii etta....

Jahas. On hieman arsyttany nama viimeset pari paivaa, Robertki oikeen sano etta chill out. Taitaa kuukautiset tulla kohta ku tekee mieli repia ihmisilta kurkut auki. Mielummin tosin oon vihanen ja arsyyntynyt kun sellanen etta oisin hirveella nyyhkytuulella ennen pimpsatulvan alkamista :D Nyt teen teeta. En oo viela paattany mita, etta se jaakoon seuraavaan postaukseen sitten.

No comments:

Post a Comment