Wednesday, July 6, 2016

14 kilometria ja tama kusee kasilleen.

Joo'o. Sellanen reissu. 10 mailia yhteensa, eli oisko se joku 14 kilometria. Ja sit sielta pissasta ei edes loytyny mitaan! Mika kylla voi olla ihan tottakin, koska eilen illalla oli rakollaki ihan jees olo ja niin on ollu tanakin paivana. Ei oo kirvistelly, ei kutittanu eika oo kusellakaan tarvinu ravata ihan hirveesti. Tosin ravaan nyt muutenki aikalailla ku juon hirveesti vetta ja usein tyhjaan vastaan. Muttei sit kavis silleen etta kuvittelen pissatulehuksen menneen ohi ja yhtakkia onki munuaistulehdus, niin lahetettiin pissat eteenpain labraan. Tassa saa ootella sitte viikon verran etta sielta kuulee yhtaan mitaan. Ja jos ei kuulu, niin sit joutuu ite soittelemaan peraan. Blaaaa. Menee vaikeeks. Nyt tosin kylla pissattaa, ja just kavin vessassa. Toivottavasti se on vaan mielikuvitus joka tekee tepposet. Varottelivat kylla hiivatulehduksista, etta kun niissahan monesti ilmenee samantuntosia oireita, ja tahan aikaan vuodesta niita ilmenee erityisen paljon. Ja mullahan tietenki oli sellaset oikeen hiivatautiystavalliset housut jalassa; vakosametti shortsit. Ihanaa -___- Sellasta en ookkaan potenut lahemmas 10 vuoteen. Huh. Toivon ettei nytkaan tarvi karsia sellasta koska ne pimppisupot on jotain ihan jarkyttavaa ;___; Tosin ne kylla mun mielesta pyys tulemaan takas jos ilmenee etta onki hiivatautia haarojen valissa.

Sinne meneminen oli kylla yks reissu helvetista. Ihan liian paljo ylamakia ja sitte maen paalla oliki yllattaen ihan jarkyttavan kuuma. Siis ne maet. En usko edes kokeneemman pyorailijan paasen joitain noita ylos ilman etta taluttaa puoli matkaa! On sen verran jyrkkia. Toivottavasti ei tarvi enaa koskaan pyorailla tuonne :D Suomessa ja Ruotsissa asuessa oli ihan normaalia se etta joskus pyoralenkki johonki tiettyyn paanmaaraan kesti sen puoli tuntia. Taalla jos jonnekki kestaa pyoralla puolituntia niin se mennaan bussilla tai autolla. Mustakin on tullu niin San Diegolainen etta ensin vaha hirvitti ku kartotin reittia. Bussilla olisin mennyt muuten muttei ollu bussirahaa eika Robertillakaan ollu antaa. Reippaana sitte pyoran satulaan vaan. Kavin jopa pumppaamassa lisaa ilmaa renkaisiin! Kotimatkahan oli tietenki paljon miellyttavampi, koska suurinosa oli alamakea tai tasasta katua. Kesti vaan vaha pidempaan koska kaannyin vaarassa kohassa ja jouduin sit ajelemaan paakatua pitkin, eli joutu pysahtya liikennevaloissa joka korttelin valissa melkeen. Mutta sitakaan ei kylla kestany ihan hirveen kauan kun paatiin ylittaa tien etta paasen Meade avenue'ta pitkin kotiin ja siina vaiheessa aivotki oli ihan automaattivaihteella ku tarvi vaan polkee suoraan eteenpain, eika niita valojakaan ollu enaa ku 3 mista suoriutua ja neki oli kaikki kaukana toisistaan. Nyt on alushousut vahan siina kunnossa etta ne joutaa pyykkiin, vaikka just kavin suihkussa ennen reissua :P Naista voi varmaan oikeen vaantaa sen hien pois :P Just tallasta hiivatulehdusmatskua. Taa paitaki on kastunu ja oli laukun remmista sellanen ihana marka remmi jaanny selkaan :D Huoh. Bonuksena se etta MUISTIN TAAS AURINKORASVAN, OU JEE. No, ainaki sinnepain mennessani. En kerenny laittaa kotimatkalle yhtaan, mutta toivotaan etta se yks kerta riitti. Naama kylla helottaa, muttei niinkaan auringosta, enemmanki siks ku oon vaha tallanen paska urheilija :P

Nyt jos koskaan oon rookini ansainnu! Ja sen jalkeen suihkuun. Ja ilmeisesti kuselle, koska ei taa pissahata tasta oo mihinkaan haipyny.

2 comments:

  1. mullaki oli kerran hiivatulehdus ja sattu niin paljon ! joku pyhäpäivä oli ja poljin sen kaheksan kilsaa apteekkiin (ei ollu lähempänä auki) ostaa lääkettä. sit en jotenki tajunnu et se pimppisuppo tulee sellasena ulos ku se tulee, töissä seuraavana päivänä ihmettelin et mikä helvetti mun housuihin tuli ;D hahhah ihania tarinoita. toiv nyt selvii mikä sul on, aina veemäisiä kaikki alapääkutinat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. en siis oo ainoo kuka on joutunu hadassa lahtee polkeen pidempiaki matkoja pimppivaivojen takia :D sen yhen kerran ku oon sellasta suppoo kayttany nii maki katoin aamulla etta ehh...kuuluuko housujen olla nain tohnaset ku se homma tuli sielta. hyyyh :D no nyt tanaan ensin oli kauheet kusihadat mut nyt en oo jaksanu tayttaa tuota mun vesipompelia nii ei oo sit pissattanukkaan. laitoin viela lampimat sukat jalkaan nii ehka se jotenki auttaa. kyl taa tasta :D ehka.

      Delete