Monday, July 25, 2016

Finish the song.

No hyvaa huomenta vaan. Tai surkeeta sellasta, omalta osalta. Eipa oo hetkeen ollu sellasta oikeen raastavaa stressaantumisen tunnetta, mutta tassa se nyt on. Tervetuloa takaisin, sina inhottava limainen tunteen pokale. Rae nimittain vuotaa verta alapaasta, se ei siis todellakaan oo mikaan normaali rottajuttu, ja eilen illalla Samin rinnasta loyty iso patti (olin hetken epailly etta siina oli patti, mutta se oli sillon pieni ja tastaki on nyt muutama paiva. Nyt siina onki iso patti.) Sitapaitsi sain tietaa ettei mun pissassa ollu mitaan bakteeritulehduksia tms, ja se on tietty hyva juttu, mutta nyt siis en vielakaan tiia etta miks on pissahata niin usein. Etta saatan itsekki joutua laakarin vastaanotolle. EIKA OO VARAA MIHINKAAN NAISTA ASIOISTA koska vuokra pitaa maksaa ja meilla on viela yks lasku maksamatta. Meilla nousee vuokra lokakuussa SATASEN VERRAN. Siis ihan vitun kalliiks alkaa menna, ku on nyt jo vaikeeta valilla maksaa vuokra. Ma en edes tiia etta mista alottasin naiden ongelmien ratkomisen ja miten sen teen. Tottakai rotat on vietava elainlaakariin (Rae ensin, Samin patti voi oottaa hetken, koska se ei tunnu kasvaimelta, ja ajattelin kokeilla hot compressia, jos se oiski paise.) Ja ma nyt voin karsia naitten pissavaivojen kans viela hetken, onhan tassa jo painittu tan kans 3 viikkoa. Paa rajahtaa.

Ei menty lauantaina keskustaan. Vasytti. Harmitti myos. Mut aina on ens vuosi. Olin toissa eilen ja pomo tuli kaymaan ja mentiin Petcoon. Sain palkkaa elainkauppaan menemisesta, woohoo. Oli ihan jees tyopaiva, meni aika nopeeta. Varmaan koska soin koko paivan :P Yritin kirjottaa triviakysymyksia. Juonnan siis huomenna. Siita saa 50 dollaria. Sehan on jo jotain. Eilisesta palkasta joutu kylla ottaa jonku verran etta sai ostettua rotille ruokaa. Sit niilla ei edes ollu sita hyvaa merkkia, nii nyt niilla on paska ruokaa. No, onneks se maistuu niille kuitenki.

Eilinen Preacher oli hurja. Vihdoinki vaha Saint of Killersia! Kohta on seki sarja ohi. Mitas sitte?

Tein eilen maailman paskinta soppaa. Oli niin mautonta. Hyi etta. Laitoin liikaa vetta. Edes kookosmaito ei pelastanu, ja currytahnaaki sai laittaa useamman lusikallisen.

Nain pelottavaa unta missa puhuin peilikuvalleni ja se puhu takas. Herasin taas viidelta enka meinannu saada unta sen jalkeen ku vasta sit ku Robertin kello heratti. Vituttaa. Tuntuu vaan kaikinpuolin huonolta paivalta. Selkaanki sattuu. En tiia onko mun tyynyssa jotain vikaa, ku ylaselka on aina jotenki kireen olonen.

2 comments:

  1. mulla selkävaivat "aina" johtunu tyynystä viimeaikoina, uusien patjojen kanssa ei käyny vanha tyyny jne.. oispa kiva joskus mennä johonkin patjakauppaan missä ne mittaa laitteilla millaset tyynyt ja patjat pitää olla !

    onko jotain perustetta nostaa vuokraa noin paljon kerralla, kuulostaa aika hurjalta summalta o_O

    toiv ei oo rotilla hätää (niillekö ei sit tuu menkkoja ollenkaan ?) !!! tsemppiä !

    ReplyDelete
    Replies
    1. mustaki tuntuu etta taa on tyynyn vika, koska siita on vuosien varrella tullu hirveen littee, ja sit yhtakkia on alkanu selkakivut. oon yrittany laittaa toista tyynya alle, mut ei sekaan oo kauheesti auttanu. pitais vaan hankkia uudet tyynyt varmaan.

      taa alue senkun muuttuu hip and coolimmaks niin vissiin sen takia. nain etta yhelle naapurille oli tullu samainen lappu helvetista. on kylla aika hurjaa ku nyt jo on vaikee maksaa sita :/

      ei tuu menkkoja :/ pitaa koittaa paasta elainlekurille talla viikolla!

      Delete